Midnight Stand-Up Club

kod mene nema nista ima samo to da sada i moj mikrofon pocinje da me zeza nije radio 7 dana pa je sada proradio na pola sata i sada ponovo nece jos malo pa cu da idem da vidim da ga popravim......I taj mikrofon zasto ne drzi vecno........... Nije covek kao i ma pa da se razboli ponavljam JOS MALO I OTVORICU GA,RASKOMADACU GA NA DELICE..............:poludeo:

HAHAA pokusacu da ga namestim i prosli put sam ga nnamestio i radio je samo mesec dana tj. do kada nije dosao miodrag(miodrag je neko ko ne zasluzuje da mu se na ime stavi prvo veliko slovo.......najnemirniji je u razredu i nebi me cudila da je mikrofon bas njegovo delo.......

Helloooooooooooooooooooooo zar bas nikog nema?????? Dobro kada budete bili tu znajte da vam ja unapred cestitam 1. maj..................................Ako idete negde na proslavu ili stojite kod kuce svejedno LEPO SE PROVEDITE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(napisao sam sa puno uzvicnika da me cujete cak iz gradova gde zivite:lol::lol:)

Back