комшија
Stara legenda
- Poruka
- 96.548
Неће ни да буде, јер је "свака приватизација боља од друштвене својине" (dr Vjekoslav Šešelj)I niko još nije uhapšen ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Неће ни да буде, јер је "свака приватизација боља од друштвене својине" (dr Vjekoslav Šešelj)I niko još nije uhapšen ?
Неће ни да буде, јер је "свака приватизација боља од друштвене својине" (dr Vjekoslav Šešelj)
Ајд` то ни по јада, него што је влада великог патриоте Коштуњавог продала изворе воде Кока-Коли.Ostavivši 450. 000 ljudi bez posla.
Vi boljševisti ne shvatate da tržište najbolje radi kad je svojina privatnaНајгора приватизација води у руљократију, разарању институција и дестабилизацију друштва и државе.
То је објашњење садашње тираније !
Тако да ови што подржавају Тадића, Ђиласа и остале из те екс екипе другесрбије, са неколико %, нису ми јасни !
Vi boljševisti ne shvatate da tržište najbolje radi kad je svojina privatna
Sve je to banda DOS-ovska i sve ih treba u aps staviti, pa da ih lepo na tenane neki mladi istražni sudija, propita za poreklo imovine.Ајд` то ни по јада, него што је влада великог патриоте Коштуњавог продала изворе воде Кока-Коли.
Hoćeš reći da ste OBOJICA KRVATI ?Неће ни да буде, јер је "свака приватизација боља од друштвене својине" (dr Vjekoslav Šešelj)
Није ДОС први казао да је "свака приватизација боља од друштвене својине", већ dr Vjekoslav Šešelj, још 1991. године, и није ДОС донео први закон који је омогућио пљачкашку приватизацију, већ влада СПС-ЈУЛ-СРС 1998. године (министарка за приватизацију је била Џуџованка Табаковић, службеница Службе друштвеног књиговодства из Вучитрна) и тада су отета прва велика успешна предузећа. На пример, кријумчар цигарета и дроге Вања Бокан (касније у Атини убијен од стране конкуренције) је "пазарио" Србијатекс и "Штампу", Небојша Човић Чоки без динара купио Фабрику металних производ (FMP), итд.Sve je to banda DOS-ovska (...)
Sve je to banda DOS-ovska i sve ih treba u aps staviti, pa da ih lepo na tenane neki mladi istražni sudija, propita za poreklo imovine.
DA SE VEĆ JEDNOM POKAŽE NARODU, KO NAM JE PRODAO DRŽAVU, KOME I ZA KOLIKO SREBRENJAKA!
Pa, ako se iko okoristio od revolucije, onda ste to vi krvati, koliko je samo srpskih fabrika prebačeno Hrvatsku posle rata ?Треба све вас и крезубосрбијанце и другосрбијанце преиспитати до 1944.г... све до порекла својине када сте били одршанци из шуме.
Сви сте се ви окористили и од народа и од државе, генерацијама !
А шта ћемо са оним што је продато источним "пријатељима"?Toliko vas je zakopao da faktički živite u već prodatoj državi, prodatoj zapadnim "prijateljima" pardon, zelenašima.
Da, da, vi ŽUTI i dalje gurate laž da je Milošević za sve kriv. da je sam sebe skinuo sa vlasti, da je sam otputovao u Hag a.Није ДОС први казао да је "свака приватизација боља од друштвене својине", већ dr Vjekoslav Šešelj, још 1991. године, и није ДОС донео први закон који је омогућио пљачкашку приватизацију, већ влада СПС-ЈУЛ-СРС 1998. године (министарка за приватизацију је била Џуџованка Табаковић, службеница Службе друштвеног књиговодства из Вучитрна) и тада су отета прва велика успешна предузећа. На пример, кријумчар цигарета и дроге Вања Бокан (касније у Атини убијен од стране конкуренције) је "пазарио" Србијатекс и "Штампу", Небојша Човић Чоки без динара купио Фабрику металних производ (FMP), итд.
Šta je Franjo prodao Rusima ?А шта ћемо са оним што је продато источним "пријатељима"?
Pa jel možeš da zamisliš da bi neko drugi na vlasti npr. Vesna Pešić slala Arkanovce okoloDa, da, vi ŽUTI i dalje gurate laž da je Milošević za sve kriv. da je sam sebe skinuo sa vlasti, da je sam otputovao u Hag a.
Da je organizovao privatizaciju iz Ševeningena a.
A da ste vi svo to vreme bili nekakvi humanitarci, koji su eto samo želeli da se SRPSKI NAROD DEMOKRATIZUJE.
U smislu da svako demokratski ima pravo DA DOĐE DO KONTEJNERA I TU SEBI POTRAŽI RUČAK.
I tvoji mentori šalju BLEKVOTERSE svuda po svetu, pa ti to ne smeta a ?Pa jel možeš da zamisliš da bi neko drugi na vlasti npr. Vesna Pešić slala Arkanovce okolo
imas privatnu svojinu u srbiji na svakom mestu, ne znam samo gde vidis neko ozbiljno trziste?Vi boljševisti ne shvatate da tržište najbolje radi kad je svojina privatna
I tvoji mentori šalju BLEKVOTERSE svuda po svetu, pa ti to ne smeta a ?
Promeni te tabletice, nisi baš sav svoj, kakve veze ima Arkan sa privatizacijom i RASPRODAJOM DRŽAVNE PRIVREDE, posle pada i hapšenja Miloševića ?
A, ubo sam gde treba brate krvate, dao si se iznervirat, je li, zbog BLEKVOTERA a ?Само антинационални србин досељен 1944.г. на дедиње може овако нешто изјавити.: "па и блеквотерси су, што не би и наша ДБ (деца бољшевизма) то исто радила"
Недостојан си и јадан, а ниси ни часни Србин.
Твоје порекло је веома ниско!
A, ubo sam gde treba brate krvate, dao si se iznervirat, je li, zbog BLEKVOTERA a ?
Kada vaši psi rata ubijaju civile po svetu, to je opravdano je li ? Mmcu vam banditsku!![]()
Ма јок. Лако штиво. То не читам. Кратак је живот за лако штиво и лаке женске!Neko najnovije jevanđelje ?
Primio se hiperborejac na tu semitsku bajku ?
Bruka, i sramota.
па да, зато сам рекао да покреће све левичаре, значи и фашисте.Неправда је био мотив који је покренуо и фашисте.
Kakav debilizam od posta. Znaci Amerika je usla u mozak preko 50% ljudi i naterala da glasaju za Sizoja.Samo gresi sto ga nije narod birao nego amerika postavila
Kakav si ti pajser kad mislis da je tvoj glas bitan i tvoje postojanje na zemlji u takvom postavljanju vlastiKakav debilizam od posta. Znaci Amerika je usla u mozak preko 50% ljudi i naterala da glasaju za Sizoja.
Sta sve necu ovde procitati
Не капирају да су "реформе" ДОС-а трасирале пут за Вучићеву Србију.Разориш економију, претвориш већину становништва у пауперизован лумпен-пролетеријат и онда кренеш да кукаш што они гласају за Вучића.Тако да ови што подржавају Тадића, Ђиласа и остале из те екс екипе другесрбије, са неколико %, нису ми јасни !