Milicic - Od talenta veka do propaliteta

Ako bi Dare tako šutirao samo bi pokvario sliku o sebi... Pa ne bi on mogao da šutne bolje od 30% sa poludistance, to potpisujem. Pogotovo preko ruke i slično. A kome treba takav beskoristan siledžija u ekipi? Dobio bi šut kartu odmah :mrgreen:

I to sto kazes :D NE zaboravi levi poluhorog :lol:

Ovde nas je vecina ljubitelja kosarke, al ovaj nO.ob Kosta misli da svi trebamo da imamo bar Visu trenersku skolu da bi ovde postovali :lol:

E pa ja imam diplomu Sportske Akademije,ha,smer kosarkaski trener :D :D :D

Ja mogu da vodim strucne rasprave,aha,sta cete sada??? :D :D :D

Salu an stranu,vazno da mi volimo kosarku i da gledamo a verovatno i da igramo,Bogu hvala na Forumima gde mozemo da kometnarisemo sve to :D

No,sta radi Mister Dare? Jel iam nesto novo u vezi nejga,od posla ne stizem da ga pratim u meri u kojoj bi ga trebalo ispratiti :D

igra startnog centra u NBA ;)

Ooooooooo,svaka cast :) Koliko dugo? ;)

hehe, zasluzio je :lol:
ova tema je spomenik diletantizmu :lol:
nocas Dare na Gasola

Xaxaaxa,voleo bih da znam da li profi kosarkasi citaju ovo....I da li se smeju koliko ja svaki put :D

Nije baš tako... mi na ovoj temi pratimo Daretove "uspehe" i rezultate. Tako da nema razloga da se tema zaključa.

E bas to ;) Zakljucak je mogao biti u jednoj recenici,ali sta bi mi onda radili i ko bi pratio Daretovo osvajanje Novog Kontinenta? ;)

http://www.nba.com/games/20100319/MINLAL/gameinfo.html?ls=gt2hp0020901028

i Balvan je prolistao sinoc, izgleda da je poslusao savete odavde da mu ga da po sutu i dosta toga je uslo
svaka cast monte na ideji, pod hitno da ti se da neka diploma trenera :D

:hahaha::hahaha:

Svaki upucen sut Milicica na mecu je bio potpuno rezonski.
Nijednom nije silovao sut.
Na svekoliku zalost vecine na ovoj temi.
4 minuta pre kraja je izasao , jer je doskocio na Artestovu nogu, i izgleda zaj.eb.ao skocni zglob.

Miličić neće nikada biti NBA zvezda, to je fakat :D Sad kad ga budu shvatili malo ozbiljnije onda ćemo videti kako će se izboriti sa odbranom ;)

Prvo je bilo:
On je potpuna neznalica i totalni duduk za kosarku.
Pa je bilo:
On ne moze napraviti nikakvu karijeru u NBA
Pa posle toga:
On ne moze imati dabl-dabl u NBA
Pa sada:
On ne moze postati zvezda u NBA.
Da ne bude sutra:
On ne moze otici na allstar?
ili:
On ne moze postati najbolji centar u NBA?
ili:
On ne moze SAM uzeti titulu u NBA?

Zar ne primecujes sam koliko su jadne tvoje ocene?
Ne samo jadne , nego mnogo vise odrazavaju tvoj poremeceni sistem vrednosti, u kojem nista ne mozes realno da sagledas.
Ne shvataju ga ozbiljno????????:dash::dash::dash: :dash::dash::dash: :dash::dash:

PS:Sinoc je Minesota izgubila od Toronta.
Solidna partija Milicica sa 8 poena i 6 skokova.
Skokova je malo iz razloga sto je sve vreme dok je bio na parketu(sem uvodnog minuta) cuvao Barnjanija, koji je naravno u napadu igrao napolju, na trojci.
Nekoliko puta je sa pozicije centra upucivao izuzetne povratne pasove bekovima, koji su nazalost sve suteve promasivali.
Sve u svemu, nije nesto specijalno, ali je daleko od loseg.

Poslednja izmena:
Prvo je bilo:
On je potpuna neznalica i totalni duduk za kosarku.
Pa je bilo:
On ne moze napraviti nikakvu karijeru u NBA
Pa posle toga:
On ne moze imati dabl-dabl u NBA
Pa sada:
On ne moze postati zvezda u NBA.
Da ne bude sutra:
On ne moze otici na allstar?
ili:
On ne moze postati najbolji centar u NBA?
ili:
On ne moze SAM uzeti titulu u NBA?

Zar ne primecujes sam koliko su jadne tvoje ocene?
Ne samo jadne , nego mnogo vise odrazavaju tvoj poremeceni sistem vrednosti, u kojem nista ne mozes realno da sagledas.
Ne shvataju ga ozbiljno????????:dash::dash::dash: :dash::dash::dash: :dash::dash:

Skokova je malo iz razloga sto je sve vreme dok je bio na parketu(sem uvodnog minuta) cuvao Barnjanija, koji je naravno u napadu igrao napolju, na trojci.

1. On JESTE NEZNALICA I DUDUK ZA KOŠARKU. Naravno da nikad neće igrati na nivou drugog pika, neće zaigrati na All Star-u to je smešno i pominjati. Drobnjak je postigao nekoliko dabl dabl učinaka,pa šta? Da li je bio dominantan? Nije. Zvezda može da bude samo tipičnim balkancima koji dobijaju erekciju od sreće kada neko počne da se prostači i da psuje. Zbog svojih igara sigurno neće postići taj status.

2. Što se tiče ocenjivanja, da nema pojma videlo se još u Hemofarmu. Ti to još uvek ne vidiš, to je tvoj problem. Problem nerealnosti je u tebi, jer bolesno pokušavaš da opravdaš svaku lošu igru. Kao što sam napisao, i Gatling je bio najbolji NBA igrač ako se računa odnos minuta i poena....Pa ti vidi.

3. Ovo u vezi malo skokova je jedan od najbednijih izgovora koje si izmislio do sada. Barnjani može da probije ka košu, pa da promaši i da Darko Balvan skine loptu? Smešno.

1. On JESTE NEZNALICA I DUDUK ZA KOŠARKU.
Verujem da je neznalici i duduku za kosarku sasvim lako da napravi....Recimo zbirna statistika sa SP2006(igrali smo na tom turniru izmedju ostalog protiv Argentine kao i buduceg prvaka sveta Spanije):
Darko Milicic
minuta po mecu: 31,5
poena po mecu: 16,2
skokova po mecu:9,3
asistencija po mecu:1,8
blokada po mecu:2,67

Verujem da je ovakva statistika vezana samo za duduke za kosarku.Bas me zanima kakvu tek statistiku imaju oni koji nisu duduci za kosarku , po tebi.

2. Što se tiče ocenjivanja, da nema pojma videlo se još u Hemofarmu. Ti to još uvek ne vidiš, to je tvoj problem.

Ti si to video jos dok je bio u Hemofarmu? Da NEMA POJMA?:dash::dash:
Ne mogu da verujem da mozes takve stvari i da pomislis, a kamoli napises.
Pa ti si nadmasio i samu baba Vangu, da ne pricam o tvojim kosarkaskim kvalitetima.
To nije video cak ni legendarni Ajzea Tomas, ali si ti video.SVAKA TI CAST!

Ovo u vezi malo skokova je jedan od najbednijih izgovora koje si izmislio do sada.
Ja bas nikada nisam imao, niti imam potrebu bilo koga da branim.Ovde sam sam nekoliko puta istakao i lose stvari u njegovoj igri, za razliku od vas koji cim napravi neki dobar ucinak na terenu, pobegnete sa ovih stranica glavom bez obzira, ili sto je jos gore i to omalovazavate na sve moguce nacine.
Ja sam , za razliku od tebe, GLEDAO utakmicu, i izneo sam svoje vidjenje meca.
A ti si to omalovazio, iako nisi pogledao cak ni statistiku sa istog meca, a kamoli gledao isti.
Stvarno postajes vise nego smesan sa svojim stavovima.
Ja razumem da postoje sportisti koje ne volis, ne cenis..Iz ovog ili onog razloga....Ali to kod tebe , bojim se, postaje skoro patoloski.

Ps:Ostalo sto si naveo , izmedju citiranih delova, nije uopste vredno bilo kakvog odgovora.

Verujem da je neznalici i duduku za kosarku sasvim lako da napravi....Recimo zbirna statistika sa SP2006(igrali smo na tom turniru izmedju ostalog protiv Argentine kao i buduceg prvaka sveta Spanije):
Darko Milicic
minuta po mecu: 31,5
poena po mecu: 16,2
skokova po mecu:9,3
asistencija po mecu:1,8
blokada po mecu:2,67

Verujem da je ovakva statistika vezana samo za duduke za kosarku.Bas me zanima kakvu tek statistiku imaju oni koji nisu duduci za kosarku , po tebi.

Ti si to video jos dok je bio u Hemofarmu? Da NEMA POJMA?:dash::dash:
Ne mogu da verujem da mozes takve stvari i da pomislis, a kamoli napises.
Pa ti si nadmasio i samu baba Vangu, da ne pricam o tvojim kosarkaskim kvalitetima.
To nije video cak ni legendarni Ajzea Tomas, ali si ti video.SVAKA TI CAST!

Ja bas nikada nisam imao, niti imam potrebu bilo koga da branim.Ovde sam sam nekoliko puta istakao i lose stvari u njegovoj igri, za razliku od vas koji cim napravi neki dobar ucinak na terenu, pobegnete sa ovih stranica glavom bez obzira, ili sto je jos gore i to omalovazavate na sve moguce nacine.
Ja sam , za razliku od tebe, GLEDAO utakmicu, i izneo sam svoje vidjenje meca.
A ti si to omalovazio, iako nisi pogledao cak ni statistiku sa istog meca, a kamoli gledao isti.
Stvarno postajes vise nego smesan sa svojim stavovima.
Ja razumem da postoje sportisti koje ne volis, ne cenis..Iz ovog ili onog razloga....Ali to kod tebe , bojim se, postaje skoro patoloski.

Ps:Ostalo sto si naveo , izmedju citiranih delova, nije uopste vredno bilo kakvog odgovora.

To što se svaki napad igrao na njega je jedini razlog onakve statistike. On je bio nazovi zvezda tadašnje reprezentacije, u nedostatku boljih igrača. I sam znaš koliko je ista bila uspešna, tj nikad gora...
Što se tiče igre u Hemofarmu delovao mi je kao visok i jak igrač bez puno košarkaškog znanja, koji može u našoj ligi da postiže solidne partije. Ali kada sam čuo da ga NBA hoće, to već nisam verovao. Pa kako mogu oni toliko da pogreše? Kontali su da ima mesta za napredak valjda...ne znam.
U vezi tvojih izgovora, možda nisi svestan ali svaki put si imao neku priču kojom si ga opravdavao. Ako da malo poena, ekipa je indijanska. Ako ne igra dovoljno minuta, trener je kreten. Ako nema puno skokova, čuvao je trojkaša. Pravi igrač će držati svoj prosek igrao protiv Shaq-a ili Bargniania ;) A to Darko nije.
I na kraju, manje me nervira on sam. On je uzeo lovu, uvalio se u lošu ekipu i ok mu je. Mene nerviraju "stručnjaci" i mediji koji ga dižu u nebo i predstavljaju kao najboljeg od najboljih naših igrača.

Što se tiče igre u Hemofarmu delovao mi je kao visok i jak igrač bez puno košarkaškog znanja, koji može u našoj ligi da postiže solidne partije. Ali kada sam čuo da ga NBA hoće, to već nisam verovao. Pa kako mogu oni toliko da pogreše? Kontali su da ima mesta za napredak valjda...ne znam.
Čekaj, ti si Darka koji je imao 17 godina bolje procenio gledajući povremeno utakmice nego što su NBA skauti uradili, nego što je Dumars uradio dolazeći na treninge (i zbog toga je svesno popasao kaznu), koji su se složili u tome da je on veći talenat od jednog Kris Boša? Svaka ti čast na procenjivanju tako mladog igrača.

U vezi tvojih izgovora, možda nisi svestan ali svaki put si imao neku priču kojom si ga opravdavao. Ako da malo poena, ekipa je indijanska. Ako ne igra dovoljno minuta, trener je kreten. Ako nema puno skokova, čuvao je trojkaša. Pravi igrač će držati svoj prosek igrao protiv Shaq-a ili Bargniania ;) A to Darko nije.
Večeras je u Partizanu najbolji skakač bio McCaleb sa 10 skokova, Marić je imao 3, Vraneš 5 a Veseli 4. Kako to objašnjavaš, izgleda su sva trojica bili sisice koji ne umeju da uhvate loptu zar ne? Ako je statistika tako merodavna (pošto je očigledno da ne gledaš Darkove utakmice) daj nam neko objašnjenje. Marić je očigledno jedan običan duduk/balvan pošto ne ume da drži prosek.

Čekaj, ti si Darka koji je imao 17 godina bolje procenio gledajući povremeno utakmice nego što su NBA skauti uradili, nego što je Dumars uradio dolazeći na treninge (i zbog toga je svesno popasao kaznu), koji su se složili u tome da je on veći talenat od jednog Kris Boša? Svaka ti čast na procenjivanju tako mladog igrača.

Večeras je u Partizanu najbolji skakač bio McCaleb sa 10 skokova, Marić je imao 3, Vraneš 5 a Veseli 4. Kako to objašnjavaš, izgleda su sva trojica bili sisice koji ne umeju da uhvate loptu zar ne? Ako je statistika tako merodavna (pošto je očigledno da ne gledaš Darkove utakmice) daj nam neko objašnjenje. Marić je očigledno jedan običan duduk/balvan pošto ne ume da drži prosek.

1.Nisam jedini koji ga je procenio još onda. U razgovoru mi je bar petoro ljudi u to vreme reklo isto. Da je on duduk i da nema šta da traži u NBA. Dumars se jako prešao u proceni, šta da kažem pogreši čovek :) Ponekad i skauti donose pogrešne odluke. Da je veći talenat od Bosh-a je jedna notorna glupost koja nema veze sa mozgom. Ne znam šta mu bi da to izjavi.

2.U ovom slučaju su bili poprilično, neuobičajeno mekani u skoku, te su im niži protivnici skidali lopte. Vraneš i Veseli su podbacili u skoku, mogli su da uhvate koju loptu više. A što se tiče Marića neprekidno je bio udvajan i utrajan te nije mogao da digne loptu ka košu bez faula, te je zato promašivao i ono što treba da pogodi. Što nije nikakvo opravdanje, samo konstatacija. I on je bio mekan u skoku, loše se gradio itd. To ne znači da je i blizu balvan kao Dare. Kada Darka počnu da udvajaju videćeš kakav će prosek imati ;)

Back