Милановић: Жртава у Јасеновцу било je мање, а Београд снима лоше филмове

Zaboravio si da pomeneš Hrvate muslimane iz Arabije i Hrvate protestantske hrišćane iz Islanda 👀
(a Hrvati tibetantski budisti iz kineskog regiona Ksizang su pod prismotrom KINESKE VOJSKE)! 🇨🇳
Pa sigurno postoje Hrvati budisti, di je problem? Kao što postoji i pile s 3 noge, ali ako trebaš nacrtati pile, nacrtat ćeš ga s dvije noge, i toliko su Hrvati katolici a Srbi pravoslavni. Iz tog razloga je pojam nacionalnosti i bio vjerrski određen. Naravno da se pojave pametnice tipa Andrića ili Kusturice, kao anomalije i izuzetka u pravilu.

Koliko je Hrvata u Bosanskoj Posavini?
serem vam se na Bosnu
svi ste ista govna
koji crni entiteti

sjebaste i Zagreb i Beograd svojim primitivnim seljačko slepačkim nagonina kroz život

a bar da se adaptirate kad se dogegate nego jok glavudža u Beogradu/Zagrebu a dupe u centralnoj Bosni

Mi smo bili okupirani od Osmanlija a pre toga imali smo svoju nezavisnu drzavu stotinama godina. Istovremeno u to vreme vi Hrvati ste bili ugarsko i austrijsko roblje i sluge.

Da, vidljivo je da imate taj kompleks "slugu i roblja", pošto ga ničim izazvani želite drugima pripisat...
Dok su Hrvati bili prva vojna sila u europi vi ste službeno kao narod nazivani SERVI, što znači upravo sluge i roblje, pošto ste služili Bizantu i Bugarima...

I TAJ NAZIV - SERVI/SRBI/SLUGE - OSTAO VAM JE DO DANAS !!!

HAHAHAHAAHAHHAAHHAHAHAHAHHAHAHAHA...

Kasnije dođu Turci, mirno pokupe Serve, i odvedu ih u đihad...
Servi se ne bune - Islam ili Kršćanstvo - svejedno je...

.

Poslednja izmena:
Pa sigurno postoje Hrvati budisti, di je problem? Kao što postoji i pile s 3 noge, ali ako trebaš nacrtati pile, nacrtat ćeš ga s dvije noge, i toliko su Hrvati katolici a Srbi pravoslavni. Iz tog razloga je pojam nacionalnosti i bio vjerrski određen. Naravno da se pojave pametnice tipa Andrića ili Kusturice, kao anomalije i izuzetka u pravilu.
Dodaj i Lepu Brenu
prešla kod nas
pametna žena

U okviru granica bivše Jugoslavije tko promijeni narodnost, izdajica.

P.S.
Možda i žrtva Vatikana, masona, Marsovaca.
eto vidiš...sve je prosto...

prosto kao i naša imena koja su sinonimi na staroslovenskom Srbi i Hrvati znači jedno te isto - žeteoci/zemljoradnici

istorijski prčitelji ovaj podatak nikako da nadju

serem vam se na Bosnu
svi ste ista govna
koji crni entiteti

sjebaste i Zagreb i Beograd svojim primitivnim seljačko slepačkim nagonina kroz život

a bar da se adaptirate kad se dogegate nego jok glavudža u Beogradu/Zagrebu a dupe u centralnoj Bosni
Pomiješao si me s nekim.

Da, vidljivo je da imate tak kompleks "slugu i roblja", pošto ga ničim izazvani želite drugima pripisat...
Dok su Hrvati bili prva vojna sila u europi vi ste službeno kao narod nazivani SERVI, što znači upravo sluge i roblje, pošto ste služili Bizantu i Bugarima...

.
Ако је то уопште тачно назив је због вас бивших Срба који сте служили новим господарима Хуруватима, Бугарима, Аварима, Мађарима итд...када сте ви као слаба карика попуштали под освајачима свима су нам наденули тај назив...ајде буди мало реалан ко је слуга јуче, данас и сутра Србин или Хрват...смешно...

Da, vidljivo je da imate taj kompleks "slugu i roblja", pošto ga ničim izazvani želite drugima pripisat...

Kasnije dođu Turci, mirno pokupe Serve, i odvedu ih u đihad...
Servi se ne bune - Islam ili Kršćanstvo - svejedno je...

.
Dragi neprosvijećeni susjede,

staroslovenski sinonimi za žeteoce

pa jedni uzeli jedan a drugi uzeli drugi naziv

Ако је то уопште тачно назив је због вас бивших Срба који сте служили новим господарима Хуруватима, Бугарима, Аварима, Мађарима итд...када сте ви као слаба карика попуштали под освајачима свима су нам наденули тај назив...ајде буди мало реалан ко је слуга јуче, данас и сутра Србин или Хрват...смешно...

OVO JE NEŠTO NAJBOLJE ŠTO SAM PROČITAO NA OVOM FORUMU OD KAD SAM DOŠAO !!!

HAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHHA
HAHAHAHAHAHAHHAHAHHHHAHA
HAHAHAHAHHAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH
HAHAHAHAHAHHHAHHHAHAHHHAHAHHHAHAHAHAHAHHAH

.

OVO JE NEŠTO NAJBOLJE ŠTO SAM PROČITAO NA OVOM FORUMU OD KAD SAM DOŠAO !!!

HAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHHA
HAHAHAHAHAHAHHAHAHHHHAHA
HAHAHAHAHHAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH
HAHAHAHAHAHHHAHHHAHAHHHAHAHHHAHAHAHAHAHHAH

.
Па мислим шта да ти кажем прваци света сте у служењу и лизању дупета околним народима...***** порекло назива гледај чињенице...

ako zanemarimo aktuelni folklor mutivoda koji fino kasiraju posle pominjanja "Srba"

meni je to tragikomično no po svjemu sudeći budaletine vam ne nedostaju, ponosni što su Hrvati (hvala Bogu)
Samo ti viri ljudima po prozorima. Uvjeren sam da ćeš mnogo doznati o tome tko je tko. Pazi da te ne uhvati policija zbog voajerizma!

Srbija i Hrvatska treba uskoro da naprave novu Jugoslaviju, Crna Gora i Makedonija obavezno ulaze u sastav

Slovenija ne treba
Paziti se Bosanaca
Tebi ratovi između Hrvata i Srba u 20. stoljeću očito nisu bili dovoljni pa volio nastavak. Odmah sam naslutio da si neki pervertit.

Postoji i pile s 3 noge, to je Andrić, Srbin katolik, a sigurno je više pileta s 3 noge bilo u obliku Hrvata pravoslavaca, npr pravoslavna crkva na Visu. Primorje puno Srba katolika, lolčina, a Tajland pun Srba budista

Ne baš, evo svi današnji Hrvati su zapravo Srbi katolici, osim onih koji su nastali pohrvaćivanjem Slovenaca :kafa:

Ivo Andrić je iz neke osobne odluke promijenio narodnost na papiru. Velika stvar, danas to rade desetine tisuća ljudi iz ovih krajeva u svijetu.

Svi su nekako imali razloge, i svi se uvek referisali na Srbe, a niko na Hrvate, o čemu i pričamo sve vreme :kafa:

Back