Мијана на крају атара

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Super! A evo sam se setila da se ta napravica zvala dolaf (iako Bunjevci tu reč koriste za sasvim drugačiji predmet).
dolaf-za-kahvu.jpg

Dobro jutro, vidi, ima nas čak četvoro odjedared, 'ladno bato pa se uvukli unutra. Mada imam utisakda je napolju toplije nego u mojoj gajbi a grejanje kao radi, samo 3cm radijatora mlako pa smo isključili, vajde nema, a računa se k'o da ima.

Baš je hladno...ja sinoć ponovo uključila kotao....tek da jednom ugreje radijatore, odmah je prijatnije.....sad već račun neće biti tako velik kao u sred zime....

Hladno je sedeti napolju.....a evo opet počinje vetar...

:D:D

Jutros od 7.0 - 7.30 lepo istrcali i odradili 2 kruga na trim stazi .A vazduh divan svez , milina . A jos pesma ptica ,ma milina . Nisam ni osetio da je sveze . ;);)

Istina sinoc dok smo deljali karte moralo se malo ukljuciti grejanje . U stanu samo 18 stepeni.

A sad pravac na kuvanje .Leskovacke paprike. :super: :klap:

:bye:

Ustala u sedam, smućkala nesicu, shvatila da nema mleka u frižideru, aj u prodavnicu. Izašla napolje pa brže bolje nazad. Obukla zimski kaput, zimske cipele, stavila kapu na glavu, rukavice i šal ne pronađoh, već sam ih skembala u fijoku za iduću zimu. Nisam uspela da se popenjem na biciklu, mnogo sam se natrontala, pa odšetah do prodavnice. Napolju zlatna kiša se žuti na sve strane a meni laaaaadnoooooo.
Pa dobro majku mu šta je ovo, jel ja ne znam da čitam kalendar ili šta, jel nije proleće trebalo već odavno da dođe:worth::worth::worth:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back