Milorad Dodik - opcija da bude kandidat na predstojećim izborima u Srbiji

• Začetnik teme Začetnik teme lapsi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Al to ne moze odavdava razne neljude da pljuju po svom narodu, koji je diskriminisan preko 100 godina i zivi sa polupravima,samo da se Srbi drze slabima i podijeljenima i da Republiku Srpsku zovu se Sumska,to je neljudski tako pricat
Činjenica je da se Srbija sama podijelila na loše i dobre. Naravno da jedni drugima dijele epitete, jer su to sasvim različiti ljudi, bez obzira na nacionalnost.

Zašto da ne. Dodik bi imao glasove milion Srba iz Bosne. Ne bi imao dostojnog protukandidata. Naravno Vučić bi svakako bio premijer. I mogao bi beskonačno da obavlja tu funkciju. Anđus je jednom rekao kako je SNS postavio tako vertikalu vlasti da će ih biti nemoguće smijenit sljedećih sedamdeset godina i da oni idu na to. Neko re reći da taj lupeta gluposti, ali on je trbuhozborac Vučića. Što Vučić mislim Anđus kaže.

Zašto da ne. Dodik bi imao glasove milion Srba iz Bosne. Ne bi imao dostojnog protukandidata. Naravno Vučić bi svakako bio premijer. I mogao bi beskonačno da obavlja tu funkciju. Anđus je jednom rekao kako je SNS postavio tako vertikalu vlasti da će ih biti nemoguće smijenit sljedećih sedamdeset godina i da oni idu na to. Neko re reći da taj lupeta gluposti, ali on je trbuhozborac Vučića. Što Vučić mislim Anđus kaže.
Vucica Srbi uvijek lako mogu da smjene a Drugosrbijanci jako tesko,jer je Titoizam avet proslosti kojeg je vrijeme unistilo a djeca Titoizma i danas su nervozna i bijesna ali sa procitanom pricom

Mogu da se bune do mile volje,uvijek imaju izbore ipak Srbi nisu Titoisti da kao Tito zatvaraju ljude zbog slobode govora na koju se toliko pozivaju,ipak potomcima Titoista ne pripada 21 vijek,jos zive u dobu Titoistickom.Smijesni su i izgubljeni u vremenu,a njihov rival najveci je vrijeme a Srbi im samo ukazuju tu realnost koju oni odbijaju da vide.Srbi su stari monarhisticki narod, evropski,hriscanski sa svojom kulturom,naukom,tradicijom,sa svojim gradjanskim zakonom,a Titoisti su globalisticki eksperimenti,primitivni,pokvareni, iskomoleksirani ljudi koje je zub vremena doveo da od Srbe prave bitange,ljude koji psuju,koji mrze,ogovaraju itd.Sve te njihove tirade su prolazile za vrijeme Titoistickih drzava u vidu Sfrj,Srj,Scg itd,ali to vise ne prolazi

To fore da neko dodje sa ulice na vlast,to vise ne prolazi,to je moglo u doba Titoisticka kada se Srbija ni Srbija nije zvala

Poslednja izmena:
https://nova.rs/vesti/politika/razm...-kandidat-za-predsednika-srbije-nakon-vucica/

U jeku protesta u Srbiji Vučić se sastaje sa Miloradom Dodikom! Njemu je do sastanka?! Osim, ako...
Gdje ima dima, ima i vatre. Više puta se u posljednje vrijeme piše o opciji da Milorad Dodika naslijedi Vučića. Nerealno? Ne, iako mi je u prvi mah bilo nerealno, sada mi je to sasvim moguć izbor.
Jel to znači da Dodik izda Republiku Srpsku ?
Jer Dodik bi povlačenjem sa mesta Predsednika Republike Srpske počinio čin veleizdaje !

U RS sve je krenulo oko pokušaja Sarajeva i Šmita da oduzmu imovinu Republike Srpske, i Dodik je to onemogućio i RS je izglasala zakone koji to sprečavaju, onda su oni iz drugog entiteta Sarajeva kao nešto nelegitimno sudili i ako se sada Dodik pomeri sa mesta Predsednika RS znači da je priznao oduzimanje imovine Republike Srpske.
Veleizdaja se kod Srba plaća glavom, to bi trebalo Dodiku da bude jasno

https://nova.rs/vesti/politika/razm...-kandidat-za-predsednika-srbije-nakon-vucica/

U jeku protesta u Srbiji Vučić se sastaje sa Miloradom Dodikom! Njemu je do sastanka?! Osim, ako...
Gdje ima dima, ima i vatre. Više puta se u posljednje vrijeme piše o opciji da Milorad Dodika naslijedi Vučića. Nerealno? Ne, iako mi je u prvi mah bilo nerealno, sada mi je to sasvim moguć izbor.
Tehnički nije nerealan jer je međed još uvek državljanin Srbije sa prebivalištem.
Politički je to naravno budalaština, ali s obzirom o kojem psihopati i kakvom pacijentu pričamo, on bi to postavio u "inat" i pored sve štete što bi to moglo da proizvede.

Inače to ako postane opcija znači da je pretekao,pobedio i doveo zemlju u takvo stanje da ionako ne bi bila za život ikoga normalnog, tako da tada može i konja i kera i međeda da postavlja nominalno, ne bi bilo ni važno.

Nadam se da nećemo doći u tu fazu, a ako dođemo ja svejedno neću biti tu kao i bilo ko sa 2 grama mozga.

Jel to znači da Dodik izda Republiku Srpsku ?
Jer Dodik bi povlačenjem sa mesta Predsednika Republike Srpske počinio čin veleizdaje !

U RS sve je krenulo oko pokušaja Sarajeva i Šmita da oduzmu imovinu Republike Srpske, i Dodik je to onemogućio i RS je izglasala zakone koji to sprečavaju, onda su oni iz drugog entiteta Sarajeva kao nešto nelegitimno sudili i ako se sada Dodik pomeri sa mesta Predsednika RS znači da je priznao oduzimanje imovine Republike Srpske.
Veleizdaja se kod Srba plaća glavom, to bi trebalo Dodiku da bude jasno
O kakvom ti povlačenju pričaš? Smijenjen je. Kažnjen. I još dobro prošao, jer je srećom narod štedio i otkupio mu kaznu.
Veleizdaja je stupila ubrzo poslije posljednjeg rata, a glave koje su padale nisu bile veleizdajničke, već naprotiv.
Nisu još razbili iluziju o njemu, sporo će to ići, ali svešće se računi kad tad.

Apsolutno ne. Znam da si vrlo upucena, stoga ako ti kazes da ozbiljno razmatraju Mileta kao opciju onda mora da je tako.
Nisam toliko upućena koliko sam pesimista.
Nikada se neće pomiriti sa činjenicom da je običan građanin. Poslije takve neprikosnovene pozicije teško da može da se restartuje u građanina. Evo već danima govori da je i dalje predsjednik. Da nastavlja gdje je stao. Nedostojanstveno, nema šta! Opasno? Jeste, i za njega i za nas.
On ne voli Vučića. Prezire ga. Objeručke će prihvatiti tu ulogu u slučaju da mu mentor ponudi.

Kada se samo sjetim koliko ste prdili o onoj "ukradenoj ikoni" pa se ovde snebivali i zgražavali oplakujući "tuđe nacionalno blago" pa kada se dokazalo da nije ukradena kao maleni kučići se sakrili u svoje kućare bez da se ko ljudi izvinite.

Jer ljudska je osobina reći "pogriješio sam"
Vama nepoznata izgleda.

Dobro, jel mi imamo dogovor za novogodišnje praznike ili ne?

Back