Milka Canic-supervizor

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
:lol: :lol: Ljudi, vi ste najjaci! ;) Bas ste se zagrejali za ovu moju temu, i hvala sto je podrzavate i branite od previse "ozbiljnih" osoba koje ne znaju za malo razonode. :roll: Ok, kapiram da neko postuje Milku na taj nacin (a mi ostali na svoj), ali ovo ovde je isto kao kada ogovarate profesore u skoli; malo se salite na njihov racun, ali ih ipak postujete. Ne znam kako to nekima nije jasno.

Milka je taaaako divna! tako slatka.... uvek je zelim kraj sebe... nekada mi dodje u pola noci da izadjem iz kuce i nadjem je.... pojeo bih je celu! pogotovo ako je ona sa lesnicima, ili bela.. ili sa keksom...
@forevrejndzl
de si bre Andjelika 300 godine :D sta ima?

polarnimeda:
Milka je taaaako divna! tako slatka.... uvek je zelim kraj sebe... nekada mi dodje u pola noci da izadjem iz kuce i nadjem je.... pojeo bih je celu! pogotovo ako je ona sa lesnicima, ili bela.. ili sa keksom...
@forevrejndzl
de si bre Andjelika 300 godine :D sta ima?
Tu sam, bre ;) Povremeno svratim na forum da vidim sta se radi. Spremala sam ispite, pa zato nisam cesto pisala. Nedostajali ste mi, pa sam resila da se malo "umesam" u razgovor. :)
Pozdrav za sve! 8-)

Joj kako sam se iskidala kad sam videla ovu temu... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Kako si se samo setila...Ma Milka je najveci lik...Zena se nije promenila od kako sam pocela da gledam slagalicu...ista je kao i pre 6 godina, a mozda i vise...Uvek ista frizura, osmeh... :D Dobrocudna bakica...

Dobro de, da se nisam ja, tako ozbiljna, (a nisam-samo mi je komentar ozbiljan) ubacila u vasu pricu tema vam vise ne bi bila aktuelna. Ovako sam vam dala inspiraciju da dodate jos koji zlocest komentar - na moj ili Milkin racun.
Ja zaista nemam nista protiv duhovitih i negativnih komentara na njen racun, ali su mi poneki delovali suvise prosto, tipa "nista ne bih pojeo sto je ona pipala" ili tako nesto, ne secam se bas. Po meni uvredljivo. Mada, ne znam ni da li je uopste trebalo da reagujem, jer me u sustini Milka Canic ne zanima.
Pozdrav za polarnog medu i hvala za savet:D

Ljudi, jeste li gledali jutros 'Kuvati srcem"? Necete pogoditi ko je bio gost... :D da, da upravo ona, glavom i bradom-Milka! Ponovo! Nisam mogla da verujem. Mislila sam da je to repriza od ranije. Ali ne. Milka nam je ovoga puta "spremala" neke zajecarske kuglice. :-D Stvarno zeni svaka cast, ali stvarno je antitalenat za kuhinju! :lol: Ali tako mi je nesto bilo zao...Ma zena je carica. ;)
nikana1:
Dobro de, da se nisam ja, tako ozbiljna, (a nisam-samo mi je komentar ozbiljan) ubacila u vasu pricu tema vam vise ne bi bila aktuelna. Ovako sam vam dala inspiraciju da dodate jos koji zlocest komentar - na moj ili Milkin racun.
Ja zaista nemam nista protiv duhovitih i negativnih komentara na njen racun, ali su mi poneki delovali suvise prosto, tipa "nista ne bih pojeo sto je ona pipala" ili tako nesto, ne secam se bas. Po meni uvredljivo. Mada, ne znam ni da li je uopste trebalo da reagujem, jer me u sustini Milka Canic ne zanima.
Pozdrav za polarnog medu i hvala za savet:D
Ej, nema ljutis za komentar. ;) I nemoj da ides, dobro nam dodju novi ljudi. Tako nam tema postaje popularnija. :p
Pozzz

Sunflower girl:
Joj kako sam se iskidala kad sam videla ovu temu... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Kako si se samo setila...Ma Milka je najveci lik...Zena se nije promenila od kako sam pocela da gledam slagalicu...ista je kao i pre 6 godina, a mozda i vise...Uvek ista frizura, osmeh... :D Dobrocudna bakica...
A da, pitala si me kako sam se setila teme. Pa, mama mi je dala ideju. ;)

neponovljiva , taj osmeh, pametna, jedna i jedina, stara a mlada-gospodjaaaaaaaa Milkaaa Canic.

ali stvarno ona ovo sve i jeste.koliko se dugo prikazuje slagalica (vas i nas porodicni televizijski kviz)

jeste li provalili da svaki dan menja novi sako?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back