Milorad Dodik!!

• Začetnik teme Začetnik teme daxt
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Vidim vec si stekao dva nova drugara radikala. :mrgreen:
Imam rodjake u RS koji primaju platu ekvivaletnu nashem proseku a cene su im mnogo nize, shto znachi da zive bolje. Tim tvojim nebuloznim floskulama mozesh da trujesh nekog ko nema pojma.

Ко зна колико кошта мермер уграђен у белу кући и пентагон а стотине хиљда бескућника спава испод мостова. Кремљ сав у злату, а народ гладује. А тек војни буџети који су могли бити подељени сиротињи :roll:

Ако немаш конкретну замерку не баљезгај тоталне глупости.

Nije li malo retardirano da neopevana seljacina prica kako je digao zgradetinu vlade ko da je u pitanju Rusija ,ili Francuska ,a ne pola selendre zvane Bosna i utukao u nju par stotina miliona evra , "iz inata " dok mu pola naroda ,pogotovo juzno od Bijeljine zivi bedno u razvaljenim vukojebinama koje se kao zovu gradovima :dash:

:ok::ok:

Ко зна колико кошта мермер уграђен у белу кући и пентагон а стотине хиљда бескућника спава испод мостова. Кремљ сав у злату, а народ гладује. А тек војни буџети који су могли бити подељени сиротињи :roll:

Ако немаш конкретну замерку не баљезгај тоталне глупости.
ma naravno Kremlj i Bela kuca su u istom rangu sa vladom pola jedne od najvecih i najsiromasnijih vukojebina Evrope :dash:

Vidim vec si stekao dva nova drugara radikala. :mrgreen:
Imam rodjake u RS koji primaju platu ekvivaletnu nashem proseku a cene su im mnogo nize, shto znachi da zive bolje. Tim tvojim nebuloznim floskulama mozesh da trujesh nekog ko nema pojma.
pa imam i ja rodjake ,ustvari clanove najuze familije koji imaju primanja ekvivalentna austrijskom proseku , a cene su u NSu i dalje nize nego u Bechu , pa sledeci tvoju logiku znaci da se u Srbiji zivi bolje nego u Austriji :mrgreen:
a nisi pomislio da slucajno postoji neko ko ima i manju platu od toga ili ko uopste ne radi :think:

ma naravno Kremlj i Bela kuca su u istom rangu sa vladom pola jedne od najvecih i najsiromasnijih vukojebina Evrope :dash:

Правиш се бизгов, нису у истом рангу, ал им није ни војни буџет. Но добро терај по свом неартикулисаном бамбусању о томе како владари имају, можеш мислити чуда великога, скупу резиденцију :ok:

Правиш се бизгов, нису у истом рангу, ал им није ни војни буџет. Но добро терај по свом неартикулисаном бамбусању о томе како владари имају, можеш мислити чуда великога, скупу резиденцију :ok:
pa ovi bosanci nemaju ni vojsku ,a kamoli vojni budzet al nabudzise zgradu ko da su nuklearna sila yebote , kao kada bi Metalac iz Gornjeg Milanovca sada napravio Stamford Bridge u tom mestu i to iz opstinskog budzeta,a sve zato da bi nervirao komsije iz susedne selendre

pa ovi bosanci nemaju ni vojsku ,a kamoli vojni budzet al nabudzise zgradu ko da su nuklearna sila yebote , kao kada bi Metalac iz Gornjeg Milanovca sada napravio Stamford Bridge u tom mestu i to iz opstinskog budzeta,a sve zato da bi nervirao komsije iz susedne selendre

За мене су то Срби, а ти босанци немам појма ко су. Но ко што рекох настави са својим бамбусањем, стави прст на чело и размисли зашто не бих волео да твоја земља има лепу зграду попут Скупштине Србије у центру главног града или што Рус не би волео да му Кремљ буде уређен и леп.

Одох да спавам.

За мене су то Срби, а ти босанци немам појма ко су. Но ко што рекох настави са својим бамбусањем, стави прст на чело и размисли зашто не бих волео да твоја земља има лепу зграду попут Скупштине Србије у центру главног града или што Рус не би волео да му Кремљ буде уређен и леп.

Одох да спавам.
ako bi mi pola zemlje bilo socijala ne bih bio odusevljen da se pravi megalomanski projekat za tolike pare , tacnije jel bi ti bio odusevljen da sada neki Dinkic ili Bota kazu ,e yebiga ne svidjaju nam se ovi kabineti , napravicemo mi jedan Empire state building na nekoj ledini u Beogradu i opremiti ga ko Versaj iznutra ,da nam bude komotnije i luksuznije,a i da puknu dusmani od muke ?

Не могу да погледам:sad2:... избацује ми стари комп ју тјуб - је л' може неко да ми преприча мало???

Ма извређао их...назво их Бакировом телевизијом и сл!
Само да уз његов патриотизам..додамо јаку администрацију у РС...мислим даби до сада били независни!

Back