cecikaa
Aktivan član
- Poruka
- 1.032
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

ja sam bila u gradu sa sinom pa nisam mogla.On putuje u subotu i koristim svaki slobodan trenutak. Tebi nek je još jednom srećan rođendan a videćemo se jednom kada se dogovorimo i sa Cecikom i Golijom u gradu
ti i ja ćemo se najlakše dogovoriti i videti
![]()

Još jednom, svima hvala, a ja sam bila na zakazanom mestu u tačno vreme![]()

Zaboravila sam Magdalenu koja mora doći i Melita![]()

Magdalena ce vrlo verovatno doci ,to je barem moje misljenje ,dok za Melitu neznam, al bice mi zao ako nedodje .

Nemoj žališ, Melita i nije nešto posebno, neće da vam fali, sigurno neću doći, ali to ne znači da mi svi vi niste posebno dragi![]()
Svako je poseban na svoj nacin , al to netreba da sprecava nikog da se druzi.. I ja znam da budem prgav i da puknem u momentu zbog sitnice pa se posle smirim .

U ovom segmentu nismo istomišljenici. Nismo li se milion puta u životu uverili u onu narodnu "koga nema bez njega se može (i mora)"?I nemoj da pricas da neces da nam falis kad ,ja barem mislim , da je to i misljenje ostalih , falices .
U ovom segmentu nismo istomišljenici. Nismo li se milion puta u životu uverili u onu narodnu "koga nema bez njega se može (i mora)"?