Milicic - Od talenta veka do propaliteta

Darko nikada nije imao potencijal kao npr Lebron,iz prostog razloga sto je mnogo vise ulagano u doticnog bizona,nego u Darka.Pored toga,njemu je falio psiholog,koji ce da mu kontrolise glavu,zeznulo ga je to sto je klinac kome su otvorena sva vrata,dok jos nije ni licnu kartu dobio.Pre sam ga cenio,ali otkako je odbio poziv Dude za Tursku,razocarao sam se.Time je dokazao da je zeljan para i nista vise.Uostalom,toliko je dizao frku oko povratka u Evropu,zbog minutaze i ostao je,dok su u klub dosli i Bizli i Pekovic.

Mozda gresim, ali po meni on kao mlad nije nikada licio na pravu tesku peticu koju je pokusao sada da napravi sa masom, vec na visoku cetvorku sa mekom rukom?

Decko je 213 visok cini mi se. Bio je petica tipa odbitci iz odbojke u kos.
Druga je stvar sto NBA od bilo kog igraca na petici napravi zivotinju tipa Sekil O Nil.
Setimo se i Rebrace takodje.

Darko nikada nije imao potencijal kao npr Lebron,iz prostog razloga sto je mnogo vise ulagano u doticnog bizona,nego u Darka.Pored toga,njemu je falio psiholog,koji ce da mu kontrolise glavu,zeznulo ga je to sto je klinac kome su otvorena sva vrata,dok jos nije ni licnu kartu dobio.Pre sam ga cenio,ali otkako je odbio poziv Dude za Tursku,razocarao sam se.Time je dokazao da je zeljan para i nista vise.Uostalom,toliko je dizao frku oko povratka u Evropu,zbog minutaze i ostao je,dok su u klub dosli i Bizli i Pekovic.

Bas je ispao glupson :P.u radu sa Dudom bi jos vise napredovao

Gledao sam juče tekmu Lakersi protiv Wolvesa u Londonu što se igra, i moram da priznam da se Darko opametio i da igra veoma rezonski, u smislu da se nije ispucavao imao je šut 4-4 uglavnom kucanje ili poluhorog, jednom je samo šutnuo van reketa i pogodio. Deluje brži, eksplozivniji,doduše i lakši.. Sa Gasolom je mogao da se gura a sa nekim teškašima verovatno neće moći tako lako. Dobra kretnja u odbrani, blokovi i kretnja u napadu. Vidi se napredak. Naravno i Peković je dobro debitovao, izgleda da je nagurao oko 130 kg, stvarno je ogroman. Sve mi više deluje da će on biti prva 5-ica...

Zapravo, sutirao je 4-5, sto je takodje odlicno, nije se ispucavao, imao 6 skokova i 5 asistencija - sasvim solidno.
Pekovica su dosta faulirali, zaista se jos se "nabudzio" i ojacao, ali se vidi i da se nije do kraja uklopio.
Npr, napravio je 5 faulova za 12 minuta provedenih na parketu (avaj, Gasola cuvao xD)
Ali, ima vremena za njega :)

Hej ljudi,ovo su predsezonske utakmice,juhuu....!!!! Ko ih i kako igra,setite se malo....Ljudi....Cekajte da krene sezona.Cekajte da mu neko odvali par laktova i da on poludi i onda cemo videti da li je napredovao ili ne.

To vazi i za Pekovica i naravno,za glavnog junaka ove price,Darka Milicica.Ako Darko ostane sa "s'aaaaaaaa je bilo?" stavom,moze da se slika i da i dalje igra tercijarnu ulogu u najgorem timu u Ligi.

Polako.Videcemo sta ce jos slagati ovu jesen.Secate se da je bio ubedjen da ide u Evropu,bio je ubedjen da je pametniji,zreliji i tako dalje....I svake godine ista glupost.Ja njegove izjave uopste ne shvatam ozbiljno.

Hajde samo mi napisi sta Darisa moze da odigra u napadu a Pekovic ne? Istisnuce ga iz ekipe najverovatnije samo ako igra snazno ispod kosa a jak je kao bivo. Tu Dare ne moze da mu parira. To ti je kao da poredis peticu i cetvorku.

Može da igra kao plej u reketu, što Nikola neće moći ni za 10 godina jer je u pitanju talenat. Minesoti nije potreban neko ko igra snažno ispod koša već neko ko ume da učestvuje u organizaciji napada i zato su se toliko mučili oko dovođenja i zadržavanja Miličića u vremenu kada "snažnih" ima ko pleve. Evo ti jedan tekst na tu temu:

Poslednja izmena:

Back