Милораду Додику забрањен улаз у Словенију

Mislim da ce Dodik da pozove pripadnike Srbske casti da ga zastite. Bojan Stojkovic ce licno a se zrtvuje za njega.
1758110294778.png

Znaci nije imao herca da zabrani dolazak slovencima u BiH. :rotf::rotf::rotf:
Pa zabranio je. Nije svim jer nisu oni svim srpskim građanima.

Slovenci su zabranili jednoj osobi a Srpske za dvije iz Slovenije.

Ili ti misliš da je trebalo da se zabrani svim Slovencima? Tako može razmišljati samo neko ko neme blage veze o diplomatiji.

Дакле, није ишао у Словенију што значи да је забрана ЕФЕКТИВНА.
Зове Словенце у РС, дакле, важно му да му ико дође.
Volina bosanska zrikava maze raju iz rtpske posetom a glupa raja sa prima jer ne zna da drzavotvorne odluke na zapadu se postujui i nemaju nikake veze sa privatnim biznisom njih dvojice

Дакле, није ишао у Словенију што значи да је забрана ЕФЕКТИВНА.
Зове Словенце у РС, дакле, важно му да му ико дође.
Ne, gradonačelnik je na svoju najavu došao, čime je pokazao da se ne slaže sa odlukom Vlade Slovenije o zabrani.

Ne razumiješ ti diplomatiji miti politiku a još manje pravo. Nisi stručan niti u jednoj oblasti važnoj za diskusiju.

Volina bosanska zrikava maze raju iz rtpske posetom a glupa raja sa prima jer ne zna da drzavotvorne odluke na zapadu se postujui i nemaju nikake veze sa privatnim biznisom njih dvojice
Gradonačelnik glavnog grada nije u privatnoj posjeti već službenoj.
Tako da si ti izgleda među tom glupom rajom koja se na nešto loži a koju pominješ.

Ne, gradonačelnik je na svoju najavu došao, čime je pokazao da se ne slaže sa odlukom Vlade Slovenije o zabrani.

Ne razumiješ ti diplomatiji miti politiku a još manje pravo. Nisi stručan niti u jednoj oblasti važnoj za diskusiju.
Размотрили су моделе колектора отпадних вода, одношења смећа и осталих тема важних за локалну инфраструктуру.

Gradonačelnik glavnog grada nije u privatnoj posjeti već službenoj.
Tako da si ti izgleda među tom glupom rajom koja se na nešto loži a koju pominješ.
Poseta kada je neko na ledu sluzbena ili neslyzbena je znak da taj ne podrzava zvanicnu potiku svoje drzave ali mora, a posetom mu ukazuje na znacaju radi buducih poslovnih biznisa u kome su odranije.

Cik nek mu zrikavi uzvrati ako sme :lol:

I amigo dovoljno si se prosuo sa onom lovom koju je platio da ne zavrsi u murdelju :lol:

Poseta kada je neko na ledu sluzbena ili neslyzbena je znak da taj ne podrzava zvanicnu potiku svoje drzave ali mora, a posetom mu ukazuje na znacaju radi buducih poslovnih biznisa u kome su odranije.

Cik nek mu zrikavi uzvrati ako sme :lol:

I amigo dovoljno si se prosuo sa onom lovom koju je platio da ne zavrsi u murdelju :lol:
Znači sada sam ližeš što si popljuvao pa više nije i privatnoj nego službenoj posjeti?

I pošto si pun neznanja, advokatski tim na kraju procesa, što uključuje i tužbu sudu u Strazburu ispostavlja račun za svoje usluge - Republici Srpskoj a ne Dodiku jer je optužen za službenu radnju kao predsjednik a ne privatno i troškove snosi Republika Srpska kao poslodavac.

Veze ti blege nemaš o životu a kamoli nečem drugom.

Znači sada sam ližeš što si popljuvao pa više nije i privatnoj nego službenoj posjeti?

I pošto si pun neznanja, advokatski tim na kraju procesa, što uključuje i tužbu sudu u Strazburu ispostavlja račun za svoje usluge - Republici Srpskoj a ne Dodiku jer je optužen za službenu radnju kao predsjednik a ne privatno.

Veze ti blege nemaš o životu a kamoli nečem drugom.
Uvek kad vidim dragi kolega vas nik setim se maksime da ste vi u bosni ratovali za nas iz srbije da nas ne pojede velikomuslimanski hegemonizam. :lol:

Uvek kad vidim dragi kolega vas nik setim se maksime da ste vi u bosni ratovali za nas iz srbije da nas ne pojede velikomuslimanski hegemonizam. :lol:
Još jedan dokaz koliko si plitkouman, prilikom izlaska kolone JNA okružene sarajevskim teroristima čuje se kako im dobacuje muslimanski komandant:

OVO ĆE O ZAVRŠITI U BEOGRADU!!

Pa zabranio je. Nije svim jer nisu oni svim srpskim građanima.

Slovenci su zabranili jednoj osobi a Srpske za dvije iz Slovenije.

Ili ti misliš da je trebalo da se zabrani svim Slovencima? Tako može razmišljati samo neko ko neme blage veze o diplomatiji.
Dodikova diplomatija je pocela sa uvlacenjem u dupe Madlen Olbrajt, a zavrsila USA sankcijama.

Tokom decenija se suzavala sve vise i vise i na kraju ostade Vucic, Orban, Putin i neki stogodisnji gradonacelnik.

Nije cak ni kod Sija mogao da ode na paradu diktatora.

Tvoja mržnja prema Srbima se oslikava u mržnji prema našem predsjedniku, tako prikrivate sopstvenu patologiju.

Dodik je samo za par mjeseci posjetio Crnu Goru, Mađarsku dva puta, Rusiju, Srbiju, Izrael itd. Sastajao se sa američkim diplomatom za Balkan Grenelom.

Svi vi koji patološki i bolesno mrzite Dodika mrzite ga kao objekt srpskog korpusa i naroda. Vi tačnije mrzite Srbe što pokazujete odnosom prema njihovom predsjedniku.
Kao sarajevska poturad: Ne mrzimo mi Srbe, samo mrzimo četnike!
A kad pogledaš ko su im četnici, to su im svi oni koji ne prihvataju sarajevsku politiku. Manje više 98% Srba. :lol:

Tvoja mržnja prema Srbima se oslikava u mržnji prema našem predsjedniku, tako prikrivate sopstvenu patologiju.

Dodik je samo za par mjeseci posjetio Crnu Goru, Mađarsku dva puta, Rusiju, Srbiju, Izrael itd. Sastajao se sa američkim diplomatom za Balkan Grenelom.

Svi vi koji patološki i bolesno mrzite Dodika mrzite ga kao objekt srpskog korpusa i naroda. Vi tačnije mrzite Srbe što pokazujete odnosom prema njihovom predsjedniku.
Smanji malo te drogeraske sendvice.

Ja kao Srbin mrzim Srbe samo u tvojoj glavi koja je za psihijatra.

A ti bosanac sto volis bitange, lopove, kriminalce, diktatore, ubice i sto bi da unistavas Srbiju, na to zaboravi.

Smanji malo te drogeraske sendvice.

Ja kao Srbin mrzim Srbe samo u tvojoj glavi koja je za psihijatra.

A ti bosanac sto volis bitange, lopove, kriminalce, diktatore, ubice i sto bi da unistavas Srbiju, na to zaboravi.
Eto vidiš, mene kao Srbina vrijeđaš regionalnom odrednicom, dijeliš nas na Srbe "bosance" i lažno optužuješ našeg srpskog predsjednika da je diktator (ne optužuješ Šmita koji to jeste i proganja predsjednika Srpske) ubica itd iako za sve te optužbe nemaš nikakav dokaz.

Iz tebe prosto izbija na površinu mržnja prema Srbima i srpskim institucijama van Srbije a to pokazuje da samo još više mrziš i Srbe iz Srbije.

Eto vidiš, mene kao Srbina vrijeđaš regionalnom odrednicom, dijeliš nas na Srbe "bosance" i lažno optužuješ našeg srpskog predsjednika da je diktator (ne optužuješ Šmita koji to jeste i proganja predsjednika Srpske) ubica itd iako za sve te optužbe nemaš nikakav dokaz.

Iz tebe prosto izbija na površinu mržnja prema Srbima i srpskim institucijama van Srbije a to pokazuje da samo još više mrziš i Srbe iz Srbije.
Leci se.

Znaci vi da nas zovete srbijanci, a mi vas ne smemo da zovemo bosanci.

Stvarno ne znam ko koga mrzi ovde.

Vi ste dovoljno pokazali svoju mrznju prema Srbiji i Srbima da nema dalje.

Vas bivsi predsednik ima dvojno drzavljanstvo, ovde vrsi propagandu, ovde glasa, ovde salje svoje cacije i tursije, ko mrzi i zavadja Srbe, samo vi iz Bosne i niko drugi.

I sad je nama prekipelo i nema vi sta da se ljutite i da se vredjate, nego samo da se izvinite i da cutite.

Back