milan stankovic zvezdagranda 07

• Začetnik teme Začetnik teme marta
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zato ga prozivate pederom jer vodi računa o tome da izgleda onako kako mu najbolje stoji i u čemu se dobro oseća:?:
Stvarno ste buđavi, slepi i gluvi ako to tvrdite:!:
Jer po vama muško je samo ono što se ošiša na jež, nabaci cvike, nabije bicepse, tricepse, čija je svaka druga reč jbt, očekuje da mu devojke dobacuju "e macane šmekeru", da loče pivo u društvu u kojem se svako trudi da bude u centru pažnje i u kojem je glavna tema "koliko sam riba oborio"...
Dečko je primer svetskog urbanog tinejdž MTV looka:!: Kako bi mu po vama stajao shmek look:?: Nikako.
Najlakše je reći "ma *****".
A da znate koliko devojčica i devojaka vrišti, plače, ponavlja godinu, ne prespava noći zbog njega i koje ga 24 sata dnevno zovu, traže, prate u stopu... još bi mu i zavidili... ali ovako... zarđali konzervativni umišljeni gradski šmekeri neće ni tračak cele priče skontati...

da,zna da peva....nekome odlicno,nekome ne,ali ZNA!

Cuj mala...
Jednog dana kada budes ukapirala neke stvari setices se mojih reci...
Ali tada ce biti kasno...
Veruj mi nemam ja nista protiv onoga sto ti volis i sve to... ne smeta meni ni najgori kiceraj...
Ali mi smeta kada kazes da je to dobro...

Ja znam mnogo vise o muzici nego sto ti sada znas... Polako... Naucices i ti... Ali nemoj do tada da se ispaljujes i pricas svakojake gluposti...

Muzika je mnogo vise nego sto mozes da vidis na TV-u...

Nemoj misliti da te ja sada zezam... ja ti kazem najozbiljnije...

Da si pametna, pokupila bi od svih nas ponesto...
Zato nemoj da se spustas na nivo prostaka....

Zato ga prozivate pederom jer vodi računa o tome da izgleda onako kako mu najbolje stoji i u čemu se dobro oseća:?:
Stvarno ste buđavi, slepi i gluvi ako to tvrdite:!:
Jer po vama muško je samo ono što se ošiša na jež, nabaci cvike, nabije bicepse, tricepse, čija je svaka druga reč jbt, očekuje da mu devojke dobacuju "e macane šmekeru", da loče pivo u društvu u kojem se svako trudi da bude u centru pažnje i u kojem je glavna tema "koliko sam riba oborio"...
Dečko je primer svetskog urbanog tinejdž MTV looka:!: Kako bi mu po vama stajao shmek look:?: Nikako.
Najlakše je reći "ma *****".
A da znate koliko devojčica i devojaka vrišti, plače, ponavlja godinu, ne prespava noći zbog njega i koje ga 24 sata dnevno zovu, traže, prate u stopu... još bi mu i zavidili... ali ovako... zarđali konzervativni umišljeni gradski šmekeri neće ni tračak cele priče skontati...

Pa kad jeste *****!
Koliko devojcica i devojaka vristi i place, ponavlja godinu.........itd
AAAAAAAHHHHHHHHHHAAAAAAHAHAHAHAHAHAAAA.
Retko sam se kad u zivotu lepse ismejao.
Sta to treba da znaci?Hajde molim te objasni.........

Ako ti je Cartman najbolji lik , onda stvarno , mislim da nisi shvatio sta su stvaraoci South Parka zeleli da kazu , pogotovu sa time Totally gay ... a sta to ti toliko znas o muzici molim te ?
Koliko sam shvatio sam si radio , nesto sa nekih sajtova , nesto iz nekih knjiga , odsivrao neke pesmice na gitari i sad si faca ... wow , zanimljivo ... neki su mozda uradili mnogo vise od toga pa se ne hvale i ne pricaju , ovo je 4um , mozes da budes sta god hoces , zato od.jebi sa tim stavom , shvaticete kad porastete :roll: ...
Uostalom Lucky nikad nije rekla da slusa GRAND , nemoj za to da je napadas ... rekla je samo da on zna da peva i ja se slazem , talentovan je decko , ako nastavi da radi moci ce da peva razne stvari sad sto peva u GRANDU to je druga stvar ...
8) :-o :eek:

Pa kad jeste *****!

A možeš mi molim te reći zbog čega bi on bio *****:?: Možda ga poznaješ lično:?:

Koliko devojcica i devojaka vristi i place, ponavlja godinu.........itd
AAAAAAAHHHHHHHHHHAAAAAAHAHAHAHAHAHAAAA.
Sta to treba da znaci?Hajde molim te objasni.........

Kako misliš "šta to treba da znači":?: Ja sam samo rekla istinu koja je stvarna, ne kao ona tvoja izmišljotina "pa kad jeste *****". A to da li ti možeš ili ne možeš, odnosno želiš ili ne želiš da prihvatiš, to već nije moja stvar.

Retko sam se kad u zivotu lepse ismejao.

Jel ti čitaš ono što pišeš:?: Ne bih rekla:!: Ismejavaš samog sebe:?: E sad ću ja: HAHAHAHAHAHAHAHA

Cuj mala...
Jednog dana kada budes ukapirala neke stvari setices se mojih reci...
Ali tada ce biti kasno...
Veruj mi nemam ja nista protiv onoga sto ti volis i sve to... ne smeta meni ni najgori kiceraj...
Ali mi smeta kada kazes da je to dobro...

Ja znam mnogo vise o muzici nego sto ti sada znas... Polako... Naucices i ti... Ali nemoj do tada da se ispaljujes i pricas svakojake gluposti...

Muzika je mnogo vise nego sto mozes da vidis na TV-u...

Nemoj misliti da te ja sada zezam... ja ti kazem najozbiljnije...

Da si pametna, pokupila bi od svih nas ponesto...
Zato nemoj da se spustas na nivo prostaka....

Mala nema pojma o muzici jer je rekla da Stanković dobro peva:?::-| O my...
Ovo neću ni da komentarišem... A kamoli ono "naučićeš ti..."
Nije stvar TV-a. Ja sam ga čula uživo pa opet mogu reći isto što i "mala neznalica". A kad ne bi bio u "grand" priči onda ga ne bi pljuvali...

mislim da neki ovde malo preteruju u mržnji prema svemu što dolazi sa etiketom grand...ja sam tom momku dao šansu i napisao sam šta mislim o njegovim pevačkim sposobnostima a to preporučujem i vama jer se ovo pretvara u konflikt naloženih tinejdzera sa vrlo niskim IQ...al dzabe ja objašnjavam...

Wow , TI si mu dao sansu , dzabe TI objasnjavas ... wow ... ma sta mi rece ... :roll: ... ja o GRANDu imam vec izgradjeno misljenje , a nije da ne znam nista o njemu ... cak moje misljenje i nije toliko lose , sem kad vidim likove koji bez imalo volje i zelje rade sa muzikom zbog necega drugog , a ne muzike i umetnosti ... 8) :-o :eek:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back