leonaana
Ističe se
- Poruka
- 2.032
jes menjam boje, bar to moguIzvinjnje prihvaceno . Znaci menjas boje kao kameleon.![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jes menjam boje, bar to moguIzvinjnje prihvaceno . Znaci menjas boje kao kameleon.![]()
I ja tako plaćam u dva dela...ali kad se doda i ostalo bogme, ne preostane puno....
jes menjam boje, bar to mogu
izvini golija za ono subotičani, evo ovako forumaši
može sastanak kod mene moja polovina nema ništa protiv
Cim vidi mene oma ce biti kao sa jednom nasom forumasicom .Zabranice Ti druzenje .
štooo...što će mi zabraniti druženje?

Dobro jutro, hladno jutro. Gde ti golija iskopa -13, kod nas je -7 i meni je već puna kapa, tako je depresivno i tmurno.
Vikim Zoka ima novo oko, baš lepo![]()
Dobro jutro, hladno jutro. Gde ti golija iskopa -13, kod nas je -7 i meni je već puna kapa, tako je depresivno i tmurno.
Vikim Zoka ima novo oko, baš lepo![]()
bili smo kod veterinara, na kontroli sa dudom. Napipao joj je neku izraslinu na bradavici............tako je počelo i sa njenom majkom....nešto sambili smo kod veterinara, na kontroli sa dudom. Napipao joj je neku izraslinu na bradavici............tako je počelo i sa njenom majkom....
pozz svima
ćao melita,kako si? promenila sam oko, drago mi je da ti se sviđa

Dobro jutro, pa zar još nije stiglo prolećecccc, a ja baš nešto lepo sanjala, sve neka zelena polja i sunce i ljubičice, svašta.
Nema Zoke, nadam se da je kuca dobro.

dobro jutro, predlog za doruček je vrlo primamljiv[/URL][/IMG]![]()
evo i slabijeg predloga![]()

Dobro jutro...
Ajme, koja ponuda za doručak.....i holesterol, i šećer ima da ide nebu pod oblake.....al nema veze...