Милораду Додику забрањен улаз у Словенију

Ne funkcioniše od evropskih kredita, mi smo obezbjedili budžet za naredne dvije godine, nismo išli grlom u jagode.

Zaista saželjevam svakoga ko misli da je ovo istina i da je ovo moguće

Švajcarska i Norveška to nemaju ali eto ima RS, spremio Dodik

Realniji je lik sa foruma koji tvrdi da će Rusi gađati London nuklearkom da brane RS, mnoooogo realniji

Zaista saželjevam svakoga ko misli da je ovo istina i da je ovo moguće

Švajcarska i Norveška to nemaju ali eto ima RS, spremio Dodik

Realniji je lik sa foruma koji tvrdi da će Rusi gađati London nuklearkom da brane RS, mnoooogo realniji
Nemaš ti blage veze, već se digla čitava frka odakle Srpskoj novac jer su plate povećane odjednom za 40% policiji.

Imamo prijatelje, šta reći više, pametnom je i to dosta a mrzi me da tebi sada elaboriram ovde i crtam.

Они су сви из Словеније хтели баш у Српску да дођу. Опасне мере, много су се потресли у Словенији.
Јбт ово је баш тужно...
Али стварно.
Ем, власт мисли да је ово нека узвратна мера, ем ликови мисле да то има тежину.

Кукавно Српство...
Глупост нам дође нам главе, а неки светски душмани

Јбт ово је баш тужно...
Али стварно.
Ем, власт мисли да је ово нека узвратна мера, ем ликови мисле да то има тежину.

Кукавно Српство...
Глупост нам дође нам главе, а неки светски душмани
Не брине се дода, стижу Орешници из Русије кад код затражи :mrgreen:

greh je neosnovano blatiti nekoga ko sto ti radis

Captain America Lol GIF by mtv

Nemaš ti blage veze, već se digla čitava frka odakle Srpskoj novac jer su plate povećane odjednom za 40% policiji.

Imamo prijatelje, šta reći više, pametnom je i to dosta a mrzi me da tebi sada elaboriram ovde i crtam.
Jel zato BiH mora preuzimati otplatu dugova tkz. Srpske jer je sve bajno i sjajno? "Odakle novac Srpskoj" je stvarno pitanje na mjestu jer novca nema.

Zašto bi se bojao Moskve? Ima njihovu podršku, ako padne kao i svaki drugi diktator prvo će tamo da potraži utočište i da prenese lovu. Možda eventualno neka arapska država gde ima prijatelje šeike.
Јер су давили кера пред њим.

Додуше, нису Руси гадљиви на паре.
Држали су Миру и Сина Марка и њихове милијарде

Back