Милораду Додику забрањен улаз у Словенију

Par autobusa ne može da namiri razliku od 50 000 glasova.. Sami ste ga birali, nismo toliko brojni da vam možemo presjednika izabrati
Stvar je u tome što ništa drugačije ne radite od onog što i Srbijanci rade, a oni to lažno predstavljaju kao Bosanci za Vučića, Srbijanci protiv Vučića.
Pogrešno je biti za Vučića, ali ako ima išta dobro u tome jeste činjenica da se Srbi s obe strane Drine ponašaju identično, što potvrđuje da smo jedinstveno srpsko društvo od Une do Timoka. :heart:

Poslednja izmena:
Ne mrzim ja nikoga, pa ni njega.

Samo kažem možda mu neki zameraju što je lopov.
Lopovluk je jedno. I da su ga optužili i osudili zbog korupcije to bi bilo ok. Ali njemu se sudilo i optužen je zbog nepoštovanja visokog predstavnika. Po zakonu koji je isti taj visoki predstavnik sam nametnuo. Koji nije usvojen u parlamentu. Vrlo demokratski zar ne? Kao što je sad Dodik na tapetu sutra će možda biti neko iz sadašnje opozicije. Ja zaista ne mogu da shvatim da neko je kao demokrata i zalaže se za slobodu govora i djelovanja može da podrži ovako nešto. Nevezano o kome se radi.

Ja nisam vikao "svi smo mi Dodik" svi vi koji jeste verovatno znate zašto

uzgred čestitam na imetku ako ste ko Dodik, ništa zavist, samo pohvale
A šta vičeš kad sudske institucije BiH kažu jedno, a institucije Srpske drugo?
Na stranu kojih institucija staješ?
@Dе Sisti mogao bi i ti da odgovoriš na isto pitanje, kad si već u kancelariji.

On je uz one što ih guraju Istanbul, Rijad i blaženopočivša Al Džazira.

On je uz one što ih guraju Istanbul, Rijad i blaženopočivša Al Džazira.
Ne mora da psotoji polarizacija, ni oni ne zive dobro, ali posto su im drugi (zapad) napravili drzavu sad cute cak i na svoju stetu. Umsto da se udruze sa Srbima i slusaju ih, naprave nesto od te zemlje i ekonomije, oni slusaju nesposobnjakovice.

Hoću aleksije, zaista hoću, čim mi pokažeš da umeš da razlikuješ uzrok i posledice

Govorimo o apsurdnom i grotesknom epilogu decenijskih akcija i kontra akcija i sada bi trebalo sve to da ostavimo po strani i da se bavimo presudom Dodiku.

Hbg., nisam baš toliki ćaci,
ili
što kaže naš narod "nismo sisali vesla a i ako smo sisali vesla nisu nas hebali veslači"

A kome ste klicali? Poštenim ljudima koji nisu ništa ukrali?

Ja Miloševiću nikada klicao nisam,
Draškoviću takođe,
Đinđića su brzo ubili, sad bih mu možda i klicao da se povampiri ali teško da će se desiti,
možda sam nekada i vikao "spasi Srbiju iz ludnice Koštunice" ali on garantovano ništa ukrao nije
Tadiću ni bliža robina klicala nije
a ćaci svakako nisam to ti je valjda jasno pa ni od klicanja AV nema ništa

Sve u svemu teza ti je šuplja, infantilna i imbecilna

ipak sam u pravu da imaš mozak petogodišnjaka
i to blago retardiranog

Hoću aleksije, zaista hoću, čim mi pokažeš da umeš da razlikuješ uzrok i posledice

Govorimo o apsurdnom i grotesknom epilogu decenijskih akcija i kontra akcija i sada bi trebalo sve to da ostavimo po strani i da se bavimo presudom Dodiku.

Hbg., nisam baš toliki ćaci,
ili
što kaže naš narod "nismo sisali vesla a i ako smo sisali vesla nisu nas hebali veslači"
Pa Dodikove akcije i kontraakcije su posledica nečeg što je prouzrokovala muslimanska strana. Tu možemo da se vrtimo u krug do prekosutra.
Pitanje je na čiju stranu stajemo, na srpsku ili muslimansku - u ovom slučaju na stranu instititucija Srpske ili institucija BiH?

Pa Dodikove akcije i kontraakcije su posledica nečeg što je prouzrokovala muslimanska strana. Tu možemo da se vrtimo u krug do prekosutra.
Pitanje je na čiju stranu stajemo, na srpsku ili muslimansku - u ovom slučaju na stranu instititucija Srpske ili institucija BiH?

I šta predlažeš, da zaratimo ponovo, odnosno ispravka, da zaraTE ponovo

Očekuješ da će ishod biti povoljan

Ja Miloševiću nikada klicao nisam,
Draškoviću takođe,
Đinđića su brzo ubili, sad bih mu možda i klicao da se povampiri ali teško da će se desiti,
možda sam nekada i vikao "spasi Srbiju iz ludnice Koštunice" ali on garantovano ništa ukrao nije
Tadiću ni bliža robina klicala nije
a ćaci svakako nisam to ti je valjda jasno pa ni od klicanja AV nema ništa

Sve u svemu teza ti je šuplja, infantilna i imbecilna

ipak sam u pravu da imaš mozak petogodišnjaka
i to blago retardiranog
A jel možeš razumit s mozgom starijim od petogodišnjaka da se u presudi Dodiku ne radi o njegovoj imovini i vilama,nego ga žele uklonit da bi imovinu koja sad trenutno pripada entitetima prepisali na državni nivo?
To je glavni razlog što ga žele sklonit,a ne njegove vile i imovina.

Back