HEFESTOS 1
Buduća legenda
- Poruka
- 31.811
Па, да, то је онај српски део форума, логично...Ne , nego jedno 80% foruma bunca da su Srbi mali Rusi i da je Rusija majka.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Па, да, то је онај српски део форума, логично...Ne , nego jedno 80% foruma bunca da su Srbi mali Rusi i da je Rusija majka.
jesu zapravo ako vidišČek, zar nisu Srbija i Rusija "jedna duša u dva tela"?
подсмевам се свакоме ко подржава диктаторски режим у Србији. шта вреди ако су те земље слободне, кад подстичу неслободу у мојој.Ali te zato zanima da se podsmevaš slobodnom svetu
Pa sam si rekao da mu to nije vazno,moze kralj da zivi ko obican narod,malo da se pomuci....nego eto nekako mu draze da ne zivi kao obican narod...predsednici sve bagra osim izuzetka Hose Alberto Muhika Kordanoа Краљ тееба да живи у колиби? а у којој то колиби живи председник републике?
da , nizasta nije zasluzan niti sta moze - samo mu daj dooobru apenazuКраљ нема потребу да буде тиранин, јер његова власт не зависи од било чије изборне воље- владаће док живи или сам не одлучи да се повуче са престола и Круну препусти свом наследнику. он се не плаши да ће изгубити мандат, он нема опозицију, противнике и конкуренте. њега нико не бира. он не мора да организује партијску парадржавну структуру присталица да би опстао на власти. једино на шта обраћа пажњу је то да не учини нешто неприкладно или противуставно што би његовој деци представљало терет. Краљ дакле не мора да прибегава било каквој репресији.
TONOLAN.Pa sam si rekao da mu to nije vazno,moze kralj da zivi ko obican narod,malo da se pomuci....nego eto nekako mu draze da ne zivi kao obican narod...predsednici sve bagra osim izuzetka Hose Alberto Muhika Kordano
ali ako se diktator preziva karadjordjevic - onda je opravdano i diktatura je normalna stvarподсмевам се свакоме ко подржава диктаторски режим у Србији. шта вреди ако су те земље слободне, кад подстичу неслободу у мојој.
Pa šaraj malo po Klutleru i Ksijuподсмевам се свакоме ко подржава диктаторски режим у Србији. шта вреди ако су те земље слободне, кад подстичу неслободу у мојој.
Nacionalna i civilizacijska sramota!jesu zapravo ako vidiš
Sovjetski Savez/Jugoslavija - parazitska imperija sagrađena na grbači ali i sa centrom u najvećoj državi
Jeljcin - Tadić
Navaljni - Boško Obradović
Brežnjev - Tito
Crnogorci - Belorusi
Hrvati - Ukrajinci
Cigani - cigani
Albanci - Čečeni
Bugari - Tatari
Donjetsk - Krajina
Procenat Rusa u Rusiji - 75-80%
Procenat Srba u Srbiji - 75-80%
Čak i trenutno vlada Vladimir Vučić i kod braće
па ми се нисмо обратили за помоћ Кини и Русији око услова за слободне изборе, него ЕУ. а ЕУ нам је поручила да они неће демократију у Србији, него хоће Вучића.Pa šaraj malo po Klutleru i Ksiju
Ovako ispada da si ti jedan od tih komsomolaca
Opet po EUЕУ нам је поручила да они неће демократију у Србији, него хоће Вучића.
па ја не живим у Кини или Русији, ја живим у Србији. мене занима само моја земља, и све ценим према томе ко и у којој мери доприноси њеној срећи или несрећи. друго ме ништа не занима.Opet po EU
Pitanje je bilo da li smatraš da je rusko-kineska pederacija najgore mesto sveta
Ovakvih idiota ima u svakoj drugoj kuci Srbije.Sve ce propasti ako sruse Vucica. Slusaj
a inace je vladala demokratija od 71.? ili pre 41.па ми се нисмо обратили за помоћ Кини и Русији око услова за слободне изборе, него ЕУ. а ЕУ нам је поручила да они неће демократију у Србији, него хоће Вучића.
А ко хоће демократију- треба да буде за- кога?ЕУ нам је поручила да они неће демократију у Србији, него хоће Вучића.
pa vidi sta im radi? Laze ih di stigne, ne postuje dogovore, krade im olovke..................
tebe zanima samo tvoj dzep i ako moze par sluga....па ја не живим у Кини или Русији, ја живим у Србији. мене занима само моја земља, и све ценим према томе ко и у којој мери доприноси њеној срећи или несрећи. друго ме ништа не занима.
jesu zapravo ako vidiš
Sovjetski Savez/Jugoslavija - parazitska imperija sagrađena na grbači ali i sa centrom u najvećoj državi
Jeljcin - Tadić
Navaljni - Boško Obradović
Brežnjev - Tito
Crnogorci - Belorusi
Hrvati - Ukrajinci
Cigani - cigani
Albanci - Čečeni
Bugari - Tatari
Donjetsk - Krajina
Procenat Rusa u Rusiji - 75-80%
Procenat Srba u Srbiji - 75-80%
Čak i trenutno vlada Vladimir Vučić i kod braće
па ето, сад нам ништа није дато од Бога, све је изборна воља народа, и погоди шта?! имамо диктатуру. значи да “воља народа” није никакав квалитет или гарант добробити друштва. шта више, свака тиранија почива на плебисцитарној подршци масаА ко хоће демократију- треба да буде за- кога?
Па, За датог од- БОГАААА!
![]()
… што је ОК јер народ добија што желипа ето, сад нам ништа није дато од Бога, све је изборна воља народа, и погоди шта?! имамо диктатуру. значи да “воља народа” није никакав квалитет или гарант добробити друштва. шта више, свака тиранија почива на плебисцитарној подршци маса
Аха, па да ли је и 6, -јануарска диктатура била "по вољи народа'", само технички спроведена од "Богоугодног"?имамо диктатуру. значи да “воља народа” није никакав квалитет или гарант добробити друштва. шта више, свака тиранија почива на плебисцитарној подршци маса, друже Троло.