Milka Canic-supervizor

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Smejte se smejte ali Milka Canic progovorila.
Danas slucajno u preskakivanju kanala onako mamuran od spavanja nabasam na Kuvati srce na RTS-u.
Kad ono i glavom i bradom a bogami i osmehom licno ona. MILKA CANIC.

Isto kao i u slagalici nije nicemu sluzila osim da kaze to iseckaj to stavi u tiganj i sl.
Nisam pogledao mozda na kraju nije ni jela ono sto je "spremila"

v.

pirat_w:
Smejte se smejte ali Milka Canic progovorila.
Danas slucajno u preskakivanju kanala onako mamuran od spavanja nabasam na Kuvati srce na RTS-u.
Kad ono i glavom i bradom a bogami i osmehom licno ona. MILKA CANIC.

Isto kao i u slagalici nije nicemu sluzila osim da kaze to iseckaj to stavi u tiganj i sl.
Nisam pogledao mozda na kraju nije ni jela ono sto je "spremila"

v.

Pu bre, kako sam to propustio....Kad ima repriza te emisije?

HEhe... Ma nisi bash neshto propustila...

A kako ovo nije ''supervizovski ispravila'' :razz:

rts-slagalica.jpg

ahahhahahha :lol:!!!!ovo je dosad najsmesnija stvar koju sam video na forumu(osim ako nije montaza...ali svejedno je smesno)!!!e svaka ti cast ben adame!!!veliko poz za tebe!

inace najbolji su mi bili oni iz magazina ckm-kada su pitali voditeljku( koju su sklikali u izazovnim pozama) sta radi nas idol milka canic?
:lol:

Evo danas sam smirenija pa cu da dam obrazlozenje. Juce sam slucajno naletela na ovu temu i bas ste me iznervirali. Pre svega mislim da je nekulturno smejati se bilo kome zbog njegovog izgleda, a narocito nekoj osobi koja vam verovatno po godinama moze biti majka. To mi lici na ono kad neka manguparija odluci da zeza neku stariju osobu na ulici i izivljava se nad njom ili kada deca nadju nekog slabijeg i mirnijeg u drustvu pa ga onda maltretiraju. Dakle vi ste u poziciji da napisete sta god hocete, zena ne moze da se brani, a i glupo je da brani svoj izgled, osmeh, glas ili ulogu u emisiji. Sve u svemu prepoznajem u vama ljude iz realnog zivota koji nemaju postovanja ni prema kome. Toliko je na nasoj televiziji ljudi koji zasluzuju pokude - ali realne, ne zbog izgleda i sl. nego zbog loseg obavljanja posla zbog kojeg su na televiziji, a vi se uhvatili za Milku Canic za koju u sustini i nema sta da se kaze.
Kada sam videla naslov teme nasmejala sam se i pomislila "ah bravo za ideju", jer je Milka zaista svima nama poznata, a opet nista ne znamo o njoj niti o njoj bilo kada pricamo, ali kada sam videla komentare...grozno...

Eh, ne bismo mi Milki to u oci rekli. Ne bismo imali srca. Mi smo svi ovde dobra decica! :D Nama je samo smesno to sto zena prosto ne ume da se smeje na silu, a teraju je pa ona pokusava :D I sto ne znaju sta ce sa njom- pa cas prica "dobrovece", cas neke mudrosti, cas cuti i smeska se... Deluje mi kao da je zalutala tu. :D
Ma haajde nikana- prokomentarisi i ti nesto. Videces da je suuuper :twisted:

Nije tebi stvarno dobro... ''<>DA SE MILKA ZHENA JADNA BRANI'' ??!?!??!?!?!!??!
OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG
Daj opusti se... Jednostavno smo duhoviti, ali opet i ta duhovitost primenjena na ovaj sluchaj ima svoje ''ZASHTO''... Da je onda eminentna u svojoj profesiji, pa da kazhesh... A YOY!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back