Милораду Додику забрањен улаз у Словенију

Савјет министара без кворума за усаглашавање текста реформске агенде
Хм... Шта веле ови:

Savjet ministara BiH ni na današnjoj hitnoj telefonskoj sjednici nije usvojilo Reformsku agendu, a razlog za to je što ministri iz SNSD-a nisu htjeli da glasaju, te tako srušili kvorum

СНСД директно минира сопствену Отаџбину

Кад се помене Словенија,

прва асоцијација ми је наша сестра Ирена Јовева.

images
Будућа почасна грађанка многих градова Србије

Хм... Шта веле ови:

Savjet ministara BiH ni na današnjoj hitnoj telefonskoj sjednici nije usvojilo Reformsku agendu, a razlog za to je što ministri iz SNSD-a nisu htjeli da glasaju, te tako srušili kvorum

СНСД директно минира сопствену Отаџбину
Kako god... Meni SNSD pokazuje da on može ometati institucije tzv. BiH, a BiH ne može ometati institucije Srpske. :heart: :heart: :heart:

Kriminalci nemaju religiju niti naciju.
Irelevantno.
Dodik je kriminalac koji je opljackao Srpsku za milijarde. Ne milione nego milijarde.

Zelim mu sve najgore sto karma moze da mu priredi.
Dobro, ajde. A je li ti drago kada urušava i rastaka Srbima neželjenu BiH? :)

Uzgred, ranije mu je suđeno i za te milijarde, pa nije osuđen, ali jeste osuđen zbog potpisivanja zakona koje je izglasala Skupština Srpske. Tek da razmislimo o tim optužbama za milijarde.

Kako god... Meni SNSD pokazuje da on može ometati institucije tzv. BiH, a BiH ne može ometati institucije Srpske. :heart: :heart: :heart:
Могу ометати БиХ и тиме што ће затровати изворе, а камоли блокирати одлуку у вези помоћи.
То није знак снаге

Pa ti vidi skim se svrstavas pod isti barjak ;)
Čekaj, bre, je li ovo prigovor meni, s kim bih rušio Vučića? :mrgreen:
I dalje bih sa njima rušio Vučiča, jer mislim da te moje saveznike protiv njega, a koji su protiv RS, čeka perspektiva upotrebljenog kurtona da prostiš. Odbacivenje, nakon završenog posla!!! :mrgreen:

Dobro, ajde. A je li ti drago kada urušava i rastaka Srbima neželjenu BiH? :)

Uzgred, ranije mu je suđeno i za te milijarde, pa nije osuđen, ali jeste osuđen zbog potpisivanja zakona koje je izglasala Skupština Srpske. Tek da razmislimo o tim optužbama za milijarde.

BIH je irelevantna.

Dodik je opljackao milijarde narodnih para. Opljackao je svakog Srbina iz RS.
O sudjenju - na zasmejavaj me i ne vredjaj inteligenciju svakog sa kolicnikom vecim od 80.

I bati Andreju je sudjeno pa su mu poverovali da mu je ukradena licna karta.

Ako je to tebi okej da kriminalac koji je opljackao milijarde narodnih para seta slobodno, onda okej. Nemamo sta da diskutujemo.

BIH je irelevantna.

Dodik je opljackao milijarde narodnih para. Opljackao je svakog Srbina iz RS.
O sudjenju - na zasmejavaj me i ne vredjaj inteligenciju svakog sa kolicnikom vecim od 80.

I bati Andreju je sudjeno pa su mu poverovali da mu je ukradena licna karta.

Ako je to tebi okej da kriminalac koji je opljackao milijarde narodnih para seta slobodno, onda okej. Nemamo sta da diskutujemo.
Čekaj, isti BiH sud koji ga je osudio jer poštovao Ustav potpisavši zakone koje je izglasala NS RS, a koje je imao obavezu da potpiše - nije ga osudio za nešto tako notorno i tebi upadljivo kao što je pljačka milijardi narodnih para?

то гофно лоповско би народ српске требао да хапси ѕа сав лоповлук до сада

а око намере бошњадије и нелегалног представника шмита да им новоформирана влада у српској покаже средњи прст

и то са обе руке онако стерео

Oд Русије неће добити ни козачки концерт, Мађарска и Израел му могу помоћи да часно избегне творза и пленидбу имовине, ако буде паметан и не буде правио сраније при одласку.

С обзиром на то које све фирме има у околним земљама, сад му се поред уставних прекршаја у БиХ, врло лако могу натоварити и корупција и нелегално стицање богатства, као и избегавање пореза. Буквално, само га једна унакрсна пореска провера дели од тога.
И то већ може урадити Словенија, па му онда запленити имовину, а државном одвјетништву БиХ доставити доказни материјал.
На основу тога би Додара заглавио озбиљну робију због Кривичног законика.

Е, зато му ту могу помоћи Израиљ и Угарска.

Од Вучића може добити само позив за војну параду.

Dodika je juce primio Lavrov dok si ti rupa na svirali

то гофно лоповско би народ српске требао да хапси ѕа сав лоповлук до сада

а око намере бошњадије и нелегалног представника шмита да им новоформирана влада у српској покаже средњи прст

и то са обе руке онако стерео

greh je neosnovano blatiti nekoga ko sto ti radis

Pravosudje u BIH laznoj drzavi je potpuno u rukama stranaca

Kad oni nisu uspeli da dokazu Dodiku ikada da je ista ukrao greh je da ga ti Srbine optuzujes da je lopov.

Lopov je onaj koga pravosnazno osude za kradju. Razumes?

Back