Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tko je Mila Pajić i zašto je došla u Hrvatsku? Zar nije mogla u BiH, CG, Mađarsku ili Bugarsku?Evo gde je Mila Pajić dok traju hapšenja za planiranje državnog udara
U Srbiji su počela hapšenja lica koja su učestvovala u planiranju državnog udara, a jedna glavnih organizatorki, Mila Pajić, trenutno se nalazi u Hrvatskoj.
Kako prenose hrvatski mediji, Mila Pajić je u Hrvatskoj i trebala je da govori na tribini koju organizuje Dinko Gruhonjić.
https://www.b92.net/info/politika/1...ju-hapsenja-za-planiranje-drzavnog-udara/vest
Samo dva dana, nakon famoznog sastanka u novosadskom odboru Pokreta slobodnih građana, na kom su razmatrane terorističke metode i izazivanje haosa u Srbiji, Pajićeva je otišla u Hrvatsku.
Hoce li traziti azil sta mislite? Treba da joj odobre pa uskoro mnogi krecu za njom...
Ja sam pre 5 minuta objavio gde sam.
Tko je Mila Pajić i zašto je došla u Hrvatsku? Zar nije mogla u BiH, CG, Mađarsku ili Bugarsku?![]()
pošteno od tebe.Ja sam pre 5 minuta objavio gde sam.
idi mi dođi mi....Na desetine i desetine hiljada Srba beze u Hrvatsku da radi, beze od SNS Srbije.
Ti brojevi ce se samo povecavati.
AV ce da bezi u Madjarsku, malo duzi put ali Budimpesta je lepa. Uzivace do ekstradicije.
Pa ćaci-spavač koji se aktivirao kad je avu najpotrebnije.Eno već u komentarima vesti blokateri tvrde da je i Mila Pajić zapravo "Ćaci". A sve do sad bila heroj i jedna od divnih mladih ljudi, organizatora protesta. Inače, gostovala i kod Kesića u emisiji:
Ona i njena grupa Gruhonjićevih studenata i jesu pravi kreatori ovog haosa, tačnije lik koji stoji iz njih, a to je Gruhonjić.
Sad kad vam se otkrivaju prave vođe, onda ih se odričete. Pa nije lepo.
Naravno, ne mislim da je većina protestanata povezana sa Gruhonjićem. Većina su korisne budale, zabalavljeni klinci i neurotičari nezadovoljni ko zna s čime u svom promašenom životu.
'apsicemo!Evo gde je Mila Pajić dok traju hapšenja za planiranje državnog udara
U Srbiji su počela hapšenja lica koja su učestvovala u planiranju državnog udara, a jedna glavnih organizatorki, Mila Pajić, trenutno se nalazi u Hrvatskoj.
Kako prenose hrvatski mediji, Mila Pajić je u Hrvatskoj i trebala je da govori na tribini koju organizuje Dinko Gruhonjić.
https://www.b92.net/info/politika/1...ju-hapsenja-za-planiranje-drzavnog-udara/vest
Samo dva dana, nakon famoznog sastanka u novosadskom odboru Pokreta slobodnih građana, na kom su razmatrane terorističke metode i izazivanje haosa u Srbiji, Pajićeva je otišla u Hrvatsku.
Hoce li traziti azil sta mislite? Treba da joj odobre pa uskoro mnogi krecu za njom...
Poslednji potez koji je povukla je u avovu korist. Ali već razotkriveno...Zadnjih meseci je često gostovala u medijima koji podržavaju blokadere i predstavljana kao jedan od divnih, mladih i pametnih studenata koji stoje iza protesta.
I od pisanja mnogih botova revolucija ima vise stete nego koristi, sumnjam da ste nasi ubaceni elementi iskreno.Ovo je šok samo u meri u kojoj će ljudi biti razočarani što je tako mnogo izdajnika i režimskih ljudi infiltrirano među nas.
Ne treba gubiti vreme na ovaj spin. Stvari se dobro odvijaju.
Vama nikad nije bio problem bilo šta da kažete. Ali niste nešto inteligentni, dok na našoj strani ima načina da se jasno prepozna ko radi za ava, a ko za studente.I od pisanja mnogih botova revolucija ima vise stete nego koristi, sumnjam da ste nasi ubaceni elementi iskreno.
Očaj od BIA operacije. Mogli su neke malo reprezenativnije ljude naći da im glume organizatora državnog udara.Uhapšeno šest lica zbog planiranja državnog udara: Ostali osumnjičeni nisu u državi VIDEO
Kako mediji prenose, uhapšena su lica koja su učestvovala u planiranju državnog udara.
Izvor: Mediji
![]()
Printscreen
Mladen Cvjetić i Srđan Đurić su lišeni slobode.
Kako se saznaje, uhapšen je i Lado Jovović u Novom Sadu. Takođe, uhapšeni su i Dejan Bagarić i Jovan Dražić
Kako se saznaje, oni se sumnjiče za krivično delo Pripremanje dela protiv ustavnog uređenja i bezbednosti Srbije u saizvršilaštvu iz čl. 320 u vezi krivičnog dela Pozivanje na nasilnu promenu ustavnog uređenja iz člana 309. st. 1 KZ.
Očaj od BIA operacije. Mogli su neke malo reprezenativnije ljude naći da im glume organizatora državnog udara.
Tko je Mila Pajić i zašto je došla u Hrvatsku? Zar nije mogla u BiH, CG, Mađarsku ili Bugarsku?![]()