Мијана на крају атара

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dobar dan....:) smrzoh se ...išla na buvljak da zamenim ogrlicu za Lenu što sam u nedelju kupila pa joj mala....nažalost nema duže i srećom mi je čovek sam predložio da vrati pare.... a ja mislila ajde, kupiću nešto kod njega za taj novac....baš me je prijatno iznenadio....nije nešto skupo 200 din...ali opet...znači...

Dobro veče....e, jeste hladno, ali valjda već neće dugo.... a samo da vam kažem, juče su mi očitali potrošnju gasa za januar i samo za 2 kubika se razlikuje od prošle godine u januaru..

01.2010.............324m[SUP]2[/SUP] za 58 m[SUP]2[/SUP] ,,termostat na 20 stepeni

01.2011.............305 m sa korekcijom ,a stvarno 275 i isto kao 2010go.

E, vala baš, bez komentara, samo ja to njihovo "očitavanje" stavljam mačku o rep:hahaha:

To je dobro kad možeš...ja sam postala (valjda to ide sa godinama) preosetljiva....i kad mi nešto očitaju mene to baš pogadja....

....................................................................
Uh...nisam vam poželela dobro jutro.....pa to sad naknadno da uradim.... :) dobro jutro !!!!

Poslednja izmena:
01.2010.............324m[SUP]2[/SUP] za 58 m[SUP]2[/SUP] ,,termostat na 20 stepeni

01.2011.............305 m sa korekcijom ,a stvarno 275 i isto kao 2010go.

O....pa ti si dobar... ja sam potrošila 393 kubika, a prošle godine 391...a sad u decembru 321...a ne mogu reći da je pretoplo....dnevna temperatura,prepodne je isto kao i noćna 18 ...a posle podne i uveče 20...

Jutro svima na forumu . Odohda peglam . imam gomilu vesa , a usput jos dva proracuna za 18.02.

Dame Kafica

cvece .jpg
Kafa .jpg

O....pa ti si dobar... ja sam potrošila 393 kubika, a prošle godine 391...a sad u decembru 321...a ne mogu reći da je pretoplo....dnevna temperatura,prepodne je isto kao i noćna 18 ...a posle podne i uveče 20...

Da samo zamenjeni svi prozori , terasna i ulazna vrata i iznutra udarena izolacija . Djavo ipo skupa kajgana . Istina uspeo sam to da uradim 2004 god , pa se polako isplacuje .

Koja je cena gasa kod Vas . ?? Kod nas je osnovna cena 34.89 pa onda dodje korekcioni faktor 1.15 i naknada za brojilo fiksna 105.00 i nakraju PDV 8 % . Da stvarnu utyrosenu kolicinu mnoze sa troskovima gubitka u mrezi cca 0.92 i onda sve saberu . izadje negde oko 40.19 din po kubiku

Poslednja izmena:
Da samo zamenjeni svi prozori , terasna i ulazna vrata i iznutra udarena izolacija . Djavo ipo skupa kajgana . Istina uspeo sam to da uradim 2004 god , pa se polako isplacuje .

Koja je cena gasa kod Vas . ?? Kod nas je osnovna cena 34.89 pa onda dodje korekcioni faktor 1.15 i naknada za brojilo fiksna 105.00 i nakraju PDV 8 % . Da stvarnu utyrosenu kolicinu mnoze sa troskovima gubitka u mrezi cca 0.92 i onda sve saberu . izadje negde oko 40.19 din po kubiku

Ma ovaj račun je čitava nauka.... pre svega tu je, naprimer: očitano stanje 307...izmereno 321.1 ...isporučeno 330.41... i naravno da se računa na ovu zadnju stavku cena od 35.44 din pa na to doda 91.59 naknada PMI i plus 8 % porez pa ispada 41.51 din...

Ma ovaj račun je čitava nauka.... pre svega tu je, naprimer: očitano stanje 307...izmereno 321.1 ...isporučeno 330.41... i naravno da se računa na ovu zadnju stavku cena od 35.44 din pa na to doda 91.59 naknada PMI i plus 8 % porez pa ispada 41.51 din...

Pa tu smo negde , Razlika koji 1/2 ili dinar . A princip obracuna skoro isti .

Ebemli ga . Zoki Vi ste dobro zagazili , al kad uzmes da je kuca onda i mozda nije bas tako strasno . Istina zavisi sta sve grejes .

Da u potrosnji mi je i sanitarna voda ( bojler je dvosmerni )i kuvanje ....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back