magdalena48
Veoma poznat
- Poruka
- 14.735
Pozdrav , dugo nisam bila na vašem pdf-u...Nema ni Zoke, nas da obiđe....
Lepo od tebe što si navratila....

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pozdrav , dugo nisam bila na vašem pdf-u...Nema ni Zoke, nas da obiđe....

dobro veče.....niko ne navraća ?
Tu i tamo ponekad
ali nemoj samo da priviriš, već sedi, popij piće i napiši nešto....možda se ponovo okupimo...ali nemoj samo da priviriš, već sedi, popij piće i napiši nešto....možda se ponovo okupimo...

Bilo bi lepo da se ponovo okupimo i nastavimo sa lepim i kulturnim razgovorima , al i sama zans posle cega je puklo druzenje .
Iskreno se nadam da cu imati tu cast da Vas posetim u bodisu za jedno dve nedelje .
Svim dragim virtuelnim i stvarnim poznanicama i i poznanicima srdacan pozdrav.
Za dame
Pogledajte prilog 185346
a ovo je za muski rod .
Pogledajte prilog 185347
A malo i za neke druge makar i zavideli.
Pogledajte prilog 185348

Ja sam, naravno, ZA.da, bilo bi lepo i da se ponovo okupimo ovde na forumu, a i da se vidimo u Bodišu....pa biće valjda....![]()

Što je kišno ni po' brige

otoplilo je , otkravili smo se....ajde pišite....šta radite ?Bas Ti je lep kaktus . Moja majka je imala gomilu kaktusa . Al nazalast nisam ih sacuvao.
A da smo rasterani jesmo , al necu da komentarisem kako i zasto.

hvala....posebno mi je drag, jer sam ga nasledila od roditelja i podseća me na njih..... imam ga od 2007, cvetao je i do sada ali ne ovako lepo...![]()
Ćao Magdi, kako lepo cveće imaš. Ja nešto nisam ljubitelj kaktusa, svekrva je imala gomilu i svi su cvetali, meni nešto ne ide nikakvo cveće sem kaktusa, ali mi ne cvetaju, pa nekako nemam volju da se bakćem njima. A ove godine mi nešto ni baštensko cveće ne ide, sem ruža. Posejala sam gomilu nekih puzavica, jedva da niču, tako su šmrljave, prošle godine su prvog Juna već cvetale, sad su nekih 7-8cm visoke, svašta.
A, da, htedoh reći samo jedno dobro veče subotičani, konačno lepo vreme, malopre gledam, 21 stepen, uh, da tako ostane preko cele godine![]()
ćao...imam i ja ruže, prošle godine su im cvetovi skoro trunuli, zbog mnogo kiše, a sada lepo izgledaju, mnogo pupoljaka i počele su da cvetaju...a imam i dosta saksijskog cveća , ali sam primetila da me to sredjivanje, pa sklanjanje za zimu, baš smara, pa sam neke i podelila...ćao...imam i ja ruže, prošle godine su im cvetovi skoro trunuli, zbog mnogo kiše, a sada lepo izgledaju, mnogo pupoljaka i počele su da cvetaju...a imam i dosta saksijskog cveća , ali sam primetila da me to sredjivanje, pa sklanjanje za zimu, baš smara, pa sam neke i podelila...
sinoć , oko pola 10 je ovde sevalo , grmilo , a posle je i palo nešto kiše....danas je sunčano, lepo...sad ću po unuku i njenu drugaricu pa odosmo na Kelebiju na izložbu pasa...

Magdi piši kako je bilo na izložbi pasa, baš bih volela da znam koja kuca je pobedila, da sam ja odvela ovu moju avlijanerku, ma garant bi bila prva u umiljavanju![]()
E, pa ovako...kratki raport...to je bila 12.medjunarodna izložba pasa svih rasa...prijavljeno je ukupno 522 psa , koji su ocenjivani u 10 ringova, sudije su bile iz Srbije, Hrvatske, Makedonije, Slovačke...ocenjivanje je počelo oko 10 sati, a rasa koja je mene zanimala, (zlatni retriveri i labrador retriveri) još u pola 1 nisu stigli na red...sudija je radio izuzetno sporo, a imao je samo da oceni 51 psa, a neki su imali i po 65 ili 67 pasa...pošto je bilo jako toplo, i bez hladovine,mene je glava jako zabolela, i dalje nisam mogla čekati pa sam otišla kući....A BIS je trebao biti od 14 i 30...bilo mi je žao što sam to propustila , ali sam se čak i sledeći dan loše osećala, moguće da sam dobila blagu sunčanicu... ko je pobedio, sramota me je, pojma nemam...

Najesen sadim samo ruže, već sam odlučila gde ću puzavice, gde ću one "okrugle" a okolo samo trava, kad sam već nesposobna
bar ću ono što mi ide od ruke, a jedino me ruže "slušaju"