Militarija-razmena-kupovina-prodaja

S obzirom da bi kupili,a ne razumete se pre prodaje,probajte s gramatikom,a svesrdno vam preporucujem kao najbolju za vas opciju da u kupovini a pre prodaje u koju se ne razumete da se obratite udruzenju na Slaviji,siguran sam da oni imaju to sto trazite po prihvatljivoj ceni,naravno na obostrano zadovoljstvo,to vam je najbolja i najsigurnija kupovina,dakle sve vam je receno.

Ok,izvini,posto vidim da se pojavio lik,koji objavljuje svoj intelekt,te sam pomislio da je njegov nalog,na Slaviji je SND-srpsko numizmaticko drustvo,ima replika tamo,cene replika idu oko 20 do 30 evra,sad sto se tice originala mogu vas preko pp uputiti do coveka koji je kolekcionar,izmedju ostalog,a i menja i prodaje militariju,ima gvozdeni krst original,cena originala varira od kako da kazem izvedbe za koje je dodeljivan,u svakom slucaju ima ih koji kostaju na primer 150-200 evra a ima ih koji se mogu naci i za manje novca,recimo za neke moze da se desi da platite od 50 do 90 evra,sad ako zelite ja cu vam na pp pustiti br telefona i podatke gde ga mozete naci,u rasponu cene koja vam odgovara,videcu da postavim link SND-a

Postovana teodorice,imate novih slemova JNA metalnih,tzv. model m-59 za par stotina dinara na allegru,pogledajte malo,ako nisu jos postavljeni uvek mozete kontaktirati prodavca militarije sa tog sajta i uputiti mu pitanje ima li to sto vam je potrebno,ili sacekajte da se postavi prodaja pa kupite,pozdrav

Kada smo vec kod slemova, nedavno sam presao sa numizmatike na militariju. Imam vec 10-ak razlicitih slemova i dosta drugih stvari. Kako je limundo propao, a allegro jos nije krenuo kako treba, zanima me da li neko ima nekih slemova ili redjih oznaka i sevrona za razmenu. I da li je neko zainteresovan za nemacki bajonet iz WW2

http://img245.imageshack.us/f/img0154z.jpg/

Поздрав свима.
Ханибал, која је цена тог бајонета?

Prilozi

• DSC03251.jpg
    DSC03251.jpg
    37,8 KB · Pregleda: 11
  • DSC03252.jpg
    DSC03252.jpg
    34,9 KB · Pregleda: 9
  • DSC03253.jpg
    DSC03253.jpg
    36 KB · Pregleda: 7
  • DSC03254.jpg
    DSC03254.jpg
    36,6 KB · Pregleda: 11
Ok,izvini,posto vidim da se pojavio lik,koji objavljuje svoj intelekt,te sam pomislio da je njegov nalog,na Slaviji je SND-srpsko numizmaticko drustvo,ima replika tamo,cene replika idu oko 20 do 30 evra,sad sto se tice originala mogu vas preko pp uputiti do coveka koji je kolekcionar,izmedju ostalog,a i menja i prodaje militariju,ima gvozdeni krst original,cena originala varira od kako da kazem izvedbe za koje je dodeljivan,u svakom slucaju ima ih koji kostaju na primer 150-200 evra a ima ih koji se mogu naci i za manje novca,recimo za neke moze da se desi da platite od 50 do 90 evra,sad ako zelite ja cu vam na pp pustiti br telefona i podatke gde ga mozete naci,u rasponu cene koja vam odgovara,videcu da postavim link SND-a

Oće li biti neki Link SNDa pošto na njihovom sajtu nisam ništa našao a ne znam gde se nalaze na slaviji

Poslednja izmena:

Back