Милановић због усташких обележја напустио обележевање годишњице акције Масленица

• Začetnik teme Začetnik teme Droid
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ti šupci od HOSovaca su se nasrali tamo, kao akcija Maslenica iz 93 godine, a HOS rasformiran 91. Čisto faktografski, HOS 93-će nije postojao.
Usput, jebbešš državu u kojoj predsjednik napušta nešto, a ne ti retardi.
realno pravi je smeker ispao sto je dobar prema srbima. letujem u hr ove godine.

На ,,forumu.hr'' оставио сам коментар о овом догађају са напоменом да је то исто Милановић већ и рааније учинио али на неком другом месту. Мој коментар су одмах ОБРИСАЛИ али су Кроатинци међусобно коментарисали догађај. Углавном су одобравали потез Милановића.

Али сада се ја питам: како ми трпимо Кроатинце на Крсти, не бришу им постови, не кажњавају се за изречено по пријави, ..... а на ,,forumu.hr'' то одмах ураде без изузетака.

Али сада се ја питам: како ми трпимо Кроатинце на Крсти, не бришу им постови, не кажњавају се за изречено по пријави

тако је свуда где се још питају тито&другосрбијанерски полутани

Милановић због усташких обележја напустио обележевање годишњице акције Масленица

677z381_zoran-milanovic-politika.rs.jpg

„Будући да је након тога утврђено да и у службеном протоколу обележавања учествују особе које на себи имају усташка обележја и поздрав, председник Републике отказао је учешће у програму”, истакнуто је у саопштењу.

Tako da eto vidimo zbog nekoliko budala ne moze covek ni da poseti casni memorijal.

Dobro je sto je Milanovic pobedio i pokazuje da ustastvo umire u Hrvatskoj i predstavlja ponasanje degenericne manjine.

Svaka cast.

Mali korak za Milanovica, i isto tako mali za Hrvatsku ka normalnoj drzavi ... ali korak, ovi moji Izbosne jadni ni carape nisu obukli :D

Dobro je sto je Milanovic pobedio i pokazuje da ustastvo umire u Hrvatskoj i predstavlja ponasanje degenericne manjine.

Svaka cast.
Upravo za vreme njegove vladavine tj SDP je taj ustašluk i fašizam bukvalno bujao na sve strane dok su se oni pravili blesavi 4 godine ne radeći ništa. Niti su nekoga osudili za privredni kriminal i pljačku sopstvenog naroda, jednostavno su samo sedeli i uživali jer su se unapred svi međusobno dogovorili- da ne rade ništa nego samo da cede državu i uvećavaju administrativni aparat zapošljavanjem svako svojih klošara.

На ,,forumu.hr'' оставио сам коментар о овом догађају са напоменом да је то исто Милановић већ и рааније учинио али на неком другом месту. Мој коментар су одмах ОБРИСАЛИ али су Кроатинци међусобно коментарисали догађај. Углавном су одобравали потез Милановића.

Али сада се ја питам: како ми трпимо Кроатинце на Крсти, не бришу им постови, не кажњавају се за изречено по пријави, ..... а на ,,forumu.hr'' то одмах ураде без изузетака.
Зато што су кроатинци космополите и воледу Србаље?

Back