Мијана на крају атара

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Brrrrrrrrrr, ne daj boze! To mi je ljuto!

Mornarsko mleko.jpg

Probaj ovo , posle 10 case ces se navici.

Želim vam svima dobar dan.... ovih dana se nisam oglašavala, ali sam čitala....i mogu vam reći da sam jako razočarana .... za mene je forum mesto gde dolazim da se družim , razmenimo mišljenje, bez vredjanja, bez vikanja... ako neko ne zna, na forumu su velika slova znak da neko viče.... ..... svako ima svoje mišljenje, i ne volimo iste stvari , to treba prihvatiti ...... to ne daje nikome za pravo da vredja, proziva. može se sve i nalep način rešiti ...meni smeta ova atmosfera koja je sada zavladala na Subotici, i ne želim da budem deo toga....:bye:

Želim vam svima dobar dan.... ovih dana se nisam oglašavala, ali sam čitala....i mogu vam reći da sam jako razočarana .... za mene je forum mesto gde dolazim da se družim , razmenimo mišljenje, bez vredjanja, bez vikanja... ako neko ne zna, na forumu su velika slova znak da neko viče.... ..... svako ima svoje mišljenje, i ne volimo iste stvari , to treba prihvatiti ...... to ne daje nikome za pravo da vredja, proziva. može se sve i nalep način rešiti ...meni smeta ova atmosfera koja je sada zavladala na Subotici, i ne želim da budem deo toga....:bye:

slažem se sa tobom i delim tvoja osećanja i takođe ne želim da budem deo ovoga što se dešava na Subotici, ja nemam nameru da se na forumu svađam....:bye:

Potpuno si u pravu. Forum je mesto gde treba da se druzimo. Ne da politiziramo, ismejavamo,vredjamo, objavljujemo privatne prepiske, cepamo drzavu , optuzujemo nevine, pravimo tabore, okupljamo istomisljenike ukidamo pravo govora i misljenja, brisemo postove i namestamo afere., lazemo i mazemo.Ako se tako nesto dogodi a svi cute i ne treba da budu deo toga. Svakog od vas je zabolelo kad ste nesto iskreno napisali pa odmah ispod vas neko ko je od toga napravio cirkus, omalovazio vas na neki nacin. Sigurna sam u to ..Umesto sto ste razocarani pokusajte da se setite kako vam je tada bilo pa se onda sekirajte sto je sada ovako. Ja cu i dalje na svaku nepravdu burno i zucno reagovati pa neka shvati ko kako hoce. Ja sam moju kaznu dobrila Negativan poen, pretnju da ce me sa jos dva izbaciti a vi razocarani cekajte bolje dane kad ce sve biti kao i ranije kad ste bili sretni i lepo se druzili po nekim temama koje su iznenada nestale sa foruma. Ja sam ih sacuvala pa vam mogu dati na uvid kako je to druzenje ponekad izgledalo. Ne kazem, bilo je i simpaticnih postova, sjajnih dosetki koje i sama volim. Ali, sve ima svoje granice. kad je bezobrazluk,mrznja im nadmeno ponasanje u pitanju i to treba sankcionisati. Ja jesam nova u ovom drustvu i osetila sam to na svojoj kozi ali se i dalje necu dati da me neko brise gazi, sikanira , okuplja ekipe i insinuira nepostojece situacije. Lepo vas sve pozdravljam.Zelim da vam ovo mesto i dalje bude mesto gde cete se prijatno osecati ...Subotica ima oko 13000 clanova i nadam se ce poceti da pisu i oni koji su puni ljubavi i radosti.......Svako dobro.

broom-1.gif

Nestala cistacica iz kafane pa se zagadilo do zla Boga. Otisla na Oksford da se malo doskoluje..Ova metla je na daljinsko. To ona tamo pise doktorat i pritiska . Si vido, nove tehnologije.Nema ko pre sto bilo. A gde je pevaljka. Nema ni nje. Da nije i ona na Oksford. Mozda organizuju Zvezde Granda pa otisla na audiciju.....odo ja ta turim kafu a mozemo i sami da pevamo. Sta nas briga.........:orkestar::orkestar::zper::zper:

Nećeš verovati, ali pre neki dan smo o tome pričali, štaviše, negde sam i pisala o tome, pa se nisam mogla setiti kako se zvala ona napravica u kojima se pržila kafa nad šporetom.

Ja to prženje radim u maloj šerpici od teflona....i samo kratko uz stalno mešanje drvenom varjačom...dok osetim miris pržene kafe, isključujem i malo se prohladi, odmah sameljem....Pošto mi je teško da radim sa tim ručnim mlinom onda svaki put propržim i sameljem samo za nekih 6 - 7 kafa...i tako pomalo....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back