Mile, kako možemo biti divan narod?!

ostaje da se malo koljemo medju sobom.....
nije da se ne bi kacili sa celim svetom,al nemamo mogucnosti......
osim,ako...
ne objavimo rat celom svetu javno nekom depesom...
i svi oni umru od smeha te se tako resimo svih antisrba o istom trosku.....
razglasite patriotama sto vise ne citaju moje postove...
imam resenje!!!!!

Koliko procenata ljudi podrzava chicha Drazu i njegove pijandure?

Seselj, Ilic, Nikolic i sl olos?

Onda ni ratni zlocini nisu nikakvo cudo.

Isto tako je i kod Hrvata i Bosnjaka.

Mi imamo svoje fasiste oni svoje.

Nevolja je sto su se Srbi slabo pripremili za medijski rat za razliku od Hrvata i Bosnjaka, i to nas je dodatno kostalo, i kad nismo bili mi niko nam nije verovao.

Mi smo bili brutalniji, ostali podmukliji, i danas imamo to sta imamo.

Да поновим никада нисам гласао за СРС али поистоветити њих са фашизмо је смешно Хекторе

А назвати Равногорце Чича Дража и његове пијандуре је опет најмање речено

генреалзиација коју опет нећу да прихватим ,поготово ако је доказфилмови Вељка и

осталих Булајића

a usput smo se bas i pokazali.....herojski.....

А нисмо?

:zcepanje: . . . . aha, danas nam ostaje podvijen rep sa nekoliko stotina

instruiranih pobesnelih divljaka, ali oni nam dodju kao ruža u reveru..... :zcepanje:

Ко су ти инструирани побеснели дивљаци?

Да поновим никада нисам гласао за СРС али поистоветити њих са фашизмо је смешно Хекторе

А назвати Равногорце Чича Дража и његове пијандуре је опет најмање речено

генреалзиација коју опет нећу да прихватим ,поготово ако је доказфилмови Вељка и

осталих Булајића

Njihove metode na terenu u ratu bile su ciste fasisticke.

Dokaz nisu filmovi vec preziveli seljani srpskih sela koja su pomagala partizanima.

A naravno da nígde nisu svi isti, kod cetnika je bilo ok ljudi, kod partizana je bilo zlocinaca, svi i jesu iz istog naroda...

Njihove metode na terenu u ratu bile su ciste fasisticke.

Dokaz nisu filmovi vec preziveli seljani srpskih sela koja su pomagala partizanima.

A naravno da nígde nisu svi isti, kod cetnika je bilo ok ljudi, kod partizana je bilo zlocinaca, svi i jesu iz istog naroda...

Са овим бих се могао сложити али прва реченица није у складу и међу Четницима Равне горе је било и Муслимана и Хрвата и Словенаца
могло би се рећи да јесу примењивали и једни и други више борбу једни са другима а мање са усташама и окупатором
међутим то је несрећа Српског народа

Са овим бих се могао сложити али прва реченица није у складу и међу Четницима Равне горе је било и Муслимана и Хрвата и Словенаца
могло би се рећи да јесу примењивали и једни и други више борбу једни са другима а мање са усташама и окупатором
међутим то је несрећа Српског народа

nesreca ili glupost...????

Ja sam Mile i mi jesmo divan narod! Na žalost u svakom žitu ima i kukolja, odnosno u svakom narodu ima 3 - 5% idiota, kretena, asocijalnih tipova, siledžija i potencijalnih patoloških ubica! A u nekima i mnogo više (SAD, GB)! Zar treba da nas Eva Ras brani od nas samih? Čitajte ljudi, ne gledajte samo Farmu, VB, Grand paradu i slične gluposti!

Ja sam Mile i mi jesmo divan narod! Na žalost u svakom žitu ima i kukolja, odnosno u svakom narodu ima 3 - 5% idiota, kretena, asocijalnih tipova, siledžija i potencijalnih patoloških ubica! A u nekima i mnogo više (SAD, GB)! Zar treba da nas Eva Ras brani od nas samih? Čitajte ljudi, ne gledajte samo Farmu, VB, Grand paradu i slične gluposti!

И ја сам Миле на мене се односи уводни пост јер има тема где сам ја поствио наслов
Хвала ти Биљо и где се пише о лепим стварима Србије

Back