Mila Pajić pobegla u Hrvatsku

Braco @alexn96 @Bosonosorg @Casual Observer @Straks92 imate li transfer blama jer vas ovi podrzavaju?
Ja i Neprijatni do kraja uz Vucica :D

Molim se sjutra za sve vas. Bojim se nereda.
jebga, mrska nam je sekta iz vrha, a stoji i to da međ protestantima ima razne ustašije itd.

realistično, kad pogledaš transparente i natpise na protestima, mnogo više je patriotskih nego neke ustašije. Nijedna zastava EU nema na protestima recimo.

jebga, mrska nam je sekta iz vrha, a stoji i to da međ protestantima ima razne ustašije itd.

realistično, kad pogledaš transparente i natpise na protestima, mnogo više je patriotskih nego neke ustašije. Nijedna zastava EU nema na protestima recimo.
Boss bojim se ja da je ovu corbicu zakuvao neko izvan Srbije, zao mi je postenih Srba i patriota ali kad vidim da ovamo u CG podrzavaju studente : DPS,vijesti, NVo sekta, komite ja ne mogu na istu stranu sa njima
EVo studenti trenutno pjevaju Dzuuuuuuli, ovo je transfer blama braco

Boss bojim se ja da je ovu corbicu zakuvao neko izvan Srbije, zao mi je postenih Srba i patriota ali kad vidim da ovamo u CG podrzavaju studente : DPS,vijesti, NVo sekta, komite ja ne mogu na istu stranu sa njima
pazi, ako je za utehu Crnogorske i Bosanske ustaše su podržavale i Dodika, a i Vučića kontra Tadića pa vidi sad kakva je situacija. Ne podržavaju oni na ideološkom nivou, nego podržavaju haos u Srbiji nezavisno od toga ko ga izaziva.

Al dobro, duvaće vetar i u drugom smeru, polako...

Što jes jes, nema logike da je neko u Srbiji nezadovoljan avom. Zlatno doba, prvi u regionu u ekonomiji, rast BDP najveći u Evropi, odbranio Kosovo, pobedio korupciju, ojačao demokratiju.

Neko izvan Srbije želi da nas spreči da ćeramo leteće automobile od 2027. pa je sve ovo zakuvao. :D

Što jes jes, nema logike da je neko u Srbiji nezadovoljan avom. Zlatno doba, prvi u regionu u ekonomiji, rast BDP najveći u Evropi, odbranio Kosovo, pobedio korupciju, ojačao demokratiju.

Neko izvan Srbije želi da nas spreči da ćeramo leteće automobile od 2027. pa je sve ovo zakuvao. :D
Dobro, ovo je zdrava kritika i imas smisao za humor sto mi se svidja. :D

Pokupio vam sve vaše projekte sa astala i ne možeze da dodjete sebi.
Teška priča.

što se kaže: DS treso drvo a AV pokupio sve šljive :D

Čas pričate "ne radi ništa je se uplašio" čas tvrdite kako "sprovodi diktaturu"?
Aj i ni po jada nego ste otvorili temu da je policija na vašoj toj nekoj strani budi Bog s nama....
Pa što je jure ako ste na istoj strani?
Mene ne zanimaju besmislena saopstenja Vucica i njegove vlasti o Mili Pajic.

Sa druge strane, zanima nas zasto policija ne hapsi Vucica i vrh SNS-a. To je ono sto je ovde bitno.

Mene ne zanimaju besmislena saopstenja Vucica i njegove vlasti o Mili Pajic.

To je bitno otprilike kao i ono kada se Mile Dodik ujutru isere.

E to je vest na nivou- 'Mile Dodik se dobro israo jutros'

Sa druge strane, zanima nas zasto policija ne hapsi Vucica i vrh SNS-a. To je ono sto je ovde bitno.
hteo ne hteo NJEGOVA SE VAŽI

kao što se ovde važe neka pravila jer sam na tudjem terenu bez naročite želje da menjam dres
ali ovde fali ono što kod Gospodina Predsednika Srbije Aleksandra Vučića ipak sme, jel tako?
Zamisli da je AV sve njih tretirao kao nas ovde kad uhvate da tretiraju u istom danu u nemoći i jadu jer sve ladje odlaze u, kako se zove onajkurac što se vrti u vodi pa sve usisa?
:D

Back