Kol3
Aktivan član
- Poruka
- 1.016
to tako biva kad igras u timu na zacelju
veceras ih urnisao SAC sa 30 razlike, gazi ih ko stigne![]()
Bouzeee .. pa kad je zakazao gosn Love
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
to tako biva kad igras u timu na zacelju
veceras ih urnisao SAC sa 30 razlike, gazi ih ko stigne![]()

Ostace upamcena po losem suterskom startu, zatim nekoliko utakmica u nizu sa po 20 poena, jedno vreme je bio lider u blokadama , pa toplo-hladno igrao ..tako da na kraju prosecno 8.8 poena, 5.2 skokova , 5 asistencija i 2.03 blokada po mecu. Moglo je i bolje. 
Ako te sezone uopste bude i bilo...Lično nisam zadovoljan, mogao je on i mnogo bolje. Sigurno je da ova sezona ne može biti smatrana izgubljenom pošto je bilo dosta dobrih partija, bio je starter u dosta utakmica i tim je stvarno zavisio od njegovih igara - kad je on igrao dobro to je stvarno izgledalo lepo. Po običaju, povrede su došle u nezgodnim trenucima ali ove sezone stvarno nisu bile presudan faktor više je to bila njegova anemičnost (koja ga je ranije držala po nekoliko nedelja u seriji, a sad po nekoliko utakmica - i to je neki napredak). Čini mi se da poverenje Minesote nije narušeno, ali bi Darko stvarno morao da odigra bolju sezonu dogodine. Nadajmo se da ćemo ga videti u reprezentativnom dresu na leto jer to bi bilo najbolje za sve - potreban je reprezentaciji isto koliko i ona njemu.
@Kol3: Statistika mi se čak i dopada, posebno asistencije i blokade. Kad bi imao po 3 poena i skoka više, bila bi savršena. Recimo da to treba da mu bude cilj za 2011/2012.

Lično nisam zadovoljan, mogao je on i mnogo bolje. Sigurno je da ova sezona ne može biti smatrana izgubljenom pošto je bilo dosta dobrih partija, bio je starter u dosta utakmica i tim je stvarno zavisio od njegovih igara - kad je on igrao dobro to je stvarno izgledalo lepo. Po običaju, povrede su došle u nezgodnim trenucima ali ove sezone stvarno nisu bile presudan faktor više je to bila njegova anemičnost (koja ga je ranije držala po nekoliko nedelja u seriji, a sad po nekoliko utakmica - i to je neki napredak). Čini mi se da poverenje Minesote nije narušeno, ali bi Darko stvarno morao da odigra bolju sezonu dogodine. Nadajmo se da ćemo ga videti u reprezentativnom dresu na leto jer to bi bilo najbolje za sve - potreban je reprezentaciji isto koliko i ona njemu.
@Kol3: Statistika mi se čak i dopada, posebno asistencije i blokade. Kad bi imao po 3 poena i skoka više, bila bi savršena. Recimo da to treba da mu bude cilj za 2011/2012.
Slazem se sa gore izrecenim, s tim da statistika asistencija nije 5 nego 1,5.....

Jedino rešenje za nepremostiv zdravstveni problem je presađivanje srca na jednoj klinici u Beču. Zahvaljujući pojedinačno najvećem novčanom prilogu od 50.000 evra, koji je nedavno uplatio naš poznati košarkaš, odlazak Nevenine i Bojanine mame na složenu operaciju sve je izvesniji.

tako je to kad ti udari slava u glavu... Takvoj indijancima se pare trebaju davati na slamcicu...2 pik na draftu pre cetiri godine,Darko Milicic, uspeo je da od talenta ravnog LeBron Dzejmsu dodje do toga da je rezervni centar u Orlandu...Svojim bednim ponasanjem je vise punio redove u novinama nego svojom igrom...Koja je sve drugo nego igra na nivou Karmela,Vejda i LeBrona,koji su izasli sa istog drafta...Moje misljenje je da je on samo jos jedno dete sa sela koje je dobilo priliku da uzme milione i izigrava nesto u zivotu,a da pritom to uopste ne zasluzuje.