gost 41899
Aktivan član
- Poruka
- 1.739
Je boze kakva pustinja . Danas smo svi lenji .

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

U ranu zoru, u vojvođanskom ataru, "škripi đeram, ko je na bunaru?"
![]()
Dobro jutro Vojvođani.![]()
)

Kako im je smesan razlog za uvodjenje takvog racunanja vremena-usteda el.energije. Glupost!
Hvala bogu! Još samo da to Skupština usvoji, a to će biti, cenim, u nekom sledećem životu.Navodno kod nas postoji inicijativa za ukidanje letnjeg racunanja vremena .

Hvala bogu! Još samo da to Skupština usvoji, a to će biti, cenim, u nekom sledećem životu.![]()

Man' se Golija da me podržavaš u kritici,
Samo nek' si ti bolje. Dobar dan, evo već je podne. Odoh ručati.Dobro jutro....konačno uz kaficu japonovo za kompjuterom
Nikog ne podrzavam u kritici , anisam kriv sto imam misljenje o pojedinim stvarima koje se igrom slucaja poklapa sa necijim tudjim misljenjem .
Dobro jutro svima , istina malo kisovito.

Dobro jutro Golija....Evo nama sunca........![]()

Sa zakasnjenjem i Tebi Ceci dobro juto ili dobar dan . Prolepsalo se popodne . Al nas u ponedeljak ocekuje kisa , a mozda i utorak . 

E moj Golija, nema u mijani ni muzike ni pevaljke a o kafi da ne govorimo......Odo ja da popijem jednu jachu bez secera kad ovde niko ne nudi a ti vidim spavas kad nisi tu...........![]()
.
dodje komsinica na kartanje pa je eto utroje cevcimo i bijemo po kartama . 

Ćao Zoko, kako si danas?
Brrrrrrrrrr, ne daj boze! To mi je ljuto!