Dinka i Milu neka hapse a i Canka
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dinka i Milu neka hapse a i Canka
Drugo ime mu je ime ćaće.Da li je uhapsen poznati vloger DEJAN PETAR ZLATANOVIČ
i zasto covek ima dva imena
Ja kad vidim ko nas sve podrzava, narocito iz regiona, zeludac mi se prevrne
Braco @alexn96 @Bosonosorg @Casual Observer @Straks92 imate li transfer blama jer vas ovi podrzavaju?
Ja i Neprijatni do kraja uz Vucica
Molim se sjutra za sve vas. Bojim se nereda.
jebga, mrska nam je sekta iz vrha, a stoji i to da međ protestantima ima razne ustašije itd.
Braco @alexn96 @Bosonosorg @Casual Observer @Straks92 imate li transfer blama jer vas ovi podrzavaju?
Ja i Neprijatni do kraja uz Vucica
Molim se sjutra za sve vas. Bojim se nereda.
Hrvatska je jedno 4-32 puta slobodnija drzava od Srbije.Znači, Mila utekla u NDH!!! Ko bi rekao. Zabezeknut sam....![]()
Boss bojim se ja da je ovu corbicu zakuvao neko izvan Srbije, zao mi je postenih Srba i patriota ali kad vidim da ovamo u CG podrzavaju studente : DPS,vijesti, NVo sekta, komite ja ne mogu na istu stranu sa njimajebga, mrska nam je sekta iz vrha, a stoji i to da međ protestantima ima razne ustašije itd.
realistično, kad pogledaš transparente i natpise na protestima, mnogo više je patriotskih nego neke ustašije. Nijedna zastava EU nema na protestima recimo.
pazi, ako je za utehu Crnogorske i Bosanske ustaše su podržavale i Dodika, a i Vučića kontra Tadića pa vidi sad kakva je situacija. Ne podržavaju oni na ideološkom nivou, nego podržavaju haos u Srbiji nezavisno od toga ko ga izaziva.Boss bojim se ja da je ovu corbicu zakuvao neko izvan Srbije, zao mi je postenih Srba i patriota ali kad vidim da ovamo u CG podrzavaju studente : DPS,vijesti, NVo sekta, komite ja ne mogu na istu stranu sa njima
EVo studenti trenutno pjevaju Dzuuuuuuli, ovo je transfer blama braco
Što jes jes, nema logike da je neko u Srbiji nezadovoljan avom. Zlatno doba, prvi u regionu u ekonomiji, rast BDP najveći u Evropi, odbranio Kosovo, pobedio korupciju, ojačao demokratiju.Boss bojim se ja da je ovu corbicu zakuvao neko izvan Srbije, zao mi je postenih Srba i patriota ali kad vidim da ovamo u CG podrzavaju studente : DPS,vijesti, NVo sekta, komite ja ne mogu na istu stranu sa njima
EVo studenti trenutno pjevaju Dzuuuuuuli, ovo je transfer blama braco
Čas pričate "ne radi ništa je se uplašio" čas tvrdite kako "sprovodi diktaturu"?Policijska SNS diktatura.
Dobro, ovo je zdrava kritika i imas smisao za humor sto mi se svidja.Što jes jes, nema logike da je neko u Srbiji nezadovoljan avom. Zlatno doba, prvi u regionu u ekonomiji, rast BDP najveći u Evropi, odbranio Kosovo, pobedio korupciju, ojačao demokratiju.
Neko izvan Srbije želi da nas spreči da ćeramo leteće automobile od 2027. pa je sve ovo zakuvao.![]()
Pokupio vam sve vaše projekte sa astala i ne možeze da dodjete sebi.Što jes jes, nema logike da je neko u Srbiji nezadovoljan avom. Zlatno doba, prvi u regionu u ekonomiji, rast BDP najveći u Evropi, odbranio Kosovo, pobedio korupciju, ojačao demokratiju.
Neko izvan Srbije želi da nas spreči da ćeramo leteće automobile od 2027. pa je sve ovo zakuvao.![]()
Mene ne zanimaju besmislena saopstenja Vucica i njegove vlasti o Mili Pajic.Čas pričate "ne radi ništa je se uplašio" čas tvrdite kako "sprovodi diktaturu"?
Aj i ni po jada nego ste otvorili temu da je policija na vašoj toj nekoj strani budi Bog s nama....
Pa što je jure ako ste na istoj strani?
hteo ne hteo NJEGOVA SE VAŽIMene ne zanimaju besmislena saopstenja Vucica i njegove vlasti o Mili Pajic.
To je bitno otprilike kao i ono kada se Mile Dodik ujutru isere.
E to je vest na nivou- 'Mile Dodik se dobro israo jutros'
Sa druge strane, zanima nas zasto policija ne hapsi Vucica i vrh SNS-a. To je ono sto je ovde bitno.
I pride će da pokupi i ćorku!Pokupio vam sve vaše projekte sa astala i ne možeze da dodjete sebi.
Teška priča.
što se kaže: DS treso drvo a AV pokupio sve šljive![]()
Mila Drakaris po Dubrovniku
Pa o tome pricam, podrzavaju haospazi, ako je za utehu Crnogorske i Bosanske ustaše su podržavale i Dodika, a i Vučića kontra Tadića pa vidi sad kakva je situacija. Ne podržavaju oni na ideološkom nivou, nego podržavaju haos u Srbiji nezavisno od toga ko ga izaziva.
Al dobro, duvaće vetar i u drugom smeru, polako...
Pa znao sam da si ustasa! DinkoHrvatska je jedno 4-32 puta slobodnija drzava od Srbije.
u Srbiji kratkoročno mora da bude haos da bi dugoročno imala bar šansu da se oslobodi. Na sceni je izadjnički zapadni režim koji se pere simboličnim gestovima patriotizma dok u praksi primenjuje sve što bi primenjivali Mila Pajić i kompanija.Pa o tome pricam, podrzavaju haos