Militarija-razmena-kupovina-prodaja

Rangovna mornaricka zastava RM VJ clana vrhovnog saveta odbrane,odlicno stanje,nova dimenzije 53x51cm,kacena na jarbol broda na kome se nalazio clan vrhovnog saveta odbrane kao sto je i oznacavala njegovu vojnu funkciju u formaciji brodova,na primer komandni brod i slicno,kontakt na champbroadcastbot@lycos.com

Prilozi

• DSC03463.JPG
    DSC03463.JPG
    42,1 KB · Pregleda: 6
  • DSC03464.JPG
    DSC03464.JPG
    35,4 KB · Pregleda: 4
Vojna posta prodaje ali ne znam dal je bilo negde objavljeno a kupuju samo par otpada privatnih po Srbiji a posle preprodaju za velike pare, o tome sam pisao na temi sabirni centar gde dolaze kojekakvi krsevi a dobre stvari kupuju pojedinci. Ja ga gledao 26 godina kako trune i nisam mogao da ga kupim a radim tu. Satro samo za pravna lica ma ogorcen sam samo tako. To ide 20 - 30 din po kili a posle ce otici za 1000 eura. Ovaj na slici je presao 68 km konzerviran je ali je malo ofucan. Bio je jos jedan malo bolji al neznam dal je prodat.

Poslednja izmena:
Vojna posta prodaje ali ne znam dal je bilo negde objavljeno a kupuju samo par otpada privatnih po Srbiji a posle preprodaju za velike pare, o tome sam pisao na temi sabirni centar gde dolaze kojekakvi krsevi a dobre stvari kupuju pojedinci. Ja ga gledao 26 godina kako trune i nisam mogao da ga kupim a radim tu. Satro samo za pravna lica ma ogorcen sam samo tako. To ide 20 - 30 din po kili a posle ce otici za 1000 eura. Ovaj na slici je presao 68 km konzerviran je ali je malo ofucan. Bio je jos jedan malo bolji al neznam dal je prodat.

imam kolegu na carini..(čuo sam se s njim prije 5 min..)bez papira kod nas u CRO..je nemoguce registrirati..i proći carinu..da bi ga mogao uvesti..mora biti preko 30g..star...da bi usao u CRO ..pod oldtimera...ako su svi uvjeti zadovoljeni...vrijedi..

Poslednja izmena:

Back