Militarija-razmena-kupovina-prodaja

The "Krätschen" cap displaying the Brunswick style deaths head insignia above an early version of the national emblem. This type of cap was worn by German solder's during the First World War.

Evo KOJA.NS ov kapa,ali original me interesuje,imas li.
 

Prilozi

  • kapa.jpg
    kapa.jpg
    7,4 KB · Pregleda: 3
Znam da ide i preko 1000 evra,kao sto rekoh cena nije sporna,ali i preko se tesko nalazi u da kazem maksimalno odlicnom stanju,gledao sam bas po Nemackoj i Austriji,ali slaba vajda.A vidim da ti-KOJA.NS i nkvd radite treci rajh,pa da pitam i nkvd-a ima li on ovakvu kapu,originalnu naravno.KOJA.NS,hvala i pozdrav,nkvd javi imas li ti ovu kapu,original podrazumeva se.
 
Jos nista nisam dobio na mail,nkvd.

Nisam slao mail, javio mi se kupac u medjuvremenu tako da sam vecinu replika prodao, sve sam slikao ali prijatelj mi je doveo kupca pa mislim da ne bi bilo fer da saljem slike a roba prodata. Inace ostavio sam link sajta preko koga ja uzimam stvari pa mozes odabrati sta god pozelis i porucis preko njih, upravo i ja radim novu narudzbinu, Norvezani su vise nego korektni, doduse malo su "jaci" sa cenama ali rade replike 1/1.
 
Poslednja izmena:
Bile su slike ovde na krstarici i posle objavljivanja javio se zainteresovan clan, dosao, pogledao i kupio. U principu retko praktikujem da saljem neke dodatne slike jer dok uslikam sredim priloge i posaljem vec se neko javi ,ako su u pitanju replike kao sto je ovde slucaj ko njih nema zabune, replika je replika. Pusticu danas jedan novi lot oko 12.00h.
 
Nova ponuda replika nemackih SS uniformi i kapa

1. Waffen SS dot44 maskirna bluza, velicina L (obim grudi 44inca), autenticna replika uradjena do najsitnijih detalja ukljucujuci i unutrasnjost. Po regulativi SS-a na maskirne uniforme nisu se postavljale oznake niti medalje mada se od ovih pravila odstupalo pa sam prilozio sliku kao izgleda kada se na nju postave odgovarajuce oznake.

2. Waffen SS oficirska sapka pesadijskih jedinica (beli obrub na sapki), replika 1/1 uradjena u svim detaljima, oznake materijal i unutrasnjost identicni su WW2 Waffen SS cruiser sapkama, velicina 57

3. Allgemeine SS, generalska sapka, replika 1/1, srebrni obrub oznacava da se radi o sapki ranka Grupenfurhera (general SS-a) Allgemeine SS-a, velicina 58

Sto se cena tice mao su visoke za standarde u Sriji ali jeftinije se tesko moze nabaviti.

bluza dot44, - 120eur
Waffen-SS sapka 120eur
Allgemeine SS sapka 100 eur
 

Prilozi

  • Fotografija 0568.jpg
    Fotografija 0568.jpg
    39,3 KB · Pregleda: 8
  • Fotografija 0569.jpg
    Fotografija 0569.jpg
    52 KB · Pregleda: 7
  • Fotografija 0051.jpg
    Fotografija 0051.jpg
    31,5 KB · Pregleda: 9
  • Fotografija 0571.jpg
    Fotografija 0571.jpg
    32 KB · Pregleda: 11
  • Fotografija 0572.jpg
    Fotografija 0572.jpg
    29 KB · Pregleda: 4
Poslednja izmena:
Ma jeste ono,replika je replika.Kupio sam na limundu par replika,ali me je prodavac tako zeznuo.Na slici se nije videlo,ali ko da ih je lio u rerni od sporeta.Zato sam trazio dodatne slike na mail.Da bih video kvalitet izrade replike,ovo sto sam uzeo,je go krs.Sta cu svaka se skola placa.

Kod replika je najveci problem sto se replika koja se prodaje kod nas pravi od spijatera i potice iz Bugarske, a lome se pri jacem udaru, ja se trudim da ih izbegnem pa porucujem livene norveske replike ali sam u konstantnom problemu jer na slikama i jedne i druge izgledaju isto sa manjim odstupanjima samo je razlika u kvalitetu materijala i naravno u ceni pa sam poceo da izbegavam izlaganje na "limundu" jer konkurencija me "ubija" nekvalitetnim ali upola jeftinijim kopijama a "limundo" proviziju uzima prodao ja nesto ili ne.

Pozz i sve najbolje
 
Naravno, najbolje je otvoriti "Virtuon" platnu karticu, na nju uplatiti odredjeni iznos i obaviti kupovinu, moj savet je da se kupi vise predmeta posto postarina povecava trosak, a ista je za sve do tezine od 500 grama, tako da kupovinom jednog ili 5 predmeta cena postarine je ista. Evo jos jednog odlicnog sajta za kupovinu razne militarije
http://www.epicmilitaria.co.uk/index.php

sa njima sam takodje saradjivao i mogu reci da imaju odlicnu ponudu i odnos cena/kvalitet i vrlo su ljubazni i efikasni u slanju.
 
u pravu si,ima raznih replika,ali ima i veoma kvalitetnih.ja imam dosta kvalitetnih replika,ali neke neizlažem jer bi dosta ljudi mislilo da nisam normalan,a ja neke platim 40-50 evra/ordenje/.naravno i jeftinijih,jer nekom nije bitan kvalitet nego cena....ja na allegro sajtu stalno postavljam po nešto i originale,a i replike,jer nekom treba da nosi pa mu je bolja kopija,a neko želi originalan primerak za kolekciju. pozdrav svima.
 

Back
Top