Kerkyra
Legenda
- Poruka
- 63.474
Au, kakva nepodnsljiva steta!Грађанин Босне и Херцеговине, Милорад Богољуба Додик, попио је санкције и забрану уласка у Републику Словенију.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Au, kakva nepodnsljiva steta!Грађанин Босне и Херцеговине, Милорад Богољуба Додик, попио је санкције и забрану уласка у Републику Словенију.
Stvar je u tome što ništa drugačije ne radite od onog što i Srbijanci rade, a oni to lažno predstavljaju kao Bosanci za Vučića, Srbijanci protiv Vučića.Par autobusa ne može da namiri razliku od 50 000 glasova.. Sami ste ga birali, nismo toliko brojni da vam možemo presjednika izabrati
А гдје је мјени мјесто?To je prava stvar jer takve poput tebe treba smjestiti gdje im je mjesto.
Теби није, јер немаш имовину у Словенији.Au, kakva nepodnsljiva steta!
E, pa sad on na celom svetu ispade da ima nekretnine, po tebi?Теби није, јер немаш имовину у Словенији.
За разлику од Додика
Nzm baš…Možda nekome smeta što je lopov?
Ima i toga.
prvo nek dostave materijal za jansu da fino ko sanader odradi 10 god..mada jansa zasluzuje i vise..Словенија ће доставити материјал и за то.
*Suverenista.Sta tebe briga drugosrbijanac kako ce nekoga zvati?
Uf,ono kad ***** počne o poštenju....
Da sijećam se.Od 1989.do danas vi baš ništa niste vikali,niti bilo kome klicali.Ja nisam vikao "svi smo mi Dodik" svi vi koji jeste verovatno znate zašto
uzgred čestitam na imetku ako ste ko Dodik, ništa zavist, samo pohvale
Lopovluk je jedno. I da su ga optužili i osudili zbog korupcije to bi bilo ok. Ali njemu se sudilo i optužen je zbog nepoštovanja visokog predstavnika. Po zakonu koji je isti taj visoki predstavnik sam nametnuo. Koji nije usvojen u parlamentu. Vrlo demokratski zar ne? Kao što je sad Dodik na tapetu sutra će možda biti neko iz sadašnje opozicije. Ja zaista ne mogu da shvatim da neko je kao demokrata i zalaže se za slobodu govora i djelovanja može da podrži ovako nešto. Nevezano o kome se radi.Ne mrzim ja nikoga, pa ni njega.
Samo kažem možda mu neki zameraju što je lopov.
Dodik nije iz te priče, niti je uopšte bitan kao pojedinac.Pao Tito, Sloba, DOS, Milo, zirafa bos, sad Dodik. Prosto neverovatno.
A šta vičeš kad sudske institucije BiH kažu jedno, a institucije Srpske drugo?Ja nisam vikao "svi smo mi Dodik" svi vi koji jeste verovatno znate zašto
uzgred čestitam na imetku ako ste ko Dodik, ništa zavist, samo pohvale
Iz Srbije Kralja Militina, od Blagaja do Vranja i Velbužda.Bog je rodom iz Srbije.![]()
Da sijećam se.Od 1989.vi baš ništa niste vikali,biti bilo kome klicali.
Zato sam i spomeno k.rve i poštenje.
On je uz one što ih guraju Istanbul, Rijad i blaženopočivša Al Džazira.A šta vičeš kad sudske institucije BiH kažu jedno, a institucije Srpske drugo?
Na stranu kojih institucija staješ?
@Dе Sisti mogao bi i ti da odgovoriš na isto pitanje, kad si već u kancelariji.
A kome ste klicali? Poštenim ljudima koji nisu ništa ukrali?Vikali i klicali je tebi isto kao bili ratni profiteri a posle drpali gde god je moglo
važi srećice hajde idi sada igraj se nečim otrovnim, ozbiljne čike nešto razgovaraju
Ne mora da psotoji polarizacija, ni oni ne zive dobro, ali posto su im drugi (zapad) napravili drzavu sad cute cak i na svoju stetu. Umsto da se udruze sa Srbima i slusaju ih, naprave nesto od te zemlje i ekonomije, oni slusaju nesposobnjakovice.On je uz one što ih guraju Istanbul, Rijad i blaženopočivša Al Džazira.
A šta vičeš kad sudske institucije BiH kažu jedno, a institucije Srpske drugo?
Na stranu kojih institucija staješ?
@Dе Sisti mogao bi i ti da odgovoriš na isto pitanje, kad si već u kancelariji.
A kome ste klicali? Poštenim ljudima koji nisu ništa ukrali?
Pa Dodikove akcije i kontraakcije su posledica nečeg što je prouzrokovala muslimanska strana. Tu možemo da se vrtimo u krug do prekosutra.Hoću aleksije, zaista hoću, čim mi pokažeš da umeš da razlikuješ uzrok i posledice
Govorimo o apsurdnom i grotesknom epilogu decenijskih akcija i kontra akcija i sada bi trebalo sve to da ostavimo po strani i da se bavimo presudom Dodiku.
Hbg., nisam baš toliki ćaci,
ili
što kaže naš narod "nismo sisali vesla a i ako smo sisali vesla nisu nas hebali veslači"
Pa Dodikove akcije i kontraakcije su posledica nečeg što je prouzrokovala muslimanska strana. Tu možemo da se vrtimo u krug do prekosutra.
Pitanje je na čiju stranu stajemo, na srpsku ili muslimansku - u ovom slučaju na stranu instititucija Srpske ili institucija BiH?
A jel možeš razumit s mozgom starijim od petogodišnjaka da se u presudi Dodiku ne radi o njegovoj imovini i vilama,nego ga žele uklonit da bi imovinu koja sad trenutno pripada entitetima prepisali na državni nivo?Ja Miloševiću nikada klicao nisam,
Draškoviću takođe,
Đinđića su brzo ubili, sad bih mu možda i klicao da se povampiri ali teško da će se desiti,
možda sam nekada i vikao "spasi Srbiju iz ludnice Koštunice" ali on garantovano ništa ukrao nije
Tadiću ni bliža robina klicala nije
a ćaci svakako nisam to ti je valjda jasno pa ni od klicanja AV nema ništa
Sve u svemu teza ti je šuplja, infantilna i imbecilna
ipak sam u pravu da imaš mozak petogodišnjaka
i to blago retardiranog