gost 41899
Aktivan član
- Poruka
- 1.739
Brrrrrrrrrr, ne daj boze! To mi je ljuto!
Probaj ovo , posle 10 case ces se navici.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Brrrrrrrrrr, ne daj boze! To mi je ljuto!

Želim vam svima dobar dan.... ovih dana se nisam oglašavala, ali sam čitala....i mogu vam reći da sam jako razočarana .... za mene je forum mesto gde dolazim da se družim , razmenimo mišljenje, bez vredjanja, bez vikanja... ako neko ne zna, na forumu su velika slova znak da neko viče.... ..... svako ima svoje mišljenje, i ne volimo iste stvari , to treba prihvatiti ...... to ne daje nikome za pravo da vredja, proziva. može se sve i nalep način rešiti ...meni smeta ova atmosfera koja je sada zavladala na Subotici, i ne želim da budem deo toga....![]()

Želim vam svima dobar dan.... ovih dana se nisam oglašavala, ali sam čitala....i mogu vam reći da sam jako razočarana .... za mene je forum mesto gde dolazim da se družim , razmenimo mišljenje, bez vredjanja, bez vikanja... ako neko ne zna, na forumu su velika slova znak da neko viče.... ..... svako ima svoje mišljenje, i ne volimo iste stvari , to treba prihvatiti ...... to ne daje nikome za pravo da vredja, proziva. može se sve i nalep način rešiti ...meni smeta ova atmosfera koja je sada zavladala na Subotici, i ne želim da budem deo toga....![]()
U Mijanu više niko ne svraća.
Istina, na forumu se, tu i tamo, valjda po pozivu, pojavi koji član desantnih jedinica. U njihovu čast
![]()

Pošto je Mijana manja od 40 kvm
![]()
Dobro jutro Subotico.![]()

Kod mene ceo dan sunce, ni jedna kap. To samo koji oblačak te posetio.tri kapi, pa grane sunce![]()

Nećeš verovati, ali pre neki dan smo o tome pričali, štaviše, negde sam i pisala o tome, pa se nisam mogla setiti kako se zvala ona napravica u kojima se pržila kafa nad šporetom.miris i ukus kupovne mlevene nije ni prineti ovoj što sama sameljem...ko zna šta tamo još ubace...
Nećeš verovati, ali pre neki dan smo o tome pričali, štaviše, negde sam i pisala o tome, pa se nisam mogla setiti kako se zvala ona napravica u kojima se pržila kafa nad šporetom.