skate_bitch
Zainteresovan član
- Poruka
- 361
... i da l' bitku biti.... 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

CobRa-SiC-:Jel ona ono počelada govori... "Dobroveče... "... :shock:... :shock:... :shock:... ???...
 ipak,ako se malo zagledate u njene usne dok izgovara "dobro vece" vidi se da nesto nije u redu...rekao bih da je ono montaza i to losa montaza
 ipak,ako se malo zagledate u njene usne dok izgovara "dobro vece" vidi se da nesto nije u redu...rekao bih da je ono montaza i to losa montaza  slucaj Milke Canic se nastavlja...
 slucaj Milke Canic se nastavlja...ForeverAngel:Prosto sam se iznenadila kad je ponovo progovorila.;-) Pa bolje da kaze makar "dobro vece" nego da samo cuti i smeje se.

verujem da je ovo bila sala!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ili nije?grebicka:Gospodja Milka Canic zaista ne izgleda lepo kad je prikazu na pocetku slagalice.
Medjutim,cula sam od ljudi koji su je sreli da je gospodja Canic vrlo zgodna zena,ima lepu liniju,vrlo odmerena i kulturna,faca joj nije lepa ali ona meni deluje nekako produhovljeno,pametno.Deluje mi da ima lepu dusu.
Moja porodica i ja dugo pratimo slagalicu,i na gospodju Canic gledamo sa velikim simpatijama.

Sad kaze "dobro vece", i klima glavom.Ifa:slatko se smejem svaki put kad vidim ovu temu... taj kviz je tu sto godina... tu je i zombie milka... nikako da je vidim da prica neshto...
sta ona radi, klima glavom?

ne mogu da verujem ko ce sve da ima temu na ovom 4umu...
 ne mogu da verujem ko ce sve da ima temu na ovom 4umu... 

polarnimeda:'Ladno neki dan Milka kaze, onako izbecena, najsmorenije: "dobrovece"... A voditeljka (bas sledecim recima): "nas supervizor je danas vidno raspolozen"!!

..............
..............
polarnimeda:'Ladno neki dan Milka kaze, onako izbecena, najsmorenije: "dobrovece"... A voditeljka (bas sledecim recima): "nas supervizor je danas vidno raspolozen"!!

Sigurno je to bila Marija! Imam utisak da stalno "zeza" Milku.
 Sigurno je to bila Marija! Imam utisak da stalno "zeza" Milku. 

Sta?! :shock: NEEEEEE! :-?micka_88:Danas sam cula da RTS trazi zamenu Milki...
 Mislim, kada je barem neshto prichala...
 Mislim, kada je barem neshto prichala... 
 :
 :