Mila Pajić pobegla u Hrvatsku

Jes, glupi su kao što je glup i vučić, i savršino su kreirali još jednu glupost.

Ako mi ne veruješ da je av ispao glupi idiot, proveri je li se zbog ovog njegovog "genijalnog poteza" neka kolona studenata okrenula od Beograda i krenula nazad?
Vodi se logikom da ovo nije poruka za studente nego za njegovo biračko telo. A njegovo biračko telo će ovo progutati u slast, tako da je akcija i više nego uspešna. Studenti svakako neće biti za njega pa makar sr*o zlato.

Jes, glupi su kao što je glup i vučić, i savršino su kreirali još jednu glupost.

Ako mi ne veruješ da je av ispao glupi idiot, proveri je li se zbog ovog njegovog "genijalnog poteza" neka kolona studenata okrenula od Beograda i krenula nazad?

pa naravno da nece nijedna kolona da se okrene nazad

ali su dali vucicu opravdanje da sutra primeni nasilje prema njima

I ima dokaze da su studenti tj jedan deo njih hteli oruzanu pobunu i drzavni udar.

Ja cu da ti kazem sutra sta ce da bude

Ubaceni elementi ce da bacaju kamenice, kocke od kaldrme i ostalo na policiju RTS skupstinu i onda ce ovi da iskoriste to i ove prisluskivanje razgovore kao izgovor za primenu nasilja prema demonstrantima i uvodjenje vanrednog stanja

Jedino kako se to moze izbeci da ne dodje do bilo kakvog nasilja iz redova demonstranata sto je po meni nemoguce jer su tenzije sada vrlo visoke

Bice sigurno 500.000 ljudi mozda i vise i u takvoj masi uvek imas usijane glave, fanatike kao i ubacene elemente

Videcemo sutra sve

Vodi se logikom da ovo nije poruka za studente nego za njegovo biračko telo. A njegovo biračko telo će ovo progutati u slast, tako da je akcija i više nego uspešna. Studenti svakako neće biti za njega pa makar sr*o zlato.
I to što kažeš. Mnogo se priča da se njegovi pridružuju studentima.
Javio se u jednu emisiju čovek iz Grocke. Svi uz studente, a tamo je av pobeđivao bez da je imao potrebu da krade.

O tome ja pricam. Sve to je bilo za njegovo biracko telo koje treba da mobilise i disciplinuje

A ovo sa Milom Pajic i ostalima mu je doslo ko kec na deset

pa naravno da nece nijedna kolona da se okrene nazad

ali su dali vucicu opravdanje da sutra primeni nasilje prema njima

I ima dokaze da su studenti tj jedan deo njih hteli oruzanu pobunu i drzavni udar.

Ja cu da ti kazem sutra sta ce da bude

Ubaceni elementi ce da bacaju kamenice, kocke od kaldrme i ostalo na policiju RTS skupstinu i onda ce ovi da iskoriste to i ove prisluskivanje razgovore kao izgovor za primenu nasilja prema demonstrantima i uvodjenje vanrednog stanja

Jedino kako se to moze izbeci da ne dodje do bilo kakvog nasilja iz redova demonstranata sto je po meni nemoguce jer su tenzije sada vrlo visoke

Bice sigurno 500.000 ljudi mozda i vise i u takvoj masi uvek imas usijane glave, fanatike kao i ubacene elemente

Videcemo sutra sve
Ovim je samo namestio da za bilo kakvo nasilje jedino može da bude optužen on. Ako namešta izgovor za nasilje, znači da on želi nasilje. A ako posegne za nasiljem, svaka odmazda prema njemu je legitimna.
I zato će vrlo paziti šta će da uradi.

484803820_628699256443878_2494695499628552231_n.jpg

Back