Midnight Stand-Up Club

ja kad sam zadnji put probao da kuvam neshto (jedan od retkih sluchajeva moje dobre volje za tim), zamalo gajbu nisam zapalio
prirodno sam smotan za te stvari

ja zapalio neko njesra sto sam sipao(ne znam ni sta) i ono buknula vatra a ja ne znam sta cu pa pravo kroz prozor:lol: a ispred prozora pumpa:eek:ja se sraou!:lol::lol::lol:
ali ima dana kad znam da napravim dosta toga...:lol:

ja sam jednom spremala supu u plasticnoj ciniji i ona se istopila.:thumbdown:a jednom sam napravila takav griz-BLJAK

joj cuti, ja sam pravi ret! ja krenuo da jedem krem i posto bio skroz tvrd i nisam mogao da jedem, ja ret ga stavio na kolo i upalio i otisao da gledam tv-e...kad sam se vratio ono se istopilo do pola:hahaha: keva htela da me ubije!
a jednom sam uzeo serpu i sppustio na tepih. i ostao crni krug na tepihu:lol::lol::lol:

hvala bogu sve se to daaaaavno izdeesavalo!
:mrgreen:

joj cuti, ja sam pravi ret! ja krenuo da jedem krem i posto bio skroz tvrd i nisam mogao da jedem, ja ret ga stavio na kolo i upalio i otisao da gledam tv-e...kad sam se vratio ono se istopilo do pola:hahaha: keva htela da me ubije!
a jednom sam uzeo serpu i sppustio na tepih. i ostao crni krug na tepihu:lol::lol::lol:

hahaha........:hahaha:
ja sam topila krem u rerni......i stavila ga na neku tacnu veliku......i bila ubedjena da sam stavila na 50 stepeni......kad ono ja obrnula na 200:eek::rotf:i kad sam dosla pokremic ono sve istopljenooooooo:rotf::rotf:

dobro, ima neko nespretniji u kuhinji od mene...:mrgreen:

ma znas koliko ja njasra napravim kad sam sam kuci:lol:jednom sam zapalio plinsku bocu i trcao po kuci sa boocom...a prvo uzeo da ugasim peskiroom i on se zalepi i sa svim tim ja trcim po kuci:lol:na kraju sam samo ubacio u kadu i upalio vodu i ustekao se iza ves masine:lol:
imao sam trip da ce da explodira j.bt!!!:eek::sad2::lol:

:rotf::rotf::rotf:
i eto.......prosuh sad spricer jer sam se smejala:rtfm::rtfm::rtfm:
i sta sad da radim......sad to moram da ocistim:eek::eek::eek:
neeeeee boze:dash:

e sad imam jos jedan razlog da te saljem na dasku:evil:

:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:
jooooooaaaaoooooj:lol::lol::lol::rotf::rotf::rotf:
shto sam sad video neki crtac na Cartoon Networku, neki mali klinac kuvar, sve u tom fazonu, i pojavljuje se 2metarski stvor zvani Shnitzel koji ne zna da kazhe nishta osim RADDA RADDA RADDA, i to sve onako sa emocijama pravim, i americhkim izgovorom :lol:
:worth::worth::worth::worth::worth:
ODUSHEVIO ME JE
SHNITZEL RULZ:rotf::rotf::super::super::super::worth::worth::worth::hahaha::hahaha::hahaha:

Back