Milicic - Od talenta veka do propaliteta

Jbg, i ja bi mogao da budem treći centar u Bostonu i da mlati peškirom ceo meč, ako me uopšte uvrste u postavu.;) Ako bude igrao više od 3 minuta po meču, Boston neće ući u plejof.
Interesantno je da će Balvan da igra za veteranski minimun, a on ima 27 godina i trebalo bi da sad zarađuje najviše u karijeri. Zašto je to tako? Zašto treneri i klubovi ne prepoznaju kvaliet u njemu? :think:

Jbg, i ja bi mogao da budem treći centar u Bostonu i da mlati peškirom ceo meč, ako me uopšte uvrste u postavu.;) Ako bude igrao više od 3 minuta po meču, Boston neće ući u plejof.
Interesantno je da će Balvan da igra za veteranski minimun, a on ima 27 godina i trebalo bi da sad zarađuje najviše u karijeri. Zašto je to tako? Zašto treneri i klubovi ne prepoznaju kvaliet u njemu? :think:

Prica se da igra za veteranski ugovor zato sto je Minesota platila da ode..:lol:

Rivers: Darko, opusti se!
"Njegova prva briga trebalo bi da bude tim i kako najbolje da odigra ulogu koja mu je namenjena. Kod nas neće morati da se rve sa očekivanjima i kako da opravda status drugog 'pika'. Mislim da ga je to sputavalo gde god je igrao"
...
"Sa Kevinom nema sredine. Igranje sa njim te ili učini pravim, ili te slomi. Ko stvarno želi nešto da nauči, pored njega može samo da profitira"
Ko zna, možda ima nade... u svakom slučaju ako se do All-Stara ne izbori za 15-20 minuta po utakmici, teško da će nakon njega igrati u NBA

Dok Rivers je jedan od najvecih moroncina od svih trenera. Pokupili su u prvoj rundi drafta dva igraca za reket, i sada jos rekao gen. menadzeru da pokupi i Darka.

Makar nece morati da ide na sinovljeve utakmice u Severnoj Karolini 12 sati pre nego sto Boston igra.

Koji moron od trenera, a jos je tuznije to sto je najplaceniji trener u ligi.

Opet indijanske izjave :D Vuk dlaku menja...

Jel su bolje ove "indijanske" izjave ili da nas kapiten reprezentacije Krstic pre utakmice u kojoj se odlucuje o nasem plasmanu na kvalifikacioni turnir za olimpijske igre(i na kojoj ce nas rasturiti Grci) kaze kako ne zna kako ce tim moci da se oporavi od poraza od Rusije do sledece utakmice i time dodatno ubija atmosferu u timu pred tu utakmicu?

Evo je i prava kapitenska izjava:
- Ne znam da li ću i koliko biti spreman za Grčku - "zamrzao" nas je ovom rečenicom kapiten Nenad Krstić, ali je odmah obrazložio rekavši: - Želeo sam da se borim za medalju... Teško mi je da igram za šesto i sedmo mesto... Međutim, moraću da se motivišem, ne samo ja, već svi. Iscrpljeni smo, ali znamo da je za ovu generaciju to veoma bitan meč. Ipak, razočaran sam.

Poslednja izmena:
Jel su bolje ove "indijanske" izjave ili da nas kapiten reprezentacije Krstic pre utakmice u kojoj se odlucuje o nasem plasmanu na kvalifikacioni turnir za olimpijske igre(i na kojoj ce nas rasturiti Grci) kaze kako ne zna kako ce tim moci da se oporavi od poraza od Rusije do sledece utakmice i time dodatno ubija atmosferu u timu pred tu utakmicu?
...

slažem se u potpunosti, Darko izjavom digne prašinu, ali Krle zato ubija volju za životom

Evo je i prava kapitenska izjava:

Krle je gospodin čovek za ovog neandertalca.

Krle je gospodin čovek za ovog neandertalca.

Ma pravi gospodin covek... Jel ko onda kada se uplasio pa gadjao stolicom?
9322702-large.jpg

Ili onda kada nije hteo da igra reprezentaciju?

Ili onda kada je isao da igra za Lyubertsy Triumph jureci za parama?
Lyubertsy_Triumph.png

Nama su u reprezentaciji potreban i jedan i drugi, a obojica imaju svoje mane tako da nije u redu da od jednoga pravis "gospodina" a od drugog neandertalca..

Ma pravi gospodin covek... Jel ko onda kada se uplasio pa gadjao stolicom?
9322702-large.jpg

Ili onda kada nije hteo da igra reprezentaciju?

Ili onda kada je isao da igra za Lyubertsy Triumph jureci za parama?
Lyubertsy_Triumph.png

Nama su u reprezentaciji potreban i jedan i drugi, a obojica imaju svoje mane tako da nije u redu da od jednoga pravis "gospodina" a od drugog neandertalca..

Pa ok je, bila je opšta tuča, mada je taj Krletov potez idiotski skroz, tu nema govora... Radi se o tome da je Darko sve vreme prepotentan i nadrndan sa tim neodmerenim izjavama a Krle je imao taj jedan ispad i ništa drugo. A što se tiče reprezentacije Darko nam nije potreban jer bi bez obzira na kvalitete ubio timski duh svojim bahatim ponašanjem, u to sam ubeđen.

A što se tiče reprezentacije Darko nam nije potreban jer bi bez obzira na kvalitete ubio timski duh svojim bahatim ponašanjem, u to sam ubeđen.

Najveci problemi koji se pripisuju Milicicu u ovom timu vec postoje: igraju igraci koji greju klupe u evropskim klubovima i trenutno nema timskog duha sto se videlo u ovim kvalifikacijama. Igrac od 2.13 koji igra sjajnu odbranu ukljucujuci i "lupanje banana", zna da skace za loptom, ima solidnu igru ledjima ovoj reprezentaciji fali i to mnogo, pogotovo zato sto Krstic nije neko ko ce da igra tesku peticu bez ikakve podrske(sa igracima koji ne znaju-ne mogu ni da se odvoje od zemlje).

Poslednja izmena:

Back