Мијана на крају атара

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dobro veche....Lepo se odmarajte ako ste u krevetu ......Ako niste sami tamo vidite sta cete.....Ako ste se nesto nadrndali na nekoga neka vas prodje jer sve sto dodje mora i da prodje.....Dodjite da se izljubimo ko ljudi , popijemo ko sta moze , ispricamo malo...Sto ste bre nakraj srca pa trte mrte, moze ne moze.......Pa nismo se bre ovde razvodili i delili imovinu....Ne znam da li je koja suvisna rec negde pala na pp i slicno ali ako i jeste jebezhga......I sa decom nekada bude tako pa sta se tu moze. Godine su kad lako j..e lud zbunjenog ali sto bih ja volela sve da vas vidim nemate pojma.......

z:)z:)

Ceci nismo se ,barem ja nadrndali , a i oddrndali smo se. A jos cekam i NG . a posle u krpe , aujutru uobicajeno .Jedino moram sutra da obidjem grob roditelja na godisnjicu . A posle vikend program

A sto se tice vidjenja JEDVA CEKAM

z:dm5:z:dm5: :klap::klap::klap: :super::super::super:

Dobro jutro svima, ma jel opet nova godina, ja poranila da vas pozdravim i opet odoh na jednu sahranu, ovaj put čak u Beograd, ebiga, baš je bezveze ovako početi novu godinu.
Ako ste se sreli sa determinantom i lepo družili, baš mi je drago, srećno vam bilo druženje i ubuduće.z:poz:

Jutro svima , Melita-m srecan put , lepse bi bilo da je put zbog razonode a ne zbog sahrane .

Zdravo da ste ljudi, ja se vrnula iz BG-a, sahrana ko sahrana, nadam se da smo završili u ovoj godini sa tom mukom, istina, meni niko od ove tri žene nije rod, ali ipak, strašno je ispratiti ljude na taj put, bar meni tako nekako... šta znam, ma ajmo dalje, sutra je novi dan.
P.S.
A ko to ovde ispade nadrndan, nadam se ne ja, jer ja bih vrlo rado da se družim ali viša sila, tj. moj dragi ne priznaje ovu vrstu druženja, ko razume, razumeo je, ja baš ni ne razumem, ali šta da radimz:(

Samo karton da prebacim pa strafta na pijacu.
Kafa .jpg
Kafa .jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back