Milicic - Od talenta veka do propaliteta

Haha, ma ne interesuju mene ta sitna prepucavanja Delije - Grobari, ja ne navijam ni za Zvezdu ni za Partizan i radujem se uspehu i jednog i drugog kluba.. Voleo bih kad bi Darko dosao da igra bilo za Zvezdu bilo za Partizan, verujem da bi doneo kvalitet u srpsku kosarku. I verujem kad bi igrao u Evropi da ni Duda ne bi mogao da ga ignorise... tako da se nadam da ce se vratiti u Evropu pre EP u Sloveniji.

Ja samo kazem da ne moze da igra za zvezdu jer je NjEGOVA zvezda ugasena, ali ko zna mozda je preletac kao Rakocevic pa ce sebe ubedjivati da je FMP ustvari isto to jer su im dresovi i grb slicni, iako nije pravni naslednik i navijaci su im Panteri, ili ovi preletaci Panterodelije... A ako i za njega Diva ima para onda stvarno prvo Vucic treba u zatvor, pa Covic, za mesec dana vratiti 16 000 000€, platiti Brown-a 400 000€, dati njemu, Pesicu (direktor necega je sad) i Rakocevicu po bar tolike plate, i plus ovi manje bitni i jeftiniji, to je vec 20 000 000€ ni od kuda, a ovaj uzima sedmocifrenu sumu po sezoni, ako i za njega ima onda lepo ugasite sve i nek igra Diva sama!!

ne znam šta je rivers želeo od njega, pustio ga ukupno na 4minuta u 10 utakmica....
hteo je da napravi roba, da mu ovaj liže cipele izgleda.... jer on je bog a minuti su skupoceni....
kakva stoka od trenera.....
a pravi se neki veliki pedagog sad i sere neke fraze o darku.....
želim bostonu da rezultatski propadnu kao tim dok im je taj kreten na čelu....

dakle, logičan potez darka što je zatražio raskid ugovora videvši sa kakvim debilom ima posla....

ne znam šta je rivers želeo od njega, pustio ga ukupno na 4minuta u 10 utakmica....
hteo je da napravi roba, da mu ovaj liže cipele izgleda.... jer on je bog a minuti su skupoceni....
kakva stoka od trenera.....
a pravi se neki veliki pedagog sad i sere neke fraze o darku.....
želim bostonu da rezultatski propadnu kao tim dok im je taj kreten na čelu....

dakle, logičan potez darka što je zatražio raskid ugovora videvši sa kakvim debilom ima posla....

Evo jedne grupne slike sa "kretenom". Pobedničke. Darko je ipak suviše veliko ime da bi se ponižavao bilo kom treneru...

Celticschamps.jpg

posrećilo im se tada, plus radi se o iskusnim igračima, nije on nikog od njih stvorio...
ali seti se kako je krstića spustio na klupu iako su bolje igrali sa njim nego sa onim drugim centrom i onda si ispali iz plejofa.... svi su se čudili tada zašto je krle izgubio minute....

Znam da je sa PJ Brownom na centru uspeo da osvoji titulu. Ne kažem da je dobar trener, ali sigurno nešto zna, a ovaj papak se ne uklapa izgleda NI U JEDNU božju ekipu koja postoji u NBA. Zašto vi, fanovi, svaki put kritikujete trenera i ko zna šta još kad je problem u njemu, Darku. Ne znam koji probem, ali pretpostavljam da ima problem sa autoritetom trenera i da je i dalje suviše nadmen da bi poslušao bilo koga.

posrećilo im se tada, plus radi se o iskusnim igračima, nije on nikog od njih stvorio...
ali seti se kako je krstića spustio na klupu iako su bolje igrali sa njim nego sa onim drugim centrom i onda si ispali iz plejofa.... svi su se čudili tada zašto je krle izgubio minute....

U NBA-u ni jedan trener ne stvori igraca ,nego im dolaze na tacnu iz NCAA. Bitno je samo kako ce da selektuje tim,a to najvise zavisi od para...Zato mi je NBA sranje...Naravno igra se najbolji basket na svetu...

U NBA-u ni jedan trener ne stvori igraca ,nego im dolaze na tacnu iz NCAA. Bitno je samo kako ce da selektuje tim,a to najvise zavisi od para...Zato mi je NBA sranje...Naravno igra se najbolji basket na svetu...

Pa dolaze im na tacnu, šta, neko ko vodi 100+ utakmica u toku godine i one dane koje ne igra provede u avionu i na treninzima treba da juri talente po srednjim školama.. Do kojih bi opet morao da ide avionima i šta sve ne..

Kada neko dođe u NBA polu je završen proizvod, tek tada ga trener preuzima

nba trener mu da prostor da se razvija i usmerava njegov dalji razvoj...
recimo, adelman je tako od peđe stvorio nba superstara
utoliko je moje razočaranje bilo veće što isti stručnjak nije uspeo da unapredi i iskoristi miličića....

ali, setimo se đorđevića, i on nije uspeo u nba....
bodiroga se nije okuražio ni da proba....
onda onaj litvanski plej isto propade itd itd
miličić je izgleda iz te grupe ekstra igrača koji su inkopatibilni sa sistemom igre američkih stručnjaka....

jedina razlika je što su ovi prvo napravili ime u evropi pa imali neuspešnu epizodu u nba. dok će kod darka biti obratno, doćiće u evropu i biće kaznena ekspedicija....
mislim da svako ko je gledao turneju bostona u evropi video dominaciju darka u reketu u odnosu na evropske centre...

Nek dođe već jednom u Evropu, ja bih lično želeo. Dosta je gubio vreme u NBA.

Voleo bi da Milicic dodje u Zvezdu, nisam od onih da komsiji crkne krava, sto jaca Zvezda to ce onda terati i Partizan da bude jaci

Sto se i dokazalo kroz vise sportova gde je zvezda mizerija od ekipe ili je ugasena... NOT!! Kako moze to da znaci jaci Partizan, vec sad Vucic kljuka Pantere milionima, ovaj SAM kosta milione, kao ceo FMP-zvezda sad, ako im da pare i za njega sta ce to da napravi od nas koji jos uvek kukamo i molimo za mizeran budzet, a vec skoro pola sezone odmaklo??? Hoce od nas da naprave novu Vojvodinu, a pogledaj gde su oni sad...

Sto se i dokazalo kroz vise sportova gde je zvezda mizerija od ekipe ili je ugasena... NOT!! Kako moze to da znaci jaci Partizan, vec sad Vucic kljuka Pantere milionima, ovaj SAM kosta milione, kao ceo FMP-zvezda sad, ako im da pare i za njega sta ce to da napravi od nas koji jos uvek kukamo i molimo za mizeran budzet, a vec skoro pola sezone odmaklo??? Hoce od nas da naprave novu Vojvodinu, a pogledaj gde su oni sad...

Nisi čuo da Garnett dolazi sledeće sezone u Zvezdu? Ali samo ako sad uspe da osvoji titulu sa Bostonom :hahaha:

Back