Мијана на крају атара

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
a pogotovu storija sa Determinantom .
cecika, da sam imala taj tvoj beli s kojim vitlaš, primetio bi on mene. Dok nisu došle druge (ili prve?) dve dame, ja nisam bila primećena. Džaba ruž za usne, džaba pokazivanja profila, jok, Golija 'ladan k'o špricer. QQ!

Šalu na stranu, bilo je super. Sledeći put kad ševe zapevaju, pa da vi'š negde u 'ladu...:p

cecika, da sam imala taj tvoj beli s kojim vitlaš, primetio bi on mene. Dok nisu došle druge (ili prve?) dve dame, ja nisam bila primećena. Džaba ruž za usne, džaba pokazivanja profila, jok, Golija 'ladan k'o špricer. QQ!

Šalu na stranu, bilo je super. Sledeći put kad ševe zapevaju, pa da vi'š negde u 'ladu...:p

Ma nece da prizna da sam je celo vreme sacovao , al onaj strogi pogled kaze "" odbi frajeru "" , a ja bas nisam tolko navalentan :mrgreen::mrgreen:

Becka skola je ipak becka skola makar bilo odeljenje zelezniccke stanice

E moj Golija.....Zena se sredila a ti tako......cccccccccccc:p:brus:

Samo da vas pozdravim....bila sam do grada i na pijaci....smrzla se....jeste da je sunce , ali je hladno.... mogla bih reći da jedva čekam leto, ali me je već unapred strah od onih provala oblaka koji su se u zadnjih nekoliko godina dosta često dešavali....

a bogami i meni je strah uvek me poplavi voda u suterenu
muka mi je od kiše i pozemnih voda

Ovako, otprilike, započinjem dan :p

93234873.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back