Милораду Додику забрањен улаз у Словенију

Хм... Шта веле ови:

Savjet ministara BiH ni na današnjoj hitnoj telefonskoj sjednici nije usvojilo Reformsku agendu, a razlog za to je što ministri iz SNSD-a nisu htjeli da glasaju, te tako srušili kvorum

СНСД директно минира сопствену Отаџбину
A kada to rade Bošnjaci to ti je normalno je li?

Bošnjački delegati opet srušili kvorum, blokiraju rad Doma Naroda
Sjednica Doma naroda Parlamentarne skupštine je prekinuta zbog rušenja kvoruma. Sjednicu su napustili iz Kluba Bošnjaka, izaslanici PDP-a i SDS-a, kao i Zlatko Miletić(hrvatski delegat izabran glasovima Bošnjaka). Kvorum je izgubljen kada su tri izaslanika iz Kluba Bošnjaka napustila sjednicu.
Na dnevnom redu sjednice su se trebali naći Zakon o financiranju institucija BiH, Zakon o VSTV-u, Zakon o Sudu BiH i izmjene Izbornog zakona. Već mjesecima bošnjački delegati blokiraju raspravu o Izbornom zakonu te na taj način sprejčavaju donošenje bilo kakvih odluka, čak i odluka vezanih za pristupanje EU.

Čekaj, bre, je li ovo prigovor meni, s kim bih rušio Vučića? :mrgreen:
I dalje bih sa njima rušio Vučiča, jer mislim da te moje saveznike protiv njega, a koji su protiv RS, čeka perspektiva upotrebljenog kurtona da prostiš. Odbacivenje, nakon završenog posla!!! :mrgreen:

Hahaha, apsolutno jeste brate :D

Čekaj, isti BiH sud koji ga je osudio jer poštovao Ustav potpisavši zakone koje je izglasala NS RS, a koje je imao obavezu da potpiše - nije ga osudio za nešto tako notorno i tebi upadljivo kao što je pljačka milijardi narodnih para?

Isti taj sud nije nadlezan za njegovu pljacku unutar RS.

A mogli bi sudovi u Srbiji da ispitaju poreklo kapitala firme Galens iz Novog Sada.

Ali okej, tebi su vaznije neke nacionalisticke budalastine od postenog rada politicara.

Super.

Poslednja izmena od moderatora:
Isti taj sud nije nadlezan za njegovu pljacku unutar RS.

A mogli bi sudovi u Srbiji da ispitaju poreklo kapitala firme Galens iz Novog Sada.

Ali okej, tebi su vaznije neke nacionalisticke budalastine od postenog rada politicara.

Super.

Posten i politicar ne mogu nikako skupa. Ili mozda jos uvek verujes u deda Mraza?

Poslednja izmena od moderatora:
Нек иде онда у Словенију ако је тако?
Šta će u Sloveniji? Ne mogu ni oni iz Slovenije da dođu u Republiku Srpsku.

Na današnjoj, 2. telefonskoj sjednici, Vlada Republike Srpske ocijenila je da je zabrana ulaska predsjedniku Srpske donijeta bez jasnog pravnog osnova i razloga i da se radi o direktnom miješanju u unutrašnja pitanja i kršenju međunarodnih konvencija i da predstavlja korak unazad u odnosima i evropskoj perspektivi regiona.

- Radi zaštite političkog i institucionalnog integriteta Republike Srpske, Vlada Republike Srpske, u skladu s međunarodnim praksama, donosi recipročne mjere, te uvodi zabranu ulaska u Republiku Srpsku Nataši Pirc Musar, predsjednici Republike Slovenije i Tanji Fajon, potpredsjednici Vlade i ministarki spoljnih i evropskih poslova u Vladi Republike Slovenije - navedeno je u zaključcima sa današnje sjednice.

Na današnjoj, 2. telefonskoj sjednici, Vlada Republike Srpske ocijenila je da je zabrana ulaska predsjedniku Srpske donijeta bez jasnog pravnog osnova i razloga i da se radi o direktnom miješanju u unutrašnja pitanja i kršenju međunarodnih konvencija i da predstavlja korak unazad u odnosima i evropskoj perspektivi regiona.

- Radi zaštite političkog i institucionalnog integriteta Republike Srpske, Vlada Republike Srpske, u skladu s međunarodnim praksama, donosi recipročne mjere, te uvodi zabranu ulaska u Republiku Srpsku Nataši Pirc Musar, predsjednici Republike Slovenije i Tanji Fajon, potpredsjednici Vlade i ministarki spoljnih i evropskih poslova u Vladi Republike Slovenije - navedeno je u zaključcima sa današnje sjednice.
Dopala mu se Slovenija ocito cim je vilu kupio.

Они су сви из Словеније хтели баш у Српску да дођу. Опасне мере, много су се потресли у Словенији.

Они су сви из Словеније хтели баш у Српску да дођу. Опасне мере, много су се потресли у Словенији.
A Slovenija kao neki bitan faktor? Poenta je da su mjere uzvraćene pa neka probaju, sada mogu samo u pola BiH doći.

Čekaj, bre, je li ovo prigovor meni, s kim bih rušio Vučića? :mrgreen:
I dalje bih sa njima rušio Vučiča, jer mislim da te moje saveznike protiv njega, a koji su protiv RS, čeka perspektiva upotrebljenog kurtona da prostiš. Odbacivenje, nakon završenog posla!!! :mrgreen:

Znas cega se ja plasim? Sta ako bude vise ovih koji su protiv RS nego vas koji patriotski razmisljate a protiv ste AVa i onda oni "odbace" vas nakog zavrsenog posla? E toga se ja bojim.

A Slovenija kao neki bitan faktor? Poenta je da su mjere uzvraćene pa neka probaju, sada mogu samo u pola BiH doći.
Могу они и у Српску. Додик и његови се курче, а немају са чим. Ако си баш луд да се качиш са њима, после нема плача кад ударе по ушима.

Back