Srlesrle
Domaćin
- Poruka
- 4.966
A ovo bese nekad fini,mirni chat o nasem super talentovanom centru....Ne,nisam mislio na Divca,mislio sam na Darka Milicica 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
"Gurovic i ja nismo pravi cetnici jer jos nikog nismo zaklali"
Pa hvala bogu. Raduljica će za par godina biti Shaq naspram Darka![]()
![]()
![]()

Srbija će biti lider u regionu, Beograd će imati metro a u Nišu će prosečna plata biti 700e![]()
Od svih komparacija ti si izabrao "kao svinja"...Pre tvojih predskazanja će ipak Raduljica biti srpski ShaqJesi video da je jak kao svinja?
![]()
![]()

Od svih komparacija ti si izabrao "kao svinja"...![]()

Nema bre,pa nece valjda covek da nas razocarava 
Eto,vidis kako se lepo chat vratio u svom pravom smeru
Nas nekoliko napadamo Darka,on,onako slabasan biva branjen od strane Muada i svima je bilo lepo![]()
![]()
Sad kad je poceo da igra uopste nije interesantanDoduse,u poslednja dva meca,gledajuci statistiku,nikako ne i igru,Darence se vraca na staro
Nema bre,pa nece valjda covek da nas razocarava
![]()
![]()
![]()
lakse se dise
Večeras poslednja utakmica sezone, protiv omraženog Detroita koji će svim snagama da se potrudi da izgubi od Vukova. Neće im biti lako![]()
Nikako ne mogu da prezalim sto necu gledati Darenceta u akciji 
Bas steta sto cu da legnem za 10 minuta Nikako ne mogu da prezalim sto necu gledati Darenceta u akciji
Pushagija 103-98
Darko 15 poena, 6 skokova za 35 minuta.
Jel zna neko gde se mogu videti komentari posle utakmice? Ali ne navijaca nego Dareta![]()
![]()
Prosto moram da vidim da li je rekao nesto tipa,pa da,rekao sam vam da znam a vi ste me prodali,i sve ostalo
![]()
Na kraju krajeva,tu vise nema Leri Brauna,pre bi njemu trebao da pokaze taj prst...Koji god da je Pa Srle, valjda ćemo da ga pratimo i u reprezentaciji neće tema da zamre do novembra
Šanse za Darkov ostanak su prilično dobre, trener ga obožava (a nema naznaka da će menjati Rambisa) navijači se po forumima slažu s njim. Pitanje samo kakav će ugovor biti, neka najrealnija opcija je 3 godine za 15-16 miliončeta, uz neku opciju raskida (recimo Darkova opcija nakon prve a timska nakon druge sezone). To bi minimizovalo rizik za obe strane, mada mislim da će Minesota gađati ugovor na 4, možda i celih 5 godina.