Ethelwulf
Poznat
- Poruka
- 7.345
Pogledajte prilog 249528
bila bi to sjajna kupovina za majami, mada darko još vaga ponude....
Majamijev odgovor na prelazak Hauarda u Lejkerse

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pogledajte prilog 249528
bila bi to sjajna kupovina za majami, mada darko još vaga ponude....

Majamijev odgovor na prelazak Hauarda u Lejkerse![]()

Jbg, i ja bi mogao da budem treći centar u Bostonu i da mlati peškirom ceo meč, ako me uopšte uvrste u postavu.Ako bude igrao više od 3 minuta po meču, Boston neće ući u plejof.
Interesantno je da će Balvan da igra za veteranski minimun, a on ima 27 godina i trebalo bi da sad zarađuje najviše u karijeri. Zašto je to tako? Zašto treneri i klubovi ne prepoznaju kvaliet u njemu?![]()

Ne čudi meto što mu je Minesota platila da nestane, već me čudi što mu je neko ponudio bilo kakav ugovor![]()

Ko zna, možda ima nade... u svakom slučaju ako se do All-Stara ne izbori za 15-20 minuta po utakmici, teško da će nakon njega igrati u NBA"Njegova prva briga trebalo bi da bude tim i kako najbolje da odigra ulogu koja mu je namenjena. Kod nas neće morati da se rve sa očekivanjima i kako da opravda status drugog 'pika'. Mislim da ga je to sputavalo gde god je igrao"
...
"Sa Kevinom nema sredine. Igranje sa njim te ili učini pravim, ili te slomi. Ko stvarno želi nešto da nauči, pored njega može samo da profitira"
Rivers: Darko, opusti se!
Ko zna, možda ima nade... u svakom slučaju ako se do All-Stara ne izbori za 15-20 minuta po utakmici, teško da će nakon njega igrati u NBA
Opet indijanske izjaveVuk dlaku menja...
- Ne znam da li ću i koliko biti spreman za Grčku - "zamrzao" nas je ovom rečenicom kapiten Nenad Krstić, ali je odmah obrazložio rekavši: - Želeo sam da se borim za medalju... Teško mi je da igram za šesto i sedmo mesto... Međutim, moraću da se motivišem, ne samo ja, već svi. Iscrpljeni smo, ali znamo da je za ovu generaciju to veoma bitan meč. Ipak, razočaran sam.
Jel su bolje ove "indijanske" izjave ili da nas kapiten reprezentacije Krstic pre utakmice u kojoj se odlucuje o nasem plasmanu na kvalifikacioni turnir za olimpijske igre(i na kojoj ce nas rasturiti Grci) kaze kako ne zna kako ce tim moci da se oporavi od poraza od Rusije do sledece utakmice i time dodatno ubija atmosferu u timu pred tu utakmicu?
...

A ćerke, sestre, žene... ništa od toga nije spomenuo?![]()
Jel su bolje ove "indijanske" izjave ili da nas kapiten reprezentacije Krstic pre utakmice u kojoj se odlucuje o nasem plasmanu na kvalifikacioni turnir za olimpijske igre(i na kojoj ce nas rasturiti Grci) kaze kako ne zna kako ce tim moci da se oporavi od poraza od Rusije do sledece utakmice i time dodatno ubija atmosferu u timu pred tu utakmicu?
Evo je i prava kapitenska izjava:
Krle je gospodin čovek za ovog neandertalca.
Krle je gospodin čovek za ovog neandertalca.
Ma pravi gospodin covek... Jel ko onda kada se uplasio pa gadjao stolicom?
![]()
Ili onda kada nije hteo da igra reprezentaciju?
Ili onda kada je isao da igra za Lyubertsy Triumph jureci za parama?
![]()
Nama su u reprezentaciji potreban i jedan i drugi, a obojica imaju svoje mane tako da nije u redu da od jednoga pravis "gospodina" a od drugog neandertalca..
A što se tiče reprezentacije Darko nam nije potreban jer bi bez obzira na kvalitete ubio timski duh svojim bahatim ponašanjem, u to sam ubeđen.