Srlesrle
Domaćin
- Poruka
- 4.966
Pre neki dan je Minesota igrala protiv Šarlota, pa je njihov trener Leri Braun prokomentarisao na temu Darka Miličića:
Ni u jednom trenutku nije pomenuo da je Darko debilčina koja ne treba da dobije šansu, šta više pre je opravdavao svoje postupke i nijednu lošu reč nije rekao o Darku. Dwight je obožavao Darka i hteo je da igraju zajedno i kada su ga se u Orlandu odrekli zbog Luisa. Bilaps takođe, hvallio ga je u svakoj izjavi. Ali vi verovatno bolje poznajete Darka od svih njih.
Ono sto je vec receno,reeeeetko koji trener ce reci,gad,stoka,idiot,hvala Bogu sto je otisao...Pre ce izjaviti,paaa,nije se snasao,i tome slicno. Ja sam pratio milion trejdova i u svakom je na kraju receno,"on je dobar momak,zelimo mu najbolje u daljoj karijeri"....E sad,to sto verovatno misle totalno drugacije,to je druga prica...To je ono licemerje koje mene stranso nervira u tim zvanicnim izjavama...Bolje akzi,skotina nesposobna,ko ga je.e,nek ide sto dalje nego kao,eto trejdovali smo ga,dobar je,super je,ali nam ne treba...Bezveze.....
Bez zelje za bilo kakvim pravdanjem, sinoc je izgledalo bas tako , kako si rekao, tromo bezvoljno(daleko od toga da ne moze da skoci, ali mu se izgleda sinoc nije skakalo).[/B
PS:Koliko je bilo ruzno sinoc, kada je dobio dobru asistenciju na metar od kosa, umestoda skoci i zakuca on je k`o pi.c.ka posao da je polozi, i promasio, onda skocio u napadu, i opet promasio polaganje.Kamera na njega a on ljut , hoce loptu da pojede......
Verovatno je Dare odigrao toliko katastrofalno da bih ja umro od smeha kad ti kazes da je odigrao los mec....
Nikad mi nije bilo jasno zasto centri preko 210, uopste polazu loptu u kos,
Moje misljenje - upravo zato sto su vecina tocila u mozak. E sad,mozemo da se preskacemo oko izraza koliko hocemo,ali ako imas 2.10 i ne zakucas svaki put kad si sam,onda si tocilo,neandertalac,kromanjonac,pecinko,balvan i sve ostalo....Ovo ne vazi samo za Milicica,da se odmah ogradim,vec za ogroman broj centara.
A najvise mrzim kad mi krenu price o fizickoj spremi kosarkasa,centara,kao jednom od razloga sto to ne rade....To kad cujem,smuci mi se.Koja ti kondicija treba,kad nema nikog oko tebe,sa 210 cm + jos barem 70-80 cm u rasponu ruku pa da zakucas?Treba da skocis 30-40 cm,ma i to je plafon,a ti onda poalzes? Opet,nije samo u pitanju Milicic,ali sve to i on radi...
napravili invalida
kad ga se setim 98. sta je radio u Atini, pojeo je sve
Igrao je tada kao zmaj,ali Rebraca tada i Rebraca posle 5 godina -druga prica.Secas se Son Kempa?Bilo ga je zalosno gledati pred kraj kariejre.
Vazduh u lobanjiA što se tiče povreda, ko je rekao Ratko Varda?
Kad se setim nije mogao da doskoči a da se ne povredi
![]()
E ovo je nesto novo,svaka cast![]()
![]()
![]()
Kad se setim nije mogao da doskoči a da se ne povredi

a ni manje