determinanta
Ističe se
- Poruka
- 2.953
Super! A evo sam se setila da se ta napravica zvala dolaf (iako Bunjevci tu reč koriste za sasvim drugačiji predmet).
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
da citiram M.Kapora.

ali da nosi prašinu, pesak, smeće, kese....Strašno kako duva....a da li je košava ili nešto drugo , ne znam....ali da nosi prašinu, pesak, smeće, kese....
Dobro jutro ...

Strašno kako duva....a da li je košava ili nešto drugo , ne znam....ali da nosi prašinu, pesak, smeće, kese....
Dobro jutro ...

Dobro vam predvečerje. Baš je vetrovito, ali sreća da nema kiše, pa sam uspela sve spoljne radove da privedem kraju.![]()

Dobro jutro, vidi, ima nas čak četvoro odjedared, 'ladno bato pa se uvukli unutra. Mada imam utisakda je napolju toplije nego u mojoj gajbi a grejanje kao radi, samo 3cm radijatora mlako pa smo isključili, vajde nema, a računa se k'o da ima.
Dobro jutro.
Htela sam popiti kafu pod terasom, ali je brrrrrrrrr.
Hladno je sedeti napolju.....a evo opet počinje vetar...

Isključila sam termo-peć jer su majstori na sve strane, pa prozori otvoreni. Da vam kažem kako mi je noću? Aaaaaaaaa! Odoh do Bodiša na kafu, tamo je, valjda, toplije.
Dobar vam dan.![]()

Na Buvljaku ima sigurno jeftinije, a zadovoljavajućeg kvaliteta, samo nisam pitala koja je cena.I da li nešto tako može da se nađe na pijaci.