Milan St. Protić kao niko do sada opisao Vučića

Неће ни да буде, јер је "свака приватизација боља од друштвене својине" (dr Vjekoslav Šešelj)

Најгора приватизација води у руљократију, разарању институција и дестабилизацију друштва и државе.

То је објашњење садашње тираније !

Тако да ови што подржавају Тадића, Ђиласа и остале из те екс екипе другесрбије, са неколико %, нису ми јасни !

Најгора приватизација води у руљократију, разарању институција и дестабилизацију друштва и државе.

То је објашњење садашње тираније !

Тако да ови што подржавају Тадића, Ђиласа и остале из те екс екипе другесрбије, са неколико %, нису ми јасни !
Vi boljševisti ne shvatate da tržište najbolje radi kad je svojina privatna

Vi boljševisti ne shvatate da tržište najbolje radi kad je svojina privatna

Схватамо, али не у приватизацији са твојим конроверзним бизнисменима.

Савет против корупције је рекао: Једног је тражио интерпол, други је судски гоњен, а трећи је већ био осуђен, а ви им допуштате приватизацију, на шта ће Мирко Цветковић рећи, да контрола није његов посао. Он као Агенција, контролише тек после 5 год.

ма вид ку.рца...

То су твоји другосрбијански лопови, а не овог садашњег крезубог

Ајд` то ни по јада, него што је влада великог патриоте Коштуњавог продала изворе воде Кока-Коли.
Sve je to banda DOS-ovska i sve ih treba u aps staviti, pa da ih lepo na tenane neki mladi istražni sudija, propita za poreklo imovine.

DA SE VEĆ JEDNOM POKAŽE NARODU, KO NAM JE PRODAO DRŽAVU, KOME I ZA KOLIKO SREBRENJAKA!

Sve je to banda DOS-ovska (...)
Није ДОС први казао да је "свака приватизација боља од друштвене својине", већ dr Vjekoslav Šešelj, још 1991. године, и није ДОС донео први закон који је омогућио пљачкашку приватизацију, већ влада СПС-ЈУЛ-СРС 1998. године (министарка за приватизацију је била Џуџованка Табаковић, службеница Службе друштвеног књиговодства из Вучитрна) и тада су отета прва велика успешна предузећа. На пример, кријумчар цигарета и дроге Вања Бокан (касније у Атини убијен од стране конкуренције) је "пазарио" Србијатекс и "Штампу", Небојша Човић Чоки без динара купио Фабрику металних производ (FMP), итд.

Sve je to banda DOS-ovska i sve ih treba u aps staviti, pa da ih lepo na tenane neki mladi istražni sudija, propita za poreklo imovine.

DA SE VEĆ JEDNOM POKAŽE NARODU, KO NAM JE PRODAO DRŽAVU, KOME I ZA KOLIKO SREBRENJAKA!

Треба све вас и крезубосрбијанце и другосрбијанце преиспитати до 1944.г... све до порекла својине када сте били одршанци из шуме.

Сви сте се ви окористили и од народа и од државе, генерацијама !

Треба све вас и крезубосрбијанце и другосрбијанце преиспитати до 1944.г... све до порекла својине када сте били одршанци из шуме.

Сви сте се ви окористили и од народа и од државе, генерацијама !
Pa, ako se iko okoristio od revolucije, onda ste to vi krvati, koliko je samo srpskih fabrika prebačeno Hrvatsku posle rata ?

Imali ste standard skoro duplo veći od nas do samog rascepa, ali je Franji palo na um da POSTANE KALIF UMESTO KALIFA?

A kako bi nego uz pomoć SRBOMRŽNJE jel da ?

Toliko vas je zakopao da faktički živite u već prodatoj državi, prodatoj zapadnim "prijateljima" pardon, zelenašima.

Није ДОС први казао да је "свака приватизација боља од друштвене својине", већ dr Vjekoslav Šešelj, још 1991. године, и није ДОС донео први закон који је омогућио пљачкашку приватизацију, већ влада СПС-ЈУЛ-СРС 1998. године (министарка за приватизацију је била Џуџованка Табаковић, службеница Службе друштвеног књиговодства из Вучитрна) и тада су отета прва велика успешна предузећа. На пример, кријумчар цигарета и дроге Вања Бокан (касније у Атини убијен од стране конкуренције) је "пазарио" Србијатекс и "Штампу", Небојша Човић Чоки без динара купио Фабрику металних производ (FMP), итд.
Da, da, vi ŽUTI i dalje gurate laž da je Milošević za sve kriv. da je sam sebe skinuo sa vlasti, da je sam otputovao u Hag a.

Da je organizovao privatizaciju iz Ševeningena a.

A da ste vi svo to vreme bili nekakvi humanitarci, koji su eto samo želeli da se SRPSKI NAROD DEMOKRATIZUJE.

U smislu da svako demokratski ima pravo DA DOĐE DO KONTEJNERA I TU SEBI POTRAŽI RUČAK.

Da, da, vi ŽUTI i dalje gurate laž da je Milošević za sve kriv. da je sam sebe skinuo sa vlasti, da je sam otputovao u Hag a.

Da je organizovao privatizaciju iz Ševeningena a.

A da ste vi svo to vreme bili nekakvi humanitarci, koji su eto samo želeli da se SRPSKI NAROD DEMOKRATIZUJE.

U smislu da svako demokratski ima pravo DA DOĐE DO KONTEJNERA I TU SEBI POTRAŽI RUČAK.
Pa jel možeš da zamisliš da bi neko drugi na vlasti npr. Vesna Pešić slala Arkanovce okolo

I tvoji mentori šalju BLEKVOTERSE svuda po svetu, pa ti to ne smeta a ?

Promeni te tabletice, nisi baš sav svoj, kakve veze ima Arkan sa privatizacijom i RASPRODAJOM DRŽAVNE PRIVREDE, posle pada i hapšenja Miloševića ?

Само антинационални србин досељен 1944.г. на дедиње може овако нешто изјавити.: "па и блеквотерси су, што не би и наша ДБ (деца бољшевизма) то исто радила"

Недостојан си и јадан, а ниси ни часни Србин.

Твоје порекло је веома ниско!

Само антинационални србин досељен 1944.г. на дедиње може овако нешто изјавити.: "па и блеквотерси су, што не би и наша ДБ (деца бољшевизма) то исто радила"

Недостојан си и јадан, а ниси ни часни Србин.

Твоје порекло је веома ниско!
A, ubo sam gde treba brate krvate, dao si se iznervirat, je li, zbog BLEKVOTERA a ?

Kada vaši psi rata ubijaju civile po svetu, to je opravdano je li ? Mmcu vam banditsku! :mafijas:

A, ubo sam gde treba brate krvate, dao si se iznervirat, je li, zbog BLEKVOTERA a ?

Kada vaši psi rata ubijaju civile po svetu, to je opravdano je li ? Mmcu vam banditsku!:mafijas:

Ни вола ти не знаш убости !

Од вас из 1944.г. , од усташа, балија, комуниста и југословена су настала деца и унуци бољшевизма : Цеца и Аркан

ТА ваша руљократија са тиранином на челу, коју зовете "тигар на Балкану", је сведена на средњи афрички просек у БДП-у.

никад гори и никада глупљи и неспособнији.

а о недостојности и медијској вулгаризацији, шта радите овој сиротињи да не причамо

Не капирају да су "реформе" ДОС-а трасирале пут за Вучићеву Србију.Разориш економију, претвориш већину становништва у пауперизован лумпен-пролетеријат и онда кренеш да кукаш што они гласају за Вучића.

Back