GIDEON
Iskusan
- Poruka
- 6.080
Potrazi na netu. ebay ili amazon.него јел има неко идеју како бих могао да купим (или да ли је уопште могуће) старију верзију неког софтвера.
рецимо из 2005 а сада постоји већ 2020 верзија?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Potrazi na netu. ebay ili amazon.него јел има неко идеју како бих могао да купим (или да ли је уопште могуће) старију верзију неког софтвера.
рецимо из 2005 а сада постоји већ 2020 верзија?
Probaj ovde, oglasi iz HR, neki imaju i CD. Plaćaš na devizni tekući račun ili preko PayPal:пробао сам али ништа, ради се о софтверу "Autocad 2000".. има курсерва и то али софтвер никако
Izbegavaj reklamiranje drugih foruma, ali, svejedno sam zavirio i odmah odlepio od smeha na ovu njihovu temu:за све који воле икспе https://www.xpforums.com/
Pa ti tražiš tebi omiljene teme...Izbegavaj reklamiranje drugih foruma, ali, svejedno sam zavirio i odmah odlepio od smeha na ovu njihovu temu:
Which browser in laptop with only 256m RAM? A ja radi FF-a i na Linuksu dogurao do 4GB!![]()
JA sebe? Skoro sam bankrotirao radi prethodne ploče: Išao ja suvim zlatom platiti 2x2GB DDR-400, ali ipak pogledao šta podržava ploča! A ono max samo 2x1GB! I ajde onda menjaj sve osim napajanja i same kante!Pa ti tražiš tebi omiljene teme...
Koji mazohista koristi Lap sa 256 ili 512MB rama?
I tih 4GB ti je malo...ali si sam sebe ograničio na to![]()
Ja u lenovu hteo da stavim veci ram kad ono prc , cak nije ni do sistema pa da ima limitaciju , mogu i x64 da stavim os ali ne ... intel organicio atome na 2GB ramaJA sebe? Skoro sam bankrotirao radi prethodne ploče: Išao ja suvim zlatom platiti 2x2GB DDR-400, ali ipak pogledao šta podržava ploča! A ono max samo 2x1GB! I ajde onda menjaj sve osim napajanja i same kante!![]()
Ma šefovi su im učili informatiku u moje vreme kada je Hit bio: 'Nikada nikome neće trebati više od 64 kB memorije'!Ja u lenovu hteo da stavim veci ram kad ono prc , cak nije ni do sistema pa da ima limitaciju , mogu i x64 da stavim os ali ne ... intel organicio atome na 2GB rama
Pazi ima slot tu gurnem od 2GB ram , i na ploci ima neki integrisani ram od 512stavio to sve , izracunao iz slota 1.5GB i integrusu kao 512 i eto 2Gb a onih 512 nema.
Malo sam ga pojacao ... ali kada ti harverasi lupe limit tu mozes da se slikas![]()
ти си ко Исус са 10 Божијих заповести: прва) немојте имати другог Бога сем мене ))Izbegavaj reklamiranje drugih foruma
многи бојкотују виндовс 10... само је у фирмама обавезан - што је опет диктат а не квалитет производа
Читава 4 гб РАМ-а?Значи скупо и бахато.Izbegavaj reklamiranje drugih foruma, ali, svejedno sam zavirio i odmah odlepio od smeha na ovu njihovu temu:
Which browser in laptop with only 256m RAM? A ja radi FF-a i na Linuksu dogurao do 4GB!![]()
Ko danas za privatne potrebe kupuje PC-KANTU i Windblows10? Majkrosoft je to tržište izgubio jer je bio NESPOSOBAN da se na vreme ubaci na mobilno-tablet tržište! Sada još neko vreme mogu za jajca potezati glupe i nesposobne šefove po firmama....многи бојкотују виндовс 10... само је у фирмама обавезан - што је опет диктат а не квалитет производа
фирме су такорећи присиљене да мењају све на 10тку - јер .. бла бла .. све се своди на "за нови имате подршку и апдејтове" (што је глупост глупости), "морате бити апдејт, јер ће време да вас поједе"... е када слушам такве ствари по фирмама...ццц. а нови софтвер све гори од старог...Sada još neko vreme mogu za jajca potezati glupe i nesposobne šefove po firmama....
Neki dan razgovaram sa frendom koji kuka da se u seizmološkim stanicama još koristi 100 godina stara primitivna tehnika! A ja ga pitam: A trebali bi koristiti najnoviji PC sa Windblows10, a koji će dok radi 'neophodne i revolucionarne' apdejte napisati na ekranu: Mole se zemljotresi da pričekaju završetak apdejta!фирме су такорећи присиљене да мењају све на 10тку - јер .. бла бла .. све се своди на "за нови имате подршку и апдејтове" (што је глупост глупости), "морате бити апдејт, јер ће време да вас поједе"... е када слушам такве ствари по фирмама...ццц. а нови софтвер све гори од старог...
Apdejt nekad traje i nekoliko sati, ne dva tri, nego ono bas bas, a bude potreban restart nekoliko puta, pa ne vidim kako to moze da se odradi kad mi kompjuter ne treba.Mole se zemljotresi da pričekaju završetak apdejta!![]()
Ja sam gledao sta radi kada radi apdejt, na Linux-u, izgelda da tu ima slojeva starijih na novije, pa ono redundantno apdejt na apdejt na padejt, umestoApdejt nekad traje i nekoliko sati, ne dva tri, nego ono bas bas, a bude potreban restart nekoliko puta, pa ne vidim kako to moze da se odradi kad mi kompjuter ne treba.
System restore koji mi nikada nije zakazao na Win7 je na Win10 lutrija, moze potrajati pola sata i ne uraditi nista, a moze i da ne uradi nista ali za pola dana. Najgore je kad vrti, vrti, vrti, cekam, popijem kafu, odem u trgovinu, rucam, popijem kafu, prosetam i nakon pola dana odlucim da restartujem kompjuter.
BSOD ne gine.
Po pregledanju uputstava na Youtube i izgubljenih novih pola dana vremena, zakljucim da je najbolje reinstalirati OS.
мој икспе (фала Творцу) се не апдејтујеa sam gledao sta radi kada radi apdejt
чекај јел то она пребогата америчка фирма мајкрософт направила?30 minuta cekanja, bez upozorenja, bez mogucnosti da odgodim za kasnije.
Imaju propusta, ljudi koji tamo dizajniraju softver nisu kontinualni, pa ta ko nasledjuju stari kod i onda nadogradjujuне бих рекао, пре бих рекао да праве софтвер који нервира корисника намерно!
Pa pazi, fora je da neko ima ideje, moraju prodati nesto drugo, ako ljudi vide jedno te isto, pitace se zasto uopsteмењају јузер интерфејс сваке године - јел то нормално???
апсолутно се слажем.U svakom slucaju apdejt proces je nepotrebno zakomplikovan, kada
se sve to moze samo sa kopiranjem fajlova.
плаћају "одржавање".. што и плаћају поред цене развоја.Pa pazi, fora je da neko ima ideje, moraju prodati nesto drugo, ako ljudi vide jedno te isto, pitace se zasto uopste
platiti?