Funny!
Buduća legenda
- Poruka
- 37.524
ovaj zabavan konjina, skochi u ebeno more vishe![]()
skoci ti sosi!!! pravo

vidis ti bre ove ajkulice kako kruze okolo?!!!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

ja kad sam zadnji put probao da kuvam neshto (jedan od retkih sluchajeva moje dobre volje za tim), zamalo gajbu nisam zapalio
prirodno sam smotan za te stvari

ja kad sam zadnji put probao da kuvam neshto (jedan od retkih sluchajeva moje dobre volje za tim), zamalo gajbu nisam zapalio
prirodno sam smotan za te stvari
a ispred prozora pumpa
ja se sraou!

da napravim dosta toga...![]()
ja sam jednom spremala supu u plasticnoj ciniji i ona se istopila.a jednom sam napravila takav griz-BLJAK
keva htela da me ubije!

ja zapalio neko njesra sto sam sipao(ne znam ni sta) i ono buknula vatra a ja ne znam sta cu pa pravo kroz prozora ispred prozora pumpa
ja se sraou!
ali ima dana kad znam da napravim dosta toga...![]()

ocesh skochim s tobom?
nece nishta da te boli, samo cesh da zaspish![]()

i ja isto znam da napravim dosta stvari, haos, njesra, dzhumbus....
SENDVIC!!!

joj cuti, ja sam pravi ret! ja krenuo da jedem krem i posto bio skroz tvrd i nisam mogao da jedem, ja ret ga stavio na kolo i upalio i otisao da gledam tv-e...kad sam se vratio ono se istopilo do polakeva htela da me ubije!
a jednom sam uzeo serpu i sppustio na tepih. i ostao crni krug na tepihu
hvala bogu sve se to daaaaavno izdeesavalo!![]()

i kad sam dosla pokremic ono sve istopljenooooooo

zamisljam tu scenu![]()
jednom sam zapalio plinsku bocu i trcao po kuci sa boocom...a prvo uzeo da ugasim peskiroom i on se zalepi i sa svim tim ja trcim po kuci
na kraju sam samo ubacio u kadu i upalio vodu i ustekao se iza ves masine

ja bih odmah da zaspim ako moze, pa da me onda bacite ajkullama![]()

hahaha........
ja sam topila krem u rerni......i stavila ga na neku tacnu veliku......i bila ubedjena da sam stavila na 50 stepeni......kad ono ja obrnula na 200i kad sam dosla pokremic ono sve istopljenooooooo
![]()

tkacio:
tkacio:
tkacio:
to je stvarno cist RETARD!!!

joj cuti, ja sam pravi ret! ja krenuo da jedem krem i posto bio skroz tvrd i nisam mogao da jedem, ja ret ga stavio na kolo i upalio i otisao da gledam tv-e...kad sam se vratio ono se istopilo do polakeva htela da me ubije!
a jednom sam uzeo serpu i sppustio na tepih. i ostao crni krug na tepihu
hvala bogu sve se to daaaaavno izdeesavalo!![]()

ma znas koliko ja njasra napravim kad sam sam kucijednom sam zapalio plinsku bocu i trcao po kuci sa boocom...a prvo uzeo da ugasim peskiroom i on se zalepi i sa svim tim ja trcim po kuci
na kraju sam samo ubacio u kadu i upalio vodu i ustekao se iza ves masine
imao sam trip da ce da explodira j.bt!!!![]()

![]()
![]()
![]()
e ali sve ove price nisu ni priblizne onome sto je moj drug uradio u mom ulazu!!!!!!!!!!!!tkacio:
tkacio:
tkacio:
![]()
![]()
to je stvarno cist RETARD!!!
![]()
![]()
![]()

jooooooaaaaoooooj
shto sam sad video neki crtac na Cartoon Networku, neki mali klinac kuvar, sve u tom fazonu, i pojavljuje se 2metarski stvor zvani Shnitzel koji ne zna da kazhe nishta osim RADDA RADDA RADDA, i to sve onako sa emocijama pravim, i americhkim izgovorom
ODUSHEVIO ME JE
SHNITZEL RULZ![]()
lol
jooooooaaaaoooooj
shto sam sad video neki crtac na Cartoon Networku, neki mali klinac kuvar, sve u tom fazonu, i pojavljuje se 2metarski stvor zvani Shnitzel koji ne zna da kazhe nishta osim RADDA RADDA RADDA, i to sve onako sa emocijama pravim, i americhkim izgovorom
ODUSHEVIO ME JE
SHNITZEL RULZ![]()