Milijardu $ ili prava ljubav?

Ljubav uvek.... Imali smo puno para u braku, moja bivša žena I ja, previše I otišlo je sve u PM... Sve u nos, za istinu, najgore je što smo otišli i mi, a bili smo vezani lancima sreće...
Kada se dvoje vole, kada su max iskreni jedno prema drugom, i bar malo su elokventni, mogu da imaju sve...

Poslato sa CLT-L29 uz pomoć Tapatoka

pa cekaj bre, kako ''ljubav uvek'' a kokiska ? :malav:

Sta tu ima da se veruje
Bela linija je u trendu time se bave sad svi oni koji mogu da priuste sebi Beli sport
to je statusni simbol ko to ne radi nije fensi I nema lovu

ono sto je preostalo obicnim ljudima je strpljenje do prirodne selekcije

nisam napisala za to da ne verujem, vec jer mu je ceo post kontradiktoran...imao je ljubav, imao je pare, bili su vezani lancima srece ali su izabrali belo...a busa se u prsa da uvek bira ljubav

Sta tu ima da se veruje
Bela linija je u trendu time se bave sad svi oni koji mogu da priuste sebi Beli sport
to je statusni simbol ko to ne radi nije fensi I nema lovu

ono sto je preostalo obicnim ljudima je strpljenje do prirodne selekcije

Nije ni cudo pored pinka i nase estrade...

nisam napisala za to da ne verujem, vec jer mu je ceo post kontradiktoran...imao je ljubav, imao je pare, bili su vezani lancima srece ali su izabrali belo...a busa se u prsa da uvek bira ljubav

Pa valjda ljubav prema belom:lol:

Ljubav uvek.... Imali smo puno para u braku, moja bivša žena I ja, previše I otišlo je sve u PM... Sve u nos, za istinu, najgore je što smo otišli i mi, a bili smo vezani lancima sreće...
Kada se dvoje vole, kada su max iskreni jedno prema drugom, i bar malo su elokventni, mogu da imaju sve...

Poslato sa CLT-L29 uz pomoć Tapatoka

Elokvencija je pobedila.

Back