leonaana
Ističe se
- Poruka
- 2.032
dobro veče i laku noć
idem da čitam
Šampanjac mog života - Jasmina Ana

idem da čitam
Šampanjac mog života - Jasmina Ana

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Šta bi....jutros ste se uspavali?
dobro jutro svima
prijatan dan![]()

smrzoh se ...išla na buvljak da zamenim ogrlicu za Lenu što sam u nedelju kupila pa joj mala....nažalost nema duže i srećom mi je čovek sam predložio da vrati pare.... a ja mislila ajde, kupiću nešto kod njega za taj novac....baš me je prijatno iznenadio....nije nešto skupo 200 din...ali opet...znači...Dobarveche....joj sto hladovina..........
Dobro veče....e, jeste hladno, ali valjda već neće dugo.... a samo da vam kažem, juče su mi očitali potrošnju gasa za januar i samo za 2 kubika se razlikuje od prošle godine u januaru..

i meni su očitali, bogami isto kao i prošle godine, kako kažeš Magda
![]()
I meni su očitali ali nešto sasvim drugo, matori mi očito vakelu zbogradi nekih sranja koja sam napravila, sin mi očito bukvicu jer mu knjige ne vodim kako on misli da treba, a plaća me, hahahha, ćera mi jedino ništa nije očitala, daleko je![]()
No koment

E, vala baš, bez komentara, samo ja to njihovo "očitavanje" stavljam mačku o rep![]()
dobro jutro !!!!01.2010.............324m[SUP]2[/SUP] za 58 m[SUP]2[/SUP] ,,termostat na 20 stepeni
01.2011.............305 m sa korekcijom ,a stvarno 275 i isto kao 2010go.
O....pa ti si dobar... ja sam potrošila 393 kubika, a prošle godine 391...a sad u decembru 321...a ne mogu reći da je pretoplo....dnevna temperatura,prepodne je isto kao i noćna 18 ...a posle podne i uveče 20...
Da samo zamenjeni svi prozori , terasna i ulazna vrata i iznutra udarena izolacija . Djavo ipo skupa kajgana . Istina uspeo sam to da uradim 2004 god , pa se polako isplacuje .
Koja je cena gasa kod Vas . ?? Kod nas je osnovna cena 34.89 pa onda dodje korekcioni faktor 1.15 i naknada za brojilo fiksna 105.00 i nakraju PDV 8 % . Da stvarnu utyrosenu kolicinu mnoze sa troskovima gubitka u mrezi cca 0.92 i onda sve saberu . izadje negde oko 40.19 din po kubiku

Ma ovaj račun je čitava nauka.... pre svega tu je, naprimer: očitano stanje 307...izmereno 321.1 ...isporučeno 330.41... i naravno da se računa na ovu zadnju stavku cena od 35.44 din pa na to doda 91.59 naknada PMI i plus 8 % porez pa ispada 41.51 din...