Midnight Stand-Up Club

ma.....ja letujem u istom mestu vec 6 godina,.evo ovo ce biti 7.........
meni super dole,jer imam drustva koliko hoces..........svi iz Srbije......a ne znam koliko crnogorci ne vole Srbe,ali vole Srpkinje............(mada mi samo bezimo od njih ) :per:

meni super dole,jer imam drustva koliko hoces..........svi iz Srbije......a ne znam koliko crnogorci ne vole Srbe,ali vole Srpkinje............(mada mi samo bezimo od njih ) :per:

Pa kako se zove to mesto gde idete? Ne brini, necu doci da vas plasim i tako to...:lol::lol:

Joooj, ribetineee...:mrgreen:
A meni prekosutra pocinju da rade stan...necu imati net 3 nedelje.
Tako da necu ni ja biti ,ako vam je za utehu

Barem ce ti stan biti bolji.:mrgreen:

A mozes i u igraonice da ides, zar ne?:p

izvini molim te,ali u blokovima ih imaaaaaaa................pogotovu u 70om........
inace kako volim druga da zezam da on zivi kod Kineza a ne Kinezi kod njega :mrgreen:
a on se svaki put prima,i to sve vise i vise xDDDD

inace,posto je takav pozer svi ga "zezaju",kao fora,a sta vi tamo Kinezi radite xDDDD
i on "poludi" svaki Boziji put :hahaha:

crnogorci ne wole srbe? ma daj, koliko naroda ovamo sto ziwe u crnoj gori a smatraju se srbima, ja se smatram crnogorcem, al vas uopste ne mrzim, cak naprotiv

Back