- Poruka
- 17.625
Nisi u pravu.Ako smo balkanci,to ne znaci,da treba da negujemo to nase divljastvvo.Zasto se ne bi ugledali na Hrvate.I oni su balkanci,ali brate,imaju manire.
Ipak je "becka skola",nesto sto nama fali.!
Kakvi Hrvati? To je banda!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisi u pravu.Ako smo balkanci,to ne znaci,da treba da negujemo to nase divljastvvo.Zasto se ne bi ugledali na Hrvate.I oni su balkanci,ali brate,imaju manire.
Mislim da je Nikola Petrović opisao u svojim delima anegdotu sa svog boravka u Italiji.Negde se Nikola sa svojim pratiocima našao na nekom balu ili šta je to već bilo i posmatrali su ples.Jedan od pratilaca mu se obratio "Gospodaru viđu li ti ove jade koliko se muče da obore ove žene.Ja svaku mogu oboriT "Nisi u pravu.Ako smo balkanci,to ne znaci,da treba da negujemo to nase divljastvvo.Zasto se ne bi ugledali na Hrvate.I oni su balkanci,ali brate,imaju manire.
Kada neki Hrvat procita,ovo sto si za njih napisao,odgovorice,da smo i mi srbi banda.I tako ce obostrana mrznja,zahvaljujuci ljudima kao sto si ti,trajaceKakvi Hrvati? To je banda!
.Umesto da zivimo kao dobre komsije,i da pomazemo jedni drugima,jer.......u istim se g.....ma,nalazimo i nalazicemo se.!
Vidim dokle smo doterali,sa tom tvojom "teskom artiljerijom"!Nema dobrih odnosa sa politickim teroristickim bandama. 0 tolerancaije. Samo teska artiljerija.
Vidim dokle smo doterali,sa tom tvojom "teskom artiljerijom"!
E to mu ne diraj.Lepo, ali red da i iz svog privatnog dzepa nesto izdvoji.
Kada neki Hrvat procita,ovo sto si za njih napisao,odgovorice,da smo i mi srbi banda.I tako ce obostrana mrznja,zahvaljujuci ljudima kao sto si ti,trajace
vekovima.I vekovima cemo se klati ko vuci.Umesto da zivimo kao dobre komsije,i da pomazemo jedni drugima,jer.......u istim se g.....ma,nalazimo i nalazicemo se.!
Тема се зове "Јанко и Додик у доба короне".![]()