Milicic - Od talenta veka do propaliteta

e Srle, to je bilo dok smo se ti, Machoni i ja zezali, a Muad ga je branio, Balvan skoro da nije ni igrao, al je zato pricao naveliko :lol: "Gurovic i ja nismo pravi cetnici jer jos nikog nismo zaklali":roll:
al dobro mora da se prizna da napokon igra dobro, mozda je nasao svoje mesto u najgoroj ekipi zapada
sto se tice reprezentacije, ja ga ne bih voleo gledati u dresu sa dvoglavim orlom, ali Duda je taj koji bira, moje je da navijam i nadam se pobedama

Eto,vidis kako se lepo chat vratio u svom pravom smeru :)

Nas nekoliko napadamo Darka,on,onako slabasan biva branjen od strane Muada i svima je bilo lepo :D :D :D

Sad kad je poceo da igra uopste nije interesantan ;) Doduse,u poslednja dva meca,gledajuci statistiku,nikako ne i igru,Darence se vraca na staro :) Nema bre,pa nece valjda covek da nas razocarava :D :D :D

Eto,vidis kako se lepo chat vratio u svom pravom smeru :)

Nas nekoliko napadamo Darka,on,onako slabasan biva branjen od strane Muada i svima je bilo lepo :D :D :D

Sad kad je poceo da igra uopste nije interesantan ;) Doduse,u poslednja dva meca,gledajuci statistiku,nikako ne i igru,Darence se vraca na staro :) Nema bre,pa nece valjda covek da nas razocarava :D :D :D

gledajuci statistiku poslednja 2 meca nekako se popravilo raspolozenje Machoniju, tebi i meni :mrgreen: lakse se dise:whistling:

Jel zna neko gde se mogu videti komentari posle utakmice? Ali ne navijaca nego Dareta :D :D :D Prosto moram da vidim da li je rekao nesto tipa,pa da,rekao sam vam da znam a vi ste me prodali,i sve ostalo :D

Za vreme meca je bilo smesno.....U jednom trenutku je imao sut 6/7, i posle zadnja dva pogotka, oba desnim horogom je upucivao prst prema klupi Detroita. :D
Darko je odigrao dobro, vodili su 15-tak ralzike, i onda su upali u "crnu" rupu, gde su prakticno bili bez ikakve organizacije napada.
Ono sto me je zacudilo je da je trener ostavio Darka da cuva Vilanovu, sto je samo po sebi nemoguca misija, jer bez obzira na to sto Darko igra ubedljivo najbolju odbranu u Minesoti, to je ipak bilo preterivanje.
Darko je onda morao da izlazi na Vilanovu skroz napolje, sto je rezultiralo sa mnogo ofanzivnih skokova Detroita.
Ucinak koji je imao na kraju Darko je imao i posle 23-4 minuta u igri.Sve posle toga kada u upali u ruznu seriju...Prakticno nije ni dobio loptu u ruke, vec su se Dzeferson i komp. izivljavali......

Pa dobro,koliko sam razumeo,to za Dzefersona i & Co i nije neobicno....Tu je trener da reaguje,doduse,ocigeldno da trenera i nije bilo previse briga.

A sto se tice upucivanja prsta....Nadam se da nije bio srednji :) :) :) Na kraju krajeva,tu vise nema Leri Brauna,pre bi njemu trebao da pokaze taj prst...Koji god da je :D

Nista,sad cekamo ostanak Dareta u Minesoti,i onda,nadam se,ponovo sastajanje ovde i koemtnarisanje Darencetove igre!

Pa Srle, valjda ćemo da ga pratimo i u reprezentaciji neće tema da zamre do novembra ;)

Šanse za Darkov ostanak su prilično dobre, trener ga obožava (a nema naznaka da će menjati Rambisa) navijači se po forumima slažu s njim. Pitanje samo kakav će ugovor biti, neka najrealnija opcija je 3 godine za 15-16 miliončeta, uz neku opciju raskida (recimo Darkova opcija nakon prve a timska nakon druge sezone). To bi minimizovalo rizik za obe strane, mada mislim da će Minesota gađati ugovor na 4, možda i celih 5 godina.

Pa Srle, valjda ćemo da ga pratimo i u reprezentaciji neće tema da zamre do novembra ;)

Šanse za Darkov ostanak su prilično dobre, trener ga obožava (a nema naznaka da će menjati Rambisa) navijači se po forumima slažu s njim. Pitanje samo kakav će ugovor biti, neka najrealnija opcija je 3 godine za 15-16 miliončeta, uz neku opciju raskida (recimo Darkova opcija nakon prve a timska nakon druge sezone). To bi minimizovalo rizik za obe strane, mada mislim da će Minesota gađati ugovor na 4, možda i celih 5 godina.

Licno mislim da je za Darka ipak najbolje da se vrati u Evropu.
Mada kako vidim Minestoa ce uciniti dosta toga da ga zadrzi.
Kako citam na njihovim forumima(a kod njih su forumi fanova mnogo veci pokazatelj stvarnih prilika nego drugde) ono sa cim Minestoa NECE trgovati su Flin, pravo na Rubia, i ugovor Kevina Lova.
Sve ostalo je u trgovini, s tim sto se ocekuje da uprava zadrzati Milicica.
Po meni licno, mislim da je Dzeferson ovde visak, jer za 12 miliona godisnje koliko vredi njegov ugovor , on prakticno gusi razvoje Lova, koji je veliki potencijal.
Te mislim da ako ponude Darku ostanak i ako Darko to prihvati, da ce to znaciti odlazak Dzefersona.
Posebno ako jos dovedu Pekovica.
Obzirom na to da imaju tri pika u prvoj rundi sledeceg drafta, ekipa moze izgledati bitno drugacije, nego ove sezone.
Da ne pricam kako bi uboli premiju kada bi uspeli da trejduju Dzefersona za slicno vrednu trojku sa dobrim sutem, ili dvojku.

Back