- Poruka
- 1.886
Sta biste izabrali kada biste mogli da birate ,sta vam je vaznije?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pravu ljubav, šta da radim s tolikim doloresima kad Ruje razguze Amere u nuklearnom ratu...
Milijardu..... msm, srce ne pita.... tako da ja napunim džep i sa svojom ljubavlju živim avanturu.
Sa milijardu čak i onaj što nema srca, može da ima onu koju poželi...el nije? pa jeste...
- - - - - - - - - -
Xaxa.. čipli lav...
Moj covek ...i ja tako mislim prava ljubav ,bez razmisljanja ....
Da, ali zato nije bio logoraš nego šef logora... kalkulacije...Ne, ne, ne možeš ti sad ljoobaf da racionalizuješ...... recimo, sad si sa nekom u vezi, zaljubljem do ušiju...i dođe neki... e, znaš ko je bez kinte prodo ženu... Kapičić Titu.. .. neke stvari ne mogu da se kupe, mene bi to kao ćoeka ponizilo.....posto bih čak i možda impotentan...
- - - - - - - - - -
TerminatorX
Da, ali zato nije bio logoraš nego šef logora... kalkulacije...
Jeste, ali pise Prava Ljubav ,ne sponzorushe ...to nije ljubav ...
- - - - - - - - - -
Djole nije skup za odrzavanje skroman covek ...
Naravno Moonjo ljoobaf (prava)ne moze da se kupi ,niti da se proda ,zato sam i postavio takav naslov ili ovo ili ono ..
Права љубав је доста аморфна идеја. Свако има своју дефиницију шта то подразумева...
Неко од срца скуване сармице, неко дивљи секс сваки дан, неко романтични пут у Венецију...
Елем, није свака женскиња с којом би могао лећи спонзоруша, неке легну и за пићанце.
Сероњо. Намерно си то урадио.
Za mene je to nesto veoma jako,mocno ,na duhovnom nivou prvenstveno ,kada se dvoje medjusobno dopunjavaju ,razumeju ..da tako kazem ...posle ide materijalizam ...ali ako nema duhovnog ...to je najjaca veza...tako ja zamisljam tu ljubav ...e sad tu se moze napisati jos dosta toga ...
- - - - - - - - - -
Za naslov ?Donekle i jesam ....pre par dana sam bas razmisljao o tome
bmumater....kao, postaneš zao.... užas... prodaš doošu đafolu.... msm, daj te pare, da se razlazimo? ( :
Ima i toga ..ovde ocito svako moze da kaze misljenje sta za njega predstavlja ta prava ljubav ili da se otvori posebna tema ...kao ono 2 u 1 .
Ako неће да роди, кува, чисти кућу, подиже децу... не значи ми ништа.
А те бајковите апстракције како ће ме њена љубав без горе наведеног надоградити као особу, ако је само пустим да у мом животу скида гаће, лакира нокте и троши моје паре - може да окачи мачку о реп.
pa valjda bi zajedno podizali decu pa i kuvali čistili kako ko ima vremena
žena ne treba da bude robinja