Verujem da je neznalici i duduku za kosarku sasvim lako da napravi....Recimo zbirna statistika sa SP2006(igrali smo na tom turniru izmedju ostalog protiv Argentine kao i buduceg prvaka sveta Spanije):
Darko Milicic
minuta po mecu: 31,5
poena po mecu: 16,2
skokova po mecu:9,3
asistencija po mecu:1,8
blokada po mecu:2,67
Verujem da je ovakva statistika vezana samo za duduke za kosarku.Bas me zanima kakvu tek statistiku imaju oni koji nisu duduci za kosarku , po tebi.
Ti si to video jos dok je bio u Hemofarmu? Da NEMA POJMA?

Ne mogu da verujem da mozes takve stvari i da pomislis, a kamoli napises.
Pa ti si nadmasio i samu baba Vangu, da ne pricam o tvojim kosarkaskim kvalitetima.
To nije video cak ni legendarni Ajzea Tomas, ali si ti video.SVAKA TI CAST!
Ja bas nikada nisam imao, niti imam potrebu bilo koga da branim.Ovde sam sam nekoliko puta istakao i lose stvari u njegovoj igri, za razliku od vas koji cim napravi neki dobar ucinak na terenu, pobegnete sa ovih stranica glavom bez obzira, ili sto je jos gore i to omalovazavate na sve moguce nacine.
Ja sam , za razliku od tebe, GLEDAO utakmicu, i izneo sam svoje vidjenje meca.
A ti si to omalovazio, iako nisi pogledao cak ni statistiku sa istog meca, a kamoli gledao isti.
Stvarno postajes vise nego smesan sa svojim stavovima.
Ja razumem da postoje sportisti koje ne volis, ne cenis..Iz ovog ili onog razloga....Ali to kod tebe , bojim se, postaje skoro patoloski.
Ps:Ostalo sto si naveo , izmedju citiranih delova, nije uopste vredno bilo kakvog odgovora.